Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Obrovský výprodej Autós nyaralás
Termékkatalógus

Nejlepší fotomobily

A legjobb fotómobilok 2020-ban

Cikk

• Szerző: Szerkesztőség

A mobiltelefonokban lévő kamerák egyre fontosabb szerepet játszanak, és minőségük évről évre javul. A képminőség romlása nélküli zoomolás, az éjszakai felvétel, a dinamikatartomány és a különféle módok kezelése terén egyre több lehetőség nyílik arra, hogy a mesterséges intelligenciát a fényképezés folyamatába bevonják. Ebben a cikkben kiválasztottuk számodra a legjobb fotómobilokat, amelyek a legjobban kezelik ezeket a területeket. Azonban nem mindenkinek van 500 ezer forintja egy első osztályú modellre, ezért a legjobb fotómobilokat nemcsak értékhatár nélkül gyűjtöttük össze számodra, hanem külön fejezetet szenteltünk a 150 ezer és a 80 ezer forint alatti összegért is megvásárolható fotómobiloknak. Először azonban olvasd át, milyen fényképezéssel kapcsolatos funkciókat kell keresned, ha jó minőségű fotómobilt szeretnél vásárolni.

A legjobb fotómobilok 2020-ban (ÁTTEKINTÉS) - TARTALOM

Hogyan válasszunk fotómobilt?

A fotómobilok kínálata folyamatosan bővül, és el kell ismerni, hogy manapság a telefonokba szerelt kamera minősége nagyon fontos. Az új mobiltelefonok bemutatásakor minden gyártó nagy hangsúlyt fektet a fényérzékelők minőségére, és folyamatos a verseny, hogy melyikük kínál több érzékelőt, nagyobb felbontást vagy pontosabb zoomot. De mit tudunk tenni felhasználóként? Mely paraméterekre kell figyelnünk annak érdekében, hogy jobban tudjunk tájékozódni a fotómobilok kínálatában?

A legtöbbet emlegetett paraméter továbbra is az érzékelő felbontása. Hiba lenne, ha csak ezt vennénk figyelembe, de annak magas értéke például javíthatja a képminőséget nagyítás után. A standard felbontási érték folyamatosan növekszik, és már nem meglepő, ha 48 és 64 Mpx-es érzékelőkkel találjuk szemben magunkat. A 108 Mpx-es érzékelővel felszerelt Samsung Galaxy S20 Ultra 5G csúcstartónak számít 2020 első negyedévében, ennél a készüléknél ez a magas érték elsősorban arra szolgál, hogy több pixelt egyetlen pixellé vonjon össze. Ugyanezt a felbontást kínálja azonban a Xiaomi Mi 10 Pro, a Xiaomi Mi Note 10 Pro és a Motorola Edge+ is.

A felbontás mellett figyelnünk kell a lencse rekeszértékére is. A rekeszértéket f-értéknek is szokták nevezni, és azt jelzi, hogy az érzékelőhöz mennyi fény jut el a fénykép készítésekor. Minél alacsonyabb a rekesznyílás értéke, annál több fény jut be az érzékelőbe. Tehát jobb eredményeket érhetünk el gyenge fényviszonyok között is. Ezenkívül egy ilyen érzékelő gyorsabban képes rögzíteni a képeket, ezzel csökkentve a mozgó jelenet által okozott elmosódás kockázatát.

Fotómobilok 2020, rekesznyílás
A rekeszértéket f-értékként adják meg. Minél alacsonyabb, annál több fényt enged be. Forrás: enebophoto.com.

A gyártók manapság a mesterséges intelligenciára (AI) támaszkodnak a valós idejű felvétel vagy jelenet vezérlésének megfelelő beállításához. A telefonok nagy teljesítményű processzorokat rejtenek, amelyek intelligens algoritmusok segítségével javítják a fókuszt, felismerik a tárgyakat és az arcokat stb. Ráadásul az ilyen beállításokat azonnal, sokkal gyorsabban ki tudják értékelni, mint ahogy erre egy ember képes lenne.

A mesterséges intelligencia a több érzékelőből érkező képeket is képes kezelni. Elmúltak már azok az idők, amikor a telefonnak egyetlen jó minőségű érzékelője volt. Ma a több érzékelő nyújtotta előnyöket élvezhetjük, amelyek mindegyike eltérő feladatkörrel rendelkezik, mindegyiket különféle érzékelési módhoz tervezték. Nem számítanak különlegesnek a négy, öt vagy akár hét érzékelővel rendelkező telefonok sem. A fő lencsét ultra széles, teleobjektív, makro-érzékelő, ToF-érzékelő és más típusú érzékelők egészítik ki.

Fotómobilok 2020, érzékelők
Már nem igaz az az állítás, hogy egy mobiltelefonnak csak egy hátsó érzékelője van. Forrás: phoneworld.com.pk.

A mobiltelefonokat korábban azért bírálták, hogy a zoomolás terén nem tudtak sokkal közelebb kerülni a digitális fényképezőgépekhez. Az optikai zoom fogalma azonban egy ideje már nem ismeretlen a mobiltelefonok számára, a gyártók ezt a digitális és a hibrid zoommal kombinálják. Egy bizonyos mértékig lehet optikailag nagyítani a jelenetre a képminőség romlása nélkül, ezután azonban a képminőség már romlik a digitális zoom során.

Ezzel szemben egy széles látószögű lencsével találjuk magunkat szemben, amely a felvételi látótér kiszélesedését biztosítja, hogy még több minden beleférjen a fényképbe vagy a videóba. Ilyennel találkozhatunk a jól ismert GoPro akciókamerák esetében is. Néhány telefon is úgynevezett ultra-széles látószögű lencsével büszkélkedhet. Ez már a látótér egy igazán nagy részét belátja.

Fotómobilok 2020, széles látószögű érzékelő
A széles látószögű érzékelő a jelenet nagyobb területét képes belátni. Forrás: globacell.com.

Mely telefonokat nevezhetjük joggal a jelenleg kapható, legjobb fotómobiloknak? A cikket kategóriákra osztottuk. A telefon leírásában mindig megtalálhatod az okostelefon minőségi jellemzőit is.

A jelenleg kapható, legjobb fotómobilok

Az igényes mobilfotózás rajongói az alábbi készülékek közül választhatnak. Ebben a kategóriában a mobilfotózás jelenleg elérhető csúcskategóriás fotómobiljai találhatók. Érzékelőik szinte bármilyen helyzettel képesek megbirkózni, és több érzékelővel is rendelkeznek. Mindegyikük tökéletesen felkészült a feladatára. Az alábbi listából bármely telefon helyettesítheti a klasszikus kompakt fényképezőgépeket. Mindegyik nagyszerű és nagy teljesítményű okostelefon, amely teljesítményével, modern technológiai megoldásaival és elegáns megjelenésével igazán lenyűgöző.

Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro

 • A legjobb fotómobil a DxOMark szerint
 • 50 Mpx-es kamera
 • Teljesen ívelt kijelző

A Huawei P40 Pro kiváló tulajdonságaiban senki sem kételkedik. Nem véletlen, hogy ez a telefon szerepel jelenleg (2020 május) a DxOMark rangsor élén. A tökéletes 50 Mpx-es érzékelő mellett 40 Mpx-es ultraszéles lencsét és 5x-ös optikai zoommal rendelkező teleobjektívet kínál. A telefon érdekessége a kijelző görbülete, amely a készülék mind a négy oldalára jellemző. Egyesek számára a Google-szolgáltatások hiánya akadályt jelenthet, de a Huawei helyettesíti azt a Huawei Mobile Services szolgáltatással. A telefon teljesítményével nincs semmi baj. HiSilicon Kirin 990 processzorral rendelkezik.

Huawei P40 Pro Huawei telefonok
Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 Pro

 • Négy lencse
 • 108 Mpx-es fő lencse
 • 4 500 mAh kapacitású akkumulátor

A Xiaomi Mi 10 Pro egy kompromisszumok nélküli telefon. A kamerák képességei és paraméterei valóban a legmagasabb szintet képviselik. A telefon hátulját a 108 Mpx felbontású és kiváló f/1,7 fényerővel rendelkező érzékelő dominálja. Ezt egészíti ki a 20 Mpx-es széles látószögű érzékelő és egy pár, 12 és 8 Mpx-es teleobjektív. 50 W-tal tölthető vezetéken keresztül és 30 W-tal vezeték nélkül, de a 4500 mAh kapacitás minden bizonnyal elegendő a legtöbb felhasználó számára, legalább a teljes napi használatra. A csúcskategóriás Snapdragon 865 chip az 5G hálózat támogatására alkalmas modult is biztosít.

Xiaomi Mi 10 Pro Xiaomi telefonok
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

 • 108 Mpx-es érzékelő
 • 100x-os zoom
 • 6,9"-os kijelző 120 Hz-es képfrissítéssel

Az év elején a Samsung útjára indította a legjobb fotómobilját a zászlóshajó Galaxy S20 Ultra 5G személyében. Egy érzékelővel büszkélkedhet, amelynek tökéletes 108 Mpx-es a felbontása. Természetesen további lencsékkel is rendelkezik, például ultraszéles látószögű, mélységélesség-érzékelő és teleobjektív lencsével. Nagyíts akár 100-szorosan a jelenetre a Galaxy S20 Ultra készülékkel. A videók rajongói sem fognak csalódni, hiszen 8K minőségű képeket készíthetnek. Maga a telefon készen áll a nagyobb igénybevételt jelentő felhasználásra, mivel a processzor nem kevesebb, mint a Snapdragon 865, amelyet 12 GB RAM támogat. Az összes tartalom az óriási kijelzőn jelenik meg, 120 Hz-es képfrissítéssel.

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Samsung telefonok
Xiaomi Mi Note 10 Pro

Xiaomi Mi Note 10 Pro

 • Összesen 6 fényérzékelő
 • 108 Mpx-es felbontás
 • 32 Mpx-es szelfi kamera

Az első 108 Mpx-es felbontású fotómobil, ez a Xiaomi Mi Note 10 Pro. Az okostelefon a fényképezésre összpontosít, ez befolyásolja a teljes kivitelezést. A telefonon 6 érzékelő található. A szelfi kamera egy 32 Mpx-es érzékelőre támaszkodik, a fennmaradó 5 a hátlapon található. A fő, 108 Mpx-es érzékelő, amelyen a Xiaomi együtt dolgozott a Samsunggal, tökéletes f/1.7 rekeszértékkel büszkélkedhet. Az ultraszéles érzékelő akár 117°-os látószöget biztosít, és az egy pár 5 és 12 Mpx-es teleobjektív garantálja a 2x-es optikai és 10x-es hibrid zoomot. Mindezt a makro-érzékelő teszi teljessé, amely 2 cm-re is képes fókuszálni. Ezen felül igazán lenyűgöző a nagy teljesítményű Xiaomi Mi Note 10 Pro óriási 5 260 mAh-s akkumulátora, és biztosan lesznek, akik értékelni fogják a 3,5 mm-es jack-csatlakozó egyedülálló jelenlétét.

Xiaomi Mi Note 10 Pro Xiaomi telefonok
iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

 • A lehető legjobb videók készítéséhez
 • 120°-os látószög
 • Kompromisszum nélküli A13 Bionic processzor

A legújabb iPhone hátulján összesen 3 kamerát találunk olyan elrendezésben, amely sokakat a főzőlapra emlékeztet. Bár az Apple mindössze három 12 Mpx-es érzékelővel szerelte fel, az iPhone mégis megbízható minőségű fotókat garantál. A felhasználók határozottan meg is kapják ezt. Bár a felbontás papíron nem a legjobb, de az Apple nyert a kép expozícióját illetően, és amikor megnyomod az exponáló gombot, több képet készít, amelyekből a rendszer összeállítja az ideális eredményt. Az ultraszéles érzékelő a környezeti látótér akár 120°-át képes befogni, és nem hiányzik az optikai stabilizálás és a Focus Pixel funkció sem. Az optikai zoom kétszeres. Az iPhone emellett a legjobb minőségű mobil videó minőséggel is büszkélkedhet, a 4K-t 60 képkocka/másodperc sebességgel kezeli. A telefon fényképező képességein túl meg kell említeni a csúcsminőségű A13 Bionic processzort is.

iPhone 11 Pro Max iPhone mobiltelefonok
Samsung Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10+

 • Hatalmas kijelző
 • Videó háttérelmosással
 • Rekeszérték f/1.5

A Samsung Galaxy Note10+ gyönyörű, 6,8"-os kijelzővel büszkélkedhet, szinte az összes fényképezési területen kiemelkedőt nyújt. Akár magán a készüléken a legapróbb részletekig élvezheted a rögzített képeket. A kamera felbontása, akárcsak az iPhone 11 Pro Max esetében, itt sem lenyűgöző, de az f/1,5-es rekeszérték kiváló. Az ultraszéles érzékelő 16 Mpx-es, de rendelkezik egy 12 Mpx-es szélesvásznú és egy 12 Mpx-es teleobjektívvel is. Videofelvétel esetén az érzékelő lehetővé teszi a háttérelmosást valós időben, és amikor egy térbeli ponthoz közeledik, a mikrofon az adott helyről származó hang rögzítésére összpontosít. A lassított videó szerelmeseinek a másodpercenként 960 képkocka 720p felbontásban áll rendelkezésre. A kompromisszum nélküli teljesítményű Samsung zászlóshajója 45W-os gyors töltéssel rendelkezik.

Samsung Galaxy Note10+ Samsung mobilok

A legjobb fotómobilok 150 000 forint alatt

Ha olyan telefont keresel, amely kiváló minőségű kamerával rendelkezik, ugyanakkor nem kell rá egy fél vagyont elkölteni, akkor ebben a fejezetben megtalálhatod a legjobb fotómobilokat, amelyek 150 000 forint alatt is megvásárolhatók. Mivel nem ezek a legdrágább modellek, ezért számolni kell bizonyos kompromisszumokkal, mégis ezek a fotómobilok nagyon jónak számítanak. A következő modelleket gyűjtöttük össze számodra:

Google Pixel 3a

Google Pixel 3a

 • Tökéletes 12,2 megapixeles érzékelő
 • Mesterséges intelligencia
 • Finom kijelző

A népszerű Google Pixel 3 fotóautó olcsóbb változata prémium kamerát kínál megfizethető áron. A Pixel 3a-nak csak egy 12,2 megapixeles hátsó érzékelője van, de csodákat tehet. A mesterséges intelligencia még a háttér elmosódását is képes kezelni. A Google természetesen felszerelte a telefont az összes alapvető funkcióval, tehát a Google Lens rendelkezik azzal a képességgel is, hogy felismerje a beolvasott tárgyat és további információkat keressen róla. Az 5,6 hüvelykes OLED kijelző nem túl nagy, de nagyon jó az FHD + felbontásnak köszönhetően.

Google Pixel 3a Google telefonok
Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51

 • Makroérzékelő fókuszálásra 3 cm-től
 • Négy kamera
 • Kiváló fotó alkalmazás

Még a dél-koreai Samsung sem akar lemaradni ebben az osztályban, és tavaly decemberben bemutatta a népszerű A50 modell utódját, a Samsung Galaxy A51-et. A Samsung négy kamerával felszerelt. A fő 48Mpx felbontású és f / 2.0 rekesznyílású, az elülső kamera 32Mpx felbontással és f / 2.2 rekesszel büszkélkedhet. Van egy széles látószögű makró kamera és a mélységélesség-érzékelő a bokeh-effektus létrehozásához. A telefon fényképes eredményei nagyon jóak jó fényviszonyok között is, a képeken kívül a mellékelt alkalmazás, amely mozdulatokkal vezérelhető.

Samsung Galaxy A51 Samsung telefonok
Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

 • Minőségi 48Mpx érzékelő
 • 20 megapixeles szelfi kamera AI-vel
 • Snapdragon 855 processzor

A lenyűgöző teljesítmény-ár arányú okostelefon a Xiaomi Mi 9 okostelefon még mindig jellemezhető. A lencsék hármasa nagyon jó minősítést kapott. A fő érzékelő 48 Mpx paraméterrel a Sony gyártója. A zoomhoz 12 megapixeles lencse és végül egy 16 megapixeles ultra széles látószögű lencse van. A szép 20 Mpx felbontású szelfi kamera minden bizonnyal dicséretet érdemel. A teljesítmény szempontjából a Xiaomi Mi minőségi Snapdragon 855 lapkával és 6 GB RAM-mal érkezik. Ez valóban kiváló minőségű berendezés ehhez az árkategóriához. Az ujjlenyomat-olvasó be van építve a kiváló minőségű AMOLED kijelzőbe.

Xiaomi Mi 9 Xiaomi telefonok
Motorola One Zoom

Motorola One Zoom

 • 3x-os optikai zoom
 • Optikai stabilizálás
 • 25 Mpx-es elülső szelfi kamera

Noha a Motorola a kínai Lenovo leányvállalata, ez nem azt jelenti, hogy messze elmarad tőle, vagy fordítva. A közelmúltban számos sikeres középkategóriás fotómobilt mutatott be. Például a One Zoom modell négy kamerával rendelkezik, a fő 48 Mpx-es felbontású f/1.7 rekeszértékkel. A telefon neve optikai zoomot sugall. Ezzel akár háromszor is nagyíthatunk a témára, anélkül, hogy a minőség csökkenne. Az előlapi kamera 25 Mpx-es felbontást és f/2.0 rekeszértéket kínál, ami jó előfeltétele a kiváló képeknek.

Motorola One Zoom Motorola telefonok
Honor 20

Honor 20

 • Optikai zoom
 • Optikai stabilizálás
 • Makro érzékelő

A Honor 20 fotómobilt tavaly júniusban mutatták be, és a középkategóriába tartozik. A telefont a HiSilicon Kirin 980 processzor működteti, amely akár 6, akár 8 GB RAM-ot is képes kezelni. Ami a kamerát illeti, itt is találunk kamerákat, pontosabban hármat. A fő 48 Mpx-es felbontású és kiváló f/1.8 rekeszértékkel rendelkezik. A szelfi kamera átlagon felüli 32 Mpx-es felbontást és f/2.0 rekeszértéket kínál. A gyártó egy makro érzékelőt is kínál, amely 4 cm-ről képes fókuszálni. Összességében a Honor 20 egy nagyon jó fotómobil, amely jó körülmények között remek fényképeket készít.

Honor 20 Honor mobiltelefonok
Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T

 • Optikai zoom
 • Makro érzékelő
 • 4K videók

A Huawei Nova 5T ugyanazzal a hardverkonfigurációval rendelkezik, mint kollégája, a Honor 20. A Nova 5T négy kamerával rendelkezik a telefon hátlapján. A fő 48 Mpx-es (rekesznyílás f/1,8), és átlag feletti felvételek készítését garantálja. A 16 Mpx-es széles látószögű kamera 117°-os látóteret befogó felvételeket készít, a hátlapot egy széles látószögű lencse és egy makro-érzékelő egészíti ki, valamint egy opcionális kamera a pontos mélységélesség-felvétel érdekében. Az elülső szelfi kamera 32 Mpx-t kínál f/2.0 rekeszértékkel. Mindezt a Kirin 980 lapkakészlet működteti, amely 6 GB-os ideiglenes memóriával rendelkezik.

Huawei Nova 5T Huawei mobiltelefonok

A legjobb fotómobilok 80 000 forint alatt

Még a 80 000 forintig terjedő árkategóriában is találhatsz olyan mobiltelefonokat, amelyek szép képeket készítenek. Hangsúlyozni kell azonban, hogy az ebbe a kategóriába tartozó telefonokat nagyon nehéz összehasonlítani azokkal, amelyek joggal érdemelték ki a legjobb fotómobiloknak járó elismerést. Kiváló teljesítményt nyújtanak, ha pillanatfelvételeket készítünk normál fényviszonyok között, ami megbízható és elegendő a legtöbb felhasználó számára. Sőt, köztük kissé meglepő módon olyan modelleket is találunk, amelyek olyan jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek gyakran még a drágább modelleknél sem fordulnak elő.

Motorola One Action

Motorola One Action

 • Egyszerű fényképezés portré módban
 • Videó 4K-ban is
 • Tartósabb az egész telefon

A Motorola sajátossága, hogy olyan felszereltséget ad kedvező áron, amely miatt még a drágább telefonok esetében sem kellene szégyenkeznie. Ilyen például a Motorola One Action, amelynek fényképezőgépe úgy működik, hogy fényképezés közben nem kell a telefont fekvő helyzetben tartani. Így készíthetsz klasszikus videót, miközben a mobiltelefont álló helyzetben tartod. Ez sokkal erősebb fogást biztosít, ami egyértelműen hasznos a mozgalmasabb jelenetek felvételekor. A kamera rendkívül szilárd stabilizálást is kínál, a videókat nem csak Full HD-ben lehet készíteni 30 vagy 60 képkocka/másodperc sebességgel, hanem 30 képkocka/másodperc sebességgel 4K-ban is.

Motorola One Action Motorola telefonok
Samsung Galaxy A20e

Samsung Galaxy A20e

 • 13 Mpx-es fő kamera
 • Képes háttérelmosás létrehozására
 • Kompakt méret

A Samsung Galaxy A20e az olcsó fotómobilok közé tartozik, amely 13 Mpx-es fő érzékelővel, f/1,9 rekeszértékű lencsével és 5  Mpx-es ultra széles érzékelővel rendelkezik. A felvétel látószöge 123°-os, tehát szépen belefér például egy tájkép. Nagy előnye még a fénykibocsátó dióda is. A csepp alakú bemetszésben egy 8 Mpx-es kamerát találsz szelfi készítéséhez. A telefon előnye a kompakt méretén túl az 5,8"-os kijelző vagy az Android 9 Pie is. Ha nincsenek extra igényeid, akkor a Samsung Galaxy A20e nem okozhat csalódást.

Samsung Galaxy A20e Samsumg telefonok
Huawei P40 Lite E

Huawei P40 Lite E

 • Hármas hátsó érzékelő
 • Mesterséges intelligencia segít a képstabilizálásban
 • Huawei Mobile Services

Ez a Huawei P40 Pro fotómobilok jelenlegi királyának könnyített változata. A Huawei azonban nem sokat vett el a nagyszerű fényképezési képességekből, így itt is három jól felszerelt lencsét találunk. A fő lencse felbontása 48 Mpx, amely egy 8 Mpx-es ultraszéles látószögű és egy 2 Mpx-es lencsével egészül ki, amely a bokeh effektet támogatja. A fotózást a mesterséges intelligencia felügyeli, amely gondoskodik például a képstabilizálásról. A rendszer támogatja a Huawei Mobile Services alkalmazást az AppGallery alkalmazáson keresztül történő telepítéssel. Beépítve egy elegendő, 4000 mAh kapacitású akkumulátort találsz.

Huawei P40 Lite E Huawei telefonok
Xiaomi Redmi Note 8T

Xiaomi Redmi Note 8T

 • Négyszögletes kamera
 • Fő 48 Mpx-es érzékelő
 • 6,3 hüvelykes kijelző

A Xiaomi meglephet, különösen az ár és a felszereltség szempontjából. A Xiaomi Redmi Note 8T határozottan nem rossz ajánlat. A 48 Mpx-es érzékelő és a 8 Mpx-es ultraszéles, 2 Mpx-es makro és a bokeh-effektushoz szükséges 2 Mpx-es érzékelő kombinációja azt sugallja, hogy a fényképezésé a főszerep. Nem hiába, hogy a telefont az egyik legjobb fotómobilnak tartják a kategóriájában. A Xiaomi Redmi Note 8T jó eredményeket ér el még gyenge fényviszonyok között és éjszaka is, ám ezekben a helyzetekben észrevehető az optikai stabilizálás hiánya.

Xiaomi Redmi Note 8T Xiaomi mobiltelefonok
Realme 5

Realme 5

 • Négy kamera
 • Makro érzékelő
 • Jó ár/teljesítmény arány

A kevésbé ismert márkák néha kellemes meglepetést okoznak. Ugyanez vonatkozik a középkategória egyik képviselőjére, a Realme 5 okostelefonra, amelynek gyártója hazánkban egyre inkább ismert. A Realme 5 nagyon megbízható hardvert kínál, ugyanakkor egy olyan kamerát is, amely minden bizonnyal megörvendeztet az eredményekkel, bár meg kell jegyezni, hogy a legjobb eredményeket jó fényviszonyok között lehet vele elérni. De ez nem egyedi, és más fotómobilokra is vonatkozik ebben az árkategóriában. A kamera éjszakai módot is kínál, és a makro felvételek is megfelelőek, de jó megvilágítást igényelnek.

Realme 5 Realme mobiltelefonok
Lenovo K10 Note

Lenovo K10 Note

 • Három kamera
 • Night Shoot 2.0 mód
 • 2x-es optikai zoom

A Realme 5-höz hasonló helyre sorolható a kategórián belül a Lenovo K10 Note, amely hármas kamerát kínál 16 Mpx, 8 Mpx és 2 Mpx összeállításban. Nagyon jó kiegészítés a teleobjektív dupla optikai zoomja a és a Night Shoot 2.0 mód. Javítja a fényképeket, amelyeket alkonyatkor és este készítesz, miközben (mint ebben az árkategóriában már megszokhattuk) egy jó éjszakai felvétel készítéséhez szerencse és türelem szükséges. Jó fényviszonyok között azonban a Lenovo K10 Note nagyon jó teljesítményt nyújt, és jól fogja szolgálni a célját.

Lenovo K10 Note Lenovo mobiltelefonok

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket