Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

A legjobb mini telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Termékkatalógus

Cikk

• Szerző: Szerkesztőség

A mini telefonok meglepően népszerűek a felhasználók széles körében. Nem mindenki szeret egy ormótlan téglát hordani a zsebében, amelyet nehezebb egy kézzel kezelni. A mini mobiltelefon modelleket általában nem szükséges két kézzel tartani, nem foglalnak sok helyet a zsebben, és könnyűek. Ráadásul ma már a korábbi modellekhez képest a legkisebb okostelefonok is viszonylag nagy kijelzővel rendelkeznek. Cikkünkben összeállítottuk a jelenleg elérhető legjobb kisméretű okostelefonok listáját, árkategória és a kijelző mérete szerint.

Mini telefonok - legjobb kisméretű okostelefon

A legjobb mini telefonok – TARTALOM:

 1. Mini telefonok = kis kijelzős okostelefonok? Ez ma már nem feltétlenül igaz
 2. Telefonok 6 col alatt
 3. Telefonok 5 col alatt
 4. Telefonok 4 col alatt
 5. A legjobb mini okostelefonok 200 000 Ft felett
 6. A legjobb mini okostelefonok 200 000 Ft alatt
 7. A legjobb mini okostelefonok 150 000 Ft alatt
 8. A legjobb mini okostelefonok 100 000 Ft alatt

Mini telefonok = kis kijelzős okostelefonok? Ez ma már nem feltétlenül igaz

A mini okostelefonok számos olyan előnyt kínálnak, amelyek szerény méretükből adódnak. Talán a legfontosabb a könnyű egykezes kezelés, amelynek köszönhetően a kisebb méretű okostelefonok még a gyermekek és a kisebb kezű nők számára is könnyedén kezelhetők. Egyesek pedig egyszerűen azt szokták meg, hogy a mobiltelefon egykezes eszköz, amelyet kivesznek a zsebükből, gyorsan elvégzik vele a szükséges műveleteket, majd teszik is vissza a zsebükbe. A kis méretű okostelefonok pontosan ezt nyújtja.

Mini mobiltelefonok férfiaknak is - kis méretű telefonok
A kis méretű telefonok nemcsak a gyermekek és a szebbik nem képviselői számára alkalmasak. Sok férfi is szereti őket, mert gyakran nincs szükségük túl nagy és kevésbé praktikus eszközre.

Ha már a zsebeknél tartunk, nem mindenki hord magával táskát csak azért, hogy egy nagyobb méretű telefont cipelhessen benne, és nem mindenki hajlandó övtáskával vagy más kistáskával csúfítani a megjelenését. Vannak, akiknek egyszerűen csak egy szinte észrevehetetlen, kisebb méretű okostelefon az ideális választás. Praktikus lehet olyan sportok esetében is, amelyeknél nem tudsz vagy nem kényelmes nagyméretű telefont magaddal vinni. A mini telefonok tehát népszerűbbek, mint amilyennek első pillantásra tűnhetnek.

i Szilárd specifikációk bagóért. Megérkeztek a pénztárca-nyitogató Infinix Note 30 telefonok

De mekkorák is valójában ezek a mini okostelefonok? Manapság általában az 5,9"-nél kisebb kijelzővel rendelkező telefonok tartoznak a mini telefonok (vagy mikromobil) kategóriájába. Ha azon tűnődsz, hogy a telefonok 6 col alatt hogyan férnek bele a mini okostelefonok kategóriájába, a válasz az, hogy a képernyő körüli vékony keretek teszik lehetővé. Régebben a keretek vastagok voltak, és ha a gyártó a készülékkel nagy kijelzőfelületet szeretett volna kínálni, akkor magának a telefonnak is nagynak kellett lennie. Ma már ez többnyire nem így van. A különbséget a következő ábra szemlélteti.

Kis méretű okostelefonok - A különbség a régi és új telefonok között
Mini telefon vásárlásakor ma már nem kell megelégednek egy pici kijelzővel - ez a vékony keretnek köszönhető.

Telefonok 6 col alatt

Manapság a telefonok 6 col alatt javarészt már kis méretűnek számítanak. Sok új felhasználó inkább a legkisebb okostelefonok közül választ, így a legtöbb gyártó ezekre is komoly hangsúlyt fektet. A 6 colos kijelző még mindig kicsinek számít, könnyen kezelhető egy kézzel, és nem zavaró a zsebben.

Ebben a kategóriában számos strapabíró okostelefon is található. Jó példa erre a rendkívül népszerű Oukitel WP20 Pro, mely egy tartós mini telefon 5,93 colos kijelzővel. Robusztus és vízálló kialakításának köszönhetően ellenáll a kemény ütéseknek és a víznek is. Főleg az adrenalin-sportok szerelmesei és a nehéz terepen dolgozó emberek használják.

i A legjobb mobiltelefonok (AKTUALIZÁLVA)

A 6 col alatti mini mobiltelefonok közé tartozik az ASUS Zenfone 10 is. A sok funkcióval és az AMOLED technológiájú 5,9 hüvelykes kijelzővel még mindig egy olyan csúcstelefonnak számít, amelyet sok felhasználó keres.

További kisebb méretű okostelefonok maximum 6 colig:

Telefonok 5 col alatt

A telefonok 5 col alatt már nem rendelkeznek nagyszámú képviselővel. A legtöbb új mobiltelefon kijelzőjének átlója ma már legalább 5 col vagy annál nagyobb, azért persze még találhatunk ilyet. Ilyen például a népszerű harmadik generációs iPhone SE 2022. 4,7 colos kijelzőjével a kis méretű okostelefonok kategóriájába tartozik, és sok felhasználó éppen ezért keresi. Kompakt mérete ellenére nagyszerű felszereltséget kínál, és teljesítményben sem marad el.

i Az iPhone SE 2022 új chipet, megszokott dizájnt és ismét szép árat kapott.

Az 5 colig terjedő kis kijelzős okostelefonok között korábban olyan cégek készülékei is szerepeltek, mint a Xiaomi. Ma már azonban 5 hüvelykes kijelzőkkel ritkán találkozhatunk, az újabb és újabb telefonok érkezésével lassan hozzá kell szoknunk a nagyobb kijelzőkhöz.

Telefonok 4 col alatt

A legkisebb, még mindig kapható kis kijelzős okostelefonok kínálatában a legelterjedtebbek a nyomógombos mobilok. Korábban az első érintőképernyős telefonokon 4 colos kijelzőkkel rendelkeztek, de azóta sok idő telt el és az okostelefonok is sokat fejlődtek, különösen a képernyő méretét tekintve. Tehát a telefonok 5 col alatt lassan eltűnnek a kínálatból, így lassan el kell búcsúznunk tőlük.

A nyomógombos, kis méretű telefonok azonban még mindig velünk vannak. A legnagyobb érdeklődés irántuk különösen a kevésbé igényes és az idősebb felhasználók körében figyelhető meg. Az ilyen nyomógombos mini mobiltelefonok kijelzőjének átlója általában 2,2 és 2,8 col között mozog. Néhány példa a legnépszerűbbek közül: a Panasonic KX-TF200 2,4"-es kijelzővel és az Aligator A675 Senior 2,2"-es kijelzővel.

További nyomógombos mini telefonok:

i

Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben

A legjobb mini okostelefonok 200 000 Ft felett

Ha a legjobb kisméretű okostelefont keresed, itt biztosan megtalálod. A választék a legjobb mini okostelefonokkal kezdődik, amelyek ma a piacon kaphatók. Itt elsősorban vezető gyártók olyan zászlóshajó modelljeit találod, mint például az iPhone 15 Pro, az Asus Zenfone 10, a Samsung Galaxy S24 vagy a kiváló minőségű Sony Xperia 5 V 5G.

Legjobb kismértű okostelefon - iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

 • 6,1"-es OLED kijelző, 2 556 × 1 179 px
 • Apple A17 Pro processzor
 • 8 GB RAM
 • 128 / 256 / 512 / 1 024 GB belső tárhely
 • 48 Mpx (f/1,8) + 12 Mpx (f/2,2) + 12 Mpx (f/2,8) kamera
 • 4 422 mAh-s akkumulátor

Napjaink egyik legjobb és egyben legdrágább okostelefonja a legújabb iPhone 15 Pro. Kompakt testébe rengeteg mindent belepakoltak. Ráadásul az új generációval karcsúbb lett a keret, így az új titániumszerkezet csak egy kicsit lett kisebb. A ragyogó 6,1 hüvelykes OLED-panel magas fényerejű, a nagy teljesítményű A17 Pro chip és a 8 GB RAM pedig ideális a játékokhoz és más igényesebb műveletekhez. A hátlapot ismét egy hatalmas fotómodul foglalja el, 3 kiváló minőségű kamerával. Bővebb információk a cikkünkben: iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik.


Mini okostelefonok - Asus Zenfone 10

Asus Zenfone 10

 • 5,9"-es AMOLED kijelző, 2 400 × 1 080 px
 • Snapdragon 8 Gen 2 processzor
 • Akár 16 GB RAM
 • 128 / 256 GB / 512 GB belső tárhely
 • 50 Mpx (f/1,9) + 13 Mpx (f/2,2) kamera
 • 4 300 mAh-s akkumulátor

Az Asus Zenfone telefonok hagyományosan a vásárlók nagy teljesítményű, de jól felszerelt mobiltelefonok iránti igényét elégítik ki. Az 5,9 hüvelykes zászlóshajók nem túl gyakoriak, de az új Zenfone 10 már az ötödik generáció ebben a méretben. És nyilvánvalóan ezt a vásárlók is nagyra értékelik. Ugyanakkor nem nehéz felismerni, hogy mi ennek az oka. Az Asus Zenfone 10 120 Hz-es AMOLED kijelzőt használ, amely játék közben akár 144 Hz-es is lehet, a Snapdragon 8 Gen 2 az akár 16 GB RAM-mal kombinálva pedig biztosítja a csúcsteljesítményt. A fotók készítéséhez két kamera áll rendelkezésre. A fő 50 megapixeles, a másodlagos ultraszéles látószögű pedig 13 megapixeles. A gyártó nem feledkezett meg a 3,5 mm-es jack-csatlakozóról, az IP68 szerinti vízállóságról és ezúttal a vezeték nélküli töltésről sem. Ugyanis a tavalyi modellben ez még nem volt benne. A választás egy 4300 mAh-s akkumulátorra esett, ami azonban a takarékos komponensekkel és a jónak hirdetett optimalizálással együtt tisztességes üzemidőt ígér. Bővebb információk a cikkünkben: Asus Zenfone 10 (TESZT): továbbra is a kompakt telefonok királya, de nem sok mindenben jobb elődjénél.


Mini okostelefonok - Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24

 • 6,2"-es kijelző, 2 340 × 1 080 px
 • Nyolcmagos Samsung Exynos 2400 processzor
 • 8 GB RAM
 • 128 GB belső tárhely
 • 50 Mpx + 10 Mpx + 12 Mpx kamera
 • 4 000 mAh-s akkumulátor

A Samsung Galaxy S24 csúcsmodell legújabb generációjának legkisebb képviselője több változáson is átesett. Elődjéhez képest megnőtt a kijelző átlója, miközben továbbra is kompakt 6,2"-es maradt. Ráadásul maga a telefon mérete sem szenvedett csorbát, a kijelző körüli keret még vékonyabb lett. A processzor a legújabb Exynos 2400-as, és a nagy teljesítmény mellett továbbra is egy remek hármas kamerával büszkélkedhet, éjszakai üzemmóddal. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-ra ugrott, a Galaxy AI integráció pedig szintén örömteli. Bővebb információk a cikkünkben: Az Android új királyai. A Samsung Galaxy S24 csúcstelefonok mesterséges intelligenciával dolgoznak, az Ultra modell titán keretet kapott.


Legkisebb okostelefonok - Sony Xperia 5 V 5G

Sony Xperia 5 V 5G

 • 6,1"-es kijelző, 2 520 × 1 080 px
 • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor
 • 8 GB RAM
 • 128 GB belső tárhely
 • 52 Mpx (f/1,9) + 12 (f/2,2) + 12 (f/2,2) kamera
 • 5 000 mAh-s akkumulátor

A Sony aztán tud vékony telefonokat készíteni. A filmszerű képarányú, megnyújtott kijelzővel ellátott Xperia fogása nagyon biztosnak érződik. A készülék jól ül a kézben. A kijelző nagy felbontású, a teljesítményről pedig itt is a legújabb Snapdragon 8 Gen 2 gondoskodik. A Sony Xperia-ról nem hiányzik a 3,5 mm-es jack csatlakozó sem, valamint egy nagy kapacitású, 5000 mAh-s akkumulátor kapott benne helyet. A telefon a fotófelszereltség terén is jeleskedik, 52 megapixeles főkamerája van, továbbá a trióból az egyik egy teleobjektív. Bővebb információk a cikkünkben: Sony Xperia 5 V (BEMUTATÓ): csúcskategóriás chipset és kamera a nagyobb testvér mintájára.


A legjobb mini okostelefonok 200 000 Ft alatt

Ha az árat 200 000 Ft-ra korlátozzuk, akkor több jól ismert márkát is megemlíthetünk, amelyeknek van mivel büszkélkedniük mind a teljesítmény, mind a kivitelezés minősége tekintetében. Ebből a kategóriából is kiválasztottunk három telefont: Google Pixel 7a 5G, Samsung Galaxy S22 5G és iPhone SE 2022.

Google Pixel 7a 5G

Google Pixel 7a 5G

 • 6,1"-es kijelző, 2 400 × 1 080 px
 • Google Tensor G2 processzor
 • 8 GB RAM
 • 128 GB belső tárhely
 • 64 Mpx (f/1,9) + 13 Mpx (f/2,2) kamera
 • 4 385 mAh-s akkumulátor

A Pixel telefonoktól mindig minőségi rendszertámogatásra számíthatsz. De a Pixel 7a rengeteg más minőségi specifikációt is nyújt, miközben kis helyigényű marad. A gyors, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkező OLED-panel átlója 6,1 hüvelyknél áll meg. A Google saját Android rendszerét egyedi hangolású Tensor G2 processzor kezeli. Ne tévesszen meg, hogy csak két kamerája van, azok minősége sok versenytársat felülmúl. A Google Pixel 7a vízálló az IP67-es tanúsítvány szerint. Bővebb információk a cikkünkben: Google Pixel 7a (TESZT): a legújabb "A" modell jelentős fejlesztésen esett át.


Legkisebb okostelefonok - Samsung Galaxy S22 5G

Samsung Galaxy S22 5G

 • 6,1"-es kijelző, 2340 × 1080 px
 • Exynos 2200
 • 8 GB RAM
 • 128 GB belső tárhely
 • 50 Mpx + 12 Mpx + 10 Mpx kamera
 • 3 700 mAh-s akkumulátor

A 2022-es Samsung Galaxy S22 5G mostanra nagyon csábító árcédulát kapott. A gyártó a legkisebb zászlóshajónak tartja. A 6,1 hüvelykes AMOLED kijelző finom Full HD+ felbontással és persze 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik. Erőből nincs hiány ebben a mini telefonban, erről egy Exynos 2200-as processzor és 8 GB RAM gondoskodik. A Samsung zászlóshajós felszereltsége a fotómodulon mutatkozik meg, ahol összesen 3 hátlapi kamera, köztük egy teleobjektív kapott helyet. Akit nem zavar a kissé gyengébb processzor, annak a 2022-es modell remek választás lehet.


Mini telefonok - iPhone SE 2022

iPhone SE 2022

 • 4,7"-es Retina HD kijelző, 1334 × 750 px
 • 8 magos Apple A15 Bionic processzor
 • 4 GB RAM
 • 64 GB belső tárhely
 • 12 Mpx + 7 Mpx kamera
 • 2 018 mAh-s akkumulátor

Az iPhone-ok rendkívül népszerűek, és közülük egyes mini mobiltelefonok meg is fizethetők. Ezek egyike a harmadik generációs iPhone SE 2022, amely újfent az ikonikus home button dizájnra támaszkodik. Nagy előnye a csúcskategóriás Apple A15 Bionic processzor, ilyen dolgozik például az iPhone 13-ban is. A jobb chip lehetővé tette, hogy az első pillantásra ugyanolyannak tűnő 12 megapixeles kamera néhány fejlesztést is kapjon. Az Apple rajongók minden bizonnyal értékelni fogják a nagyobb akkumulátor-üzemidőt és az 5G mobilhálózati támogatást is. Ha tehát nincs ellenedre a jól bevált, ám mégis ugyanolyan dizájn, az iPhone SE 2022 lehet számodra a megfelelő választás.


A legjobb mini okostelefonok 150 000 Ft alatt

Talán inkább 150 000 Ft alatti összegért szeretnél mini telefont vásárolni. Ebben a kategóriában tisztességes középosztálybeli telefonokat találunk, efelől a bemutatott készülékek sem hagynak kétséget maguk után. A Sony Xperia 10 V 5G és a Google Pixel 6a 5G modelleket választottuk ki.

i A Mini és Lite sorozat
Egyes gyártók a standard modellek mellett "Mini" vagy "Lite" változatokat is bemutatnak, de ezek nem feltétlenül mini mobiltelefonok. A Samsung már korábban is elkészítette az S-sorozatú zászlóshajóinak kicsinyített változatait, a Huawei pedig "Lite" sorozatú telefonokat vezetett be, amelyek nem kisebbek, mint teljes értékű társaik, de felszereltség szempontjából szegényesebbek és olcsóbbak.
Mini mobiltelefonok - Sony Xperia 10 V 5G

Sony Xperia 10 V 5G

 • 6,1"-es kijelző, 2 520 × 1 080 px
 • Snapdragon 695 5G processzor
 • 6 GB RAM
 • 128 GB belső tárhely
 • 48 Mpx (f/1,8) + 8 Mpx (f/2,2) + 8 Mpx (f/2,2) kamera
 • 5 000 mAh-s akkumulátor

A Sony egy másik kompakt telefonja, az Xperia 10 V 5G bizonyos területeken lassabban teljesít, mégis sokakat lenyűgözhet sajátos megközelítésével. A vékony kialakításban egy 6,1 hüvelykes OLED-kijelző kapott helyet, amelynek képaránya ideális a filmnézéshez. Ráadásul a kijelzőt nem bontja meg semmilyen szelfikamera-kivágás. A masszív Snapdragon 695 5G chip elegendő a fürge teljesítményhez. Az Xperia 10 V bármilyen típusú fotót meg tud örökíteni a kameratrió valamelyikével, az 5000 mAh-s akkumulátor pedig egész nap kitart játék, fotózás vagy filmnézés közben.


Kisebb méretű okostelefonok - Google Pixel 6a 5G

Google Pixel 6a 5G

 • 6,1"-es kijelző, 2400 × 1080 px
 • Google Tensor hatmagos processzor
 • 6 GB RAM
 • 128 GB belső tárhely
 • 12 Mpx (f/1,7) + 12 Mpx f/2,2 kamera
 • 4 410 mAh-s akkumulátor

A Google Pixel 6a egy régebbi, de még mindig nagyon jó modell. A kompakt okostelefon 6,1 hüvelykes képátlóval rendelkezik, és közvetlenül a 6 és 6 Pro modellek után hozta magával a Google Tensor chipet. A teljesítmény mellett, amely nem marad el jelentősen a konkurenciától, mindenekelőtt a kamerák érdemlik meg a figyelmet. Amellett, hogy nagyszerű optikákat kapott, szoftveres képszerkesztésre is lehetőséget kínál. A legújabb, 14-es Androidot továbbra is támogatja. Bővebben: Google Pixel 6a (BEMUTATÓ): ismét pazar külsővel, kevés kompromisszummal.


A legjobb mini okostelefonok 100 000 Ft alatt

A 100 000 Ft alatti árszinten is lehet találni érdekes telefonokat, választásunk az UleFone Armor 8 Pro és az myPhone Hammer Iron 4 modellekre esett. Ezek a telefonok szintén tisztességes komponensekkel rendelkeznek, így elegendők a legtöbb hétköznapi felhasználó számára, akik kissé igényesebb alkalmazásokat is szoktak használni. Ha a kiváló ár-érték arányt keresel, ebben az árkategóriában is remek mini mobiltelefonok várnak rád.

i Ha igazán apró telefonokat keresel, akkor a pénztárcatelefonok között kell keresgélned. Ilyenek például az iNew Mini 1 és a Sencor Element Mini. Ezek ún. "buta" nyomógombos mobiltelefonok, amelyek nem tudnak sokat, és nem rendelkeznek olyan felszereltséggel, amelyet ma már alapfelszerelésnek tekintünk. Fő előnyük azonban a méretükből adódik, amely nagyjából egy hitelkártya méretének felel meg. Ezért nevezik őket mikrotelefonoknak.
Mini telefonok - UleFone Armor 8 Pro

UleFone Armor 8 Pro

 • 6,1"-es kijelző, 1 560 × 720 px
 • 8 magos MediaTek processzor
 • 8 GB RAM
 • 128 GB belső tárhely
 • 16 Mpx (f/2,2) + 5 Mpx (f/2,4) + 2 Mpx (f/2,2) kamera
 • 5 580 mAh-s akkumulátor

Az UleFone Armor 8 Pro alig több mint 6"-os kijelzővel rendelkezik. Az IP69K minősítésű kialakítás természetesen egy rendkívül ellenálló telefont eredményez, de még így is elég vékonyak a HD IPS kijelző körüli keretek. A telefon azonban a súlyával sem fukarkodik, súlya 280 gramm körül mozog. A MediaTek processzort a szabványon felüli 8 GB RAM támogatja. A hármas hátlapi kamerarendszer egy fő objektívből, egy makróból és egy mélységérzékelőből áll. A telefon támogatja a vezetékes fülhallgató csatlakoztatását, valamint memóriakártya behelyezésére is készen áll.


Mini telefonok - myPhone Hammer Iron 4

myPhone Hammer Iron 4

 • 5,5"-es kijelző, 1 440 × 720 px
 • MediaTek Helio A20 processzor
 • 4 GB RAM
 • 32 GB belső tárhely
 • 13 Mpx + 0,3 Mpx kamera
 • 5 180 mAh-s akkumulátor

Egy másik kisebb strapatelefon a myPhone Hammer Iron 4. A mindössze 5,5"-es IPS kijelzővel és a viszonylag kis kerettel kombinálva kompakt telefonnak nevezhető. IP69-es ellenállósága garantálja a vízbe merülés elleni védelmet, és ellenáll a durva bánásmódnak is. Az egyéb felszereltsége csupán alapfelszereltség. A MediaTek Helio A20 processzort 4 GB RAM egészíti ki. A kamera magasabb, 13 Mpx-es felbontással örvendeztet meg, de csak egy további kamerája van, melynek felbontása mindössze 0,3 Mpx. Az előlapon egy 5 Mpx-es szelfikamerát találunk. A telefonhoz 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező fülhallgatót csatlakoztathatunk, és az NFC-nek köszönhetően fizethetünk is vele.

  
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Az egyre kisebb keret miatt a telefonok kijelzői folyamatosan nagyobbak, de a méretük ugyanolyan kompakt marad. Míg a múltban csak 5 colos mini telefonokról álmodhattunk, ma már 6 colos mini mobiltelefonok is léteznek. A kis telefonok nagyobb teljesítményre tettek szert, és a nagyobb igénybevételnek is ellenállnak.

4,9 14×
Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB, fekete
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2412 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Pro processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2,2) fő kamera + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa06b1
4,9 14×
Nothing Phone (2a) 8GB / 128GB, fehér
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2412 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Pro processzor, kameramodul: 50Mpx (f/2,2) fő kamera + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 45W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa06b2
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 265×
iPhone 15 Pro 128GB natúr titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
451 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b4
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 265×
iPhone 15 Pro 128 GB fekete titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
451 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b1
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 265×
iPhone 15 Pro 128 GB fehér titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
451 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b2
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 265×
iPhone 15 Pro 128 GB kék titán
Mobiltelefon - 6,1"-es Super Retina XDR OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A17 Pro processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2023, iOS operációs rendszer
451 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI047b3
4,7 37×
ASUS Zenfone 10 8GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
278 640 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AST058b1
4,7 37×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
295 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c1
4,7 37×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB kék
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
295 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c5
4,7 37×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB fehér
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
295 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c2
4,7 37×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB piros
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
295 000 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c3
4,7 37×
ASUS Zenfone 10 8 GB/256 GB zöld
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szuper ár
295 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058c4
ASUS Zenfone 10 16 GB/512 GB fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 37×
ASUS Zenfone 10 16 GB/512 GB fekete
Mobiltelefon - 5,9"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 13Mpx, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés 15W, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
344 240 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AST058d1
4,8 122×
iPhone SE 64 GB éjfekete 2022
Mobiltelefon - 4,7"-es IPS kijelző 1334 × 750 felbontással, 64 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8), 7Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP67 vízálló, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
188 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI040b2
4,8 122×
iPhone SE 256 GB Csillagfény 2022
Mobiltelefon - 4,7"-es IPS kijelző 1334 × 750 felbontással, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A15 Bionic processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8), 7Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
264 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RI040d1
4,4 63×
Sony Xperia 10 V 5G 6GB/128GB fekete
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
162 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0102b1
4,4 63×
Sony Xperia 10 V 5G 6GB/128GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2520 × 1080 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
162 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOM0102b4
3,9 14×
CAT S42 H+ fekete
Mobiltelefon - 5,5"-es IPS kijelző 1440 × 720 felbontással, 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio A20 processzor, kameramodul: 13Mpx (f/2), 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és Micro USB csatlakozó, IP69 vízálló, gyorstöltés, 4200 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
89 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTP1012b1
5,0
myPhone Hammer Construction ezüst
Mobiltelefon - 6"-es IPS kijelző 2160 × 1080 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP69 vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés 15W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
139 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP626b1
Samsung Galaxy S23 5G 256GB krém - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 160×
Samsung Galaxy S23 5G 256GB krém
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
336 800 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246c3
4,8 160×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB fantomfekete
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
291 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b5
4,8 160×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB levendula
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
288 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b2
Samsung Galaxy S23 5G 128GB zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 160×
Samsung Galaxy S23 5G 128GB zöld
Mobiltelefon - 6,1"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 3900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
299 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0246b4
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
348 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b2
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Borostyánsárga
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
342 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b4
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Kobaltlila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 96×
Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
377 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259c3
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ