ApF HU Pravé ucho Alza dny

A Philips Hue lámpák szebben világítanak még kedvezőbb árú tartozékokkal

Termékkatalógus

A Philips Hue Intelligens világítás gyártója kellemes újdonságokkal állt elő, amelyek nem csak a tapasztalt okos világítás-felhasználókat töltik majd el örömmel, hanem azokat is, akik még csak gondolkoznak rajta, hogy ne szereljék-e fel vele háztartásukat. A változás a kedvezőbb árú tartozékvásárlásra vonatkozik, mégpedig rögtön három termékcsalád égőire. A csomagolás ráadásul szebb, mint valaha, és a tartozékok kompatibilisek lettek az Apple HomeKit rendszerrel. Nézzük meg még részletesebben, mit is kínál pontosan a Philips Hue. Meg tudunk-e győzni a kedvezőbb árú csomagok segítségével?

Philips Hue világítás

Hogy még nem is ismered? Modern okos világításról van szó, amelyet távolról - intuitív módon - vezérelhetsz egy okostelefonra vagy tabletre telepített alkalmazás segítségével. És mi mindent tud?

  • felkapcsolni és lekapcsolni a lámpákat
  • felerősíteni vagy tompítani a világítást
  • megváltoztatni a világítás színét
  • adott időpontban felkapcsolni vagy lekapcsolni a lámpákat

Philips Hue; barevné osvětlení; pokoj

Philips Hue tartozékok

A világítás megfelelő működésének érdekében a Philip Hue lámpák mellett szükség lesz még egy Philips Hue Bridge-re is, amely a rendszer agya, és lehetővé teszi a különböző hozzákapcsolt Philips Hue termékek vezérlését. Akár 50 lámpa is csatlakoztatható. 

Amire még szintén szükség lesz, hogy fényárban úszhasson a háztartás, az a Hue Dimmer Switch – ezzel tudod vezérelni - erősíteni vagy tompítani - a világítást.

Philips Hue; Dimmer Switch; krabice

 A Philips Hue Tap okos távirányító hordozható, de fel lehet akasztani a falra is, így gyakorlatilag bárhol tarthatod. Lehetővé teszi, hogy telefon nélkül is vezérelhesd a fényeket, erre való a négy nyomógomb, amelyeket saját elvárásaidnak megfelelően programozhatsz be. 


Philips Hue; vypínač

A Hue Tap távirányítóba nem kell elemet tenned, sem töltened azt. A működéshez szükséges energiát minden egyes gombnyomással gyűjti majd be ugyanis.

A Philips Hue Motion Sensor egy okos, vezeték nélküli mozgásérzékelő, amely segít automatikusan felkapcsolni a lámpákat, ha hatótávolságon belül kerülsz. Pontosabban 5 méteren, 100°-on belül. Két darab AAA elem tölti. 


iHa még csak ismerkedsz a Philips Hue okos világítással, jól fognak jönni a Bemutatkozik a Philips Hue cikkünkben leírtak.

Philips Hue White égők

A Hue White gyakorlatilag a Hue széles palettájának alapvető LED égőtípusa. Igaz, hogy ennél a fajtánál nem állítható a szín, és a fehér melegsége sem, elérhető viszont a fényerő csökkentése, a távoli fel-/lekapcsolás és az időzítés is. 

Philips Hue; žárovka; White

Mostantól kétdarabos csomagokat is árulunk a Philips Hue White égőkből, speciális áron. 

Azoknak, akik most kezdenének hozzá az okos világítás használatához, rendelkezésére áll az új Philips Hue White 8.5W E27 Starter Kit kezdőcsomag. Összesen 3 égőt tartalmaz, egy Hue Bridge fővezérlőt, és egy vezeték nélküli Hue Dimmer Switch távirányítót. 


Hue White égők Hue White Starter Kit 
1 db 6500 Ft 28 690 Ft
2 db 9390 Ft

Philips Hue White Ambiance égők

A White Ambiance LED égők az arany középutat képviselik, ha nem tudod, melyik családot válaszd, hogy a White vagy a White and Color mellett dönts. Ezeknél az égőknél van lehetőség rá, hogy állítsd a kibocsájtott fehér fény árnyalatát. Viszont a színválasztás ennél a típusnál nem lehetséges. 

Mostantól kétdarabos csomagokat is árulunk, speciális áron.


Philips Hue; žárovka; White Ambiance; mobil

Kezdéshez választhatod a Philips Hue White Ambiance 9.5W A60 Starter Kit kezdőcsomagot. 3 égő van benne, Hue Bridge és Hue Dimmer Switch.

Amennyiben gyorsan döntesz, elcsípheted még a készlet kiárusítása előtt az előző kezdőcsomagok egyikét. Ennek tartalma: 2 LED égő, Hue Bridge és Hue vezeték nélküli fényerő-szabályozó.

Esetleg dönthetsz a másik új csomag – a Philips Hue Light Recipe Kit – mellett is, amely egy égőt és egy Dimmer Switch-et tartalmaz.


Hue White Ambiance égők Hue White Ambiance Starter Kit  Hue Light Recipe Kit 
1 db 10 990 Ft 50 390 Ft 12 490 Ft
2 db 18 790 Ft

Philips Hue White and Color Ambiance égők

Ez a LED égő típus nem csak a fehér fényűnél említett funkciókkal rendelkezik, hanem a világítás színárnyalata is úgy állítható be, hogy az minél kellemesebb legyen számodra. Reggel jobb élesebb fényt választani, ami a napfelkeltére emlékeztet, este viszont inkább azt tanácsoljuk, pirosba hajló árnyalatot válassz, mint amilyen naplementekor látható az égen.

Philips Hue; White and Color Ambiance; pokoj; barevné varianty

Ha pénzt szeretnél megtakarítani, érdemes az új, 2 égőt tartalmazó csomag mellett dönteni - legyen szó akár a hagyományos formájú égőről, akár a gyertya alakúról. Újdonságként kaphatóak a kezdőcsomagok, amelyek 3 égőt is tartalmaznak, Philips Hue Bridge-et és Hue Dimmer Switch-et.


Hue White and Color Ambiance égők Hue White and Color Ambiance Starter Kit E27 Hue White and Color Ambiance Starter Kit GU10
1 db 18 190 Ft 62 290 Ft 62 990 Ft
2 db 30 990 Ft

A tartozékok kompatibilisek lesznek az Apple HomeKit rendszerrel

Az, hogy a rendszer kompatibilis az  Apple HomeKit technológiával, egy kellemes újdonság, ami minden tartozékra érvényes. Nem csak az új eszközökre vonatkozik majd ez ugyanis, hanem – egy software-frissítést követően – használhatod majd a régebben vásárolt darabokkal is. Az egyetlen feltétel a működő Philips Hue Bridge 2.0.

iMi az Apple HomeKit?

Az Apple HomeKit-tel kompatibilis termékeket okos háztartásodban iOS 10, vagy annál újabb operációs rendszerrel dolgozó Apple készülékeddel használhatod, mégpedig anélkül, hogy telepítened kellene bármilyen központi egységet.

A Philips Hue még egy bónusszal is előállt - az új csomagolásdesign-nal

A tartozékokat most már újfajta design-ú csomagolásban kapod meg. Konkrétan a Philips Hue Dimmer Switch, Philips Hue Motion Sensor a Philips Hue Tap termékekről van szó, és természetesen változatlan áron.

Philips Hue világítás

Nyomtatás
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ