Akvizice ApF HU Alza Dny květen

A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló (értékelés)

Termékkatalógus

Teszt

Nemrég hajvasalót akartam vásárolni, s eszembe jutott, hogy megkérdezem a fodrászomat, aki habozás nélkül a Rowenta Ultimate Experience hajvasalót ajánlotta. A fodrászatban ezt használja, és teljes mértékben elégedett vele. Szavai szerint ez egy olyan otthoni használatra is alkalmas professzionális hajvasaló, amely nemcsak vasalja a hajat, hanem göndöríti is, így sokfajta frizurát készíthetünk vele. Ezenkívül rendkívül gyengéd és innovatív hajformáló eszköz, mely gyorsan és gyengéden egyenesíti a hajat az ötfokozatú hőmérséklet szabályzásnak köszönhetően. A simítólapok ásványi kővel vannak bevonva, így könnyen siklanak a haj gyökerétől egészen a hajvégekig. Annyira tetszett, amit hallottam, hogy habozás nélkül eldöntöttem, hogy kipróbálom a Rowenta Ultimate Experience hajvasalót. Milyen tapasztalataim voltak a hajvasaló használatakor és milyen frizurát sikerült alkotnom? Mindent megtudhatsz értékelésünkből.

Rowenta Ultimate Experience hajvasaló

Rowenta Ultimate Experience - TARTALOM

 1. A Rowenta Ultimate Experience csomag tartalma
 2. A Rowenta Ultimate Experience kialakítása és jellemzői
 3. A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló a gyakorlatban
 4. A Rowenta Ultimate Experience használata után kapott frizura

A Rowenta Ultimate Experience csomag tartalma

A Rowenta Ultimate Experience praktikus csomagolása a hajvasalót és dobozát, valamint a használati utasítást tartalmazza. Óriási pozitívum a tápkábel hossza, mely 2,7 méter , így a hajvasaló könnyen használható még akkor is, ha nincs elektromos csatlakozó közvetlenül a tükör mellett.

A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló csomagolása
A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló

A Rowenta Ultimate Experience kialakítása és jellemzői

Első pillantásra a hajvasaló minimalista, ám rendkívül elegáns stílusú kialakításával nyűgöz le. A vasaló matt, fekete színével  kellemes kontrasztot nyújt a rózsaszín arany színben tündöklő illesztőcsavar és a Rowenta felirat. A hajvasaló fő funkciója egyértelmű - a makacs vagy rakoncátlan haj tökéletesen sima és ragyogó frizurává történő alakítása. A vasalás mellett a Rowenta Ultimate Experience a haj hullámosítására is képes, tehát egyik fő előnye a segítségével készíthető frizurák sokfélesége. A vasalás során a haj mennyisége megmarad, így a kapott frizura nem lapos és vékony, hanem dús, élettel teli.

Az ötfokozatú hőszabályozásnak (120 ° C, 140 ° C, 160 ° C, 180 ° C és 200 ° C) köszönhetően gyengéden formázhatod a hajadat, de makacs, rakoncátlan haj esetén a hajvasalót az optimális eredmény érdekében magasabb hőfokra kapcsolhatod. A 200 ° C-os hőmérséklet a legmakacsabb haj formázásához is elegendő, köszönhetően a professzionális simítólapoknak és az egyenletes hőmérséklet beállításnak, amely a hőfokot egyenletesen tartja vasalás közben. Habár léteznek hajvasalók, melyek 200 ° C feletti hőmérsékleten is használhatók, kimutatták, hogy az ilyen hőmérsékleten történő hajvasalás véglegesen károsítja a hajat. Ideális hőmérsékletként frizuránk megalkotásához az arany középút javasolt - a hajvasaló 160 ° C-on történő használata.

A Rowenta Ultimate Experience SF8210F0 bekapcsolása
A megfelelő hőmérséklet a haj szerkezetétől és minőségétől függ.

A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló a gyakorlatban

A Rowenta Ultimate Experience kezelése annyira egyszerű, hogy bár professzionális hajvasalóról van szó, könnyen használható otthon is. A bekapcsoló gomb megnyomásakor a középső LED villogni kezd, jelezve a vasaló optimális, 160 ° C-ra melegedését. A hajvasaló hőmérséklete növelhető vagy csökkenthető, de én az eredeti hőmérsékleten hagyom. Alig 20 másodperc elteltével a LED egyenletesen világít, jelezve, hogy a vasaló készen áll a működésre. Habozás nélkül munkához is látok, és azonnal meglep, hogy a hajam milyen könnyedén csúszik a vasalóban, és azonnal milyen szép sima hajzuhatagot eredményez. Így nem szükséges többször átsimítani ugyanazokat a tincseket, ahogy más hajvasalókkal szoktam. Nem is értem hogyan, de nem volt szükségem 10 percre sem a frizurám kialakításához. Meglepetten bámulok a tükörbe és keresem, hol maradt ki valami, de bármilyen szögből nézem a hajamat, nincs szükség további igazításra.

A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló használata
A Rowenta Ultimate Experience használata nagyon egyszerű, így segítségével tökéletes frizurát varázsolhatsz pillanatok alatt.

A Rowenta Ultimate Experience használata után kapott frizura

Amint az a következő képeken is látható, a különbség a hajkiegyenesítő használata előtt és után jelentős. A töredezett végű, rendezetlen hajból a vasaló csodálatosan sima és rendezett frizurát hozott létre, és bónuszként káprázatos fényt varázsolt hozzá. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, így a Rowenta Ultimate Experience hajvasalónak csillagos ötöst adok.

ElőtteUtána
A Rowenta Ultimate Experience használata után kapott eredmény

Előnyei és hátrányai

 • A simítólapok tökéletesen siklanak a hajon
 • Könnyen kezelhető
 • Növeli a haj fényét
 • Alkalmas haj vasalására, hullámosítására és göndörítésére
 • Melegítés a simítólapok teljes felületén
 • A beállításnak megfelelő egyenletes hőmérsékletet tart vasalás közben
 • 120 ° C-os hőmérséklet kisebb javításokhoz
 • 200 ° C-os maximum hőmérséklet, amelyen a haj nem sérül
 • Hőálló borítás
 • Automatikus kikapcsolás
 • A vasalónak nincs függőfogantyúja

A Rowenta Ultimate Experience hajvasaló nagyszerű segítőtárs a gyors és hatékony hajkezeléshez. Ha gyönyörűen sima és fényes hajra vágysz, ez a hajvasaló ugyanúgy lenyűgöz majd téged is, mint engem.

Szeretném megvásárolni a Rowenta Ultimate Experience hajvasalót

Nyomtatás
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ