AlzaBoxy Q1 Splátky bez navýšení
Termékkatalógus

A kényelmes és nyugodt vásárlás érdekében meghosszabbítottuk a törvényben előírt 14 napos elállási jogot 30 napra!

30 napos elállási lehetőség

Az Alza.hu termékvisszaküldési eljárásának összefoglalása

Elállási kérelem létrehozása, azonosítószám létrejötte

A termék visszaküldése személyesen, postai úton vagy AlzaBoxon keresztül

A pénzed legkésőbb 14 napon belül megérkezik a számládra

Mit kell tennem, ha ...

Szeretnék elállni a vásárlástól

A terméket a vásárlástól számított 30 napon belül visszahozhatod, csak töltsd ki az online nyomtatványt, majd küldd el, vagy hozd be a terméket a boltunkba.

30 napon belüli elállás

Gyakran Ismételt Kérdések - Termékvisszaküldés

Visszaküldhetem a termékeket bármilyen indok nélkül?

Igen, a termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Az elállási nyilatkozatban az elállás okát nem kötelező megjelölni. Azonban szeretnénk megkérni, hogy a termékeket lehetőség szerint az eredeti csomagolásban, vagy amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy az eredeti csomagoláshoz hasonló szintű védelmet nyújtó csomagolásban és sérülésmentesen küldd vissza.

Általános Szerződési Feltételek

Visszavihetem a termékeket a budapesti átvételi pontra?

Igen, a termékeket visszaviheted a budapesti átvételi pontra a megrendelés átvételétől számított 30 napon belül. Azonban szeretnénk megkérni, hogy a termékeket lehetőség szerint az eredeti csomagolásban, vagy amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy az eredeti csomagoláshoz hasonló szintű védelmet nyújtó csomagolásban és sérülésmentesen hozd vissza.

Budapesti átvételi pont

Hogyan küldhetem vissza a termékeket?

Ha 30 napon belül visszaküldöd a terméket, akkor az áruvisszaküldéssel kapcsolatos információkat online kell regisztrálnod az Alza fiókodban. A szükséges információkat a Visszaküldendő áruk menüpontban kell megadni. A terméket tértivevénnyel küldd vissza a következő címre: Alza.hu, Budapest, 1134 Róbert Károly krt. 54-58.

A termékeket személyesen a következő címre hozhatod vissza: Alza.hu, Budapest, 1134 Róbert Károly krt. 54-58.

Annak érdekében, hogy a visszaküldött termékek árát mielőbb vissza tudjuk téríteni, kérjük, add meg a következő információkat: a megrendelés azonosítószáma, az elérhetőségeid, kártyás fizetésnél a bankszámlához tartozó bankfiók neve, a bankszámlaszám IBAN formátumban és a SWIFT kódot. A tranzakciót ezen információk birtokában tudjuk elindítani.

Bármilyen terméket visszaküldhetek? 

A vissza nem küldhető termékek listáját megtalálod az Általános Szerződési Feltételek IV. fejezetében.

Mikor kapom vissza a pénzem? 

Online kártyás fizetés esetén: Bankszámlára történő pénzvisszatérítés 14 napon belül történik meg, amit a visszaküldött termékek beérkezésétől vagy nemzetközi banki átutalás során a szerződéstől történő elállástól kerül számításra.

PayPal-lel történő fizetéskor: A PayPal fiókra történő pénzvisszafizetés azonnal megtörténik, ha a visszaküldött terméket megkaptuk vagy megtörtént a szerződéstől történő elállás.

Milyen állapotban kell a termékeket visszaküldeni?

A megrendelt termékeket ugyanolyan állapotban kell visszaküldeni, ahogy azok megérkeztek a vásárlóhoz. Ez magában foglalja a teljes megrendeléssel járó dokumentáció visszaküldését, a termékek és alkatrészek sértetlen, tiszta állapotú és eredeti csomagolásban történő visszaküldését. Ha a visszaküldendő termékhez bármilyen tartály is tartozik, akkor azt üresen kell visszaküldeni.

Azonban szeretnénk megkérni a sérülések elkerülése végett, hogy a termékeket lehetőség szerint az eredeti csomagolásában, vagy amennyiben ez nem áll rendelkezésre, úgy az eredeti csomagoláshoz hasonló szintű védelmet nyújtó csomagolásban hozd vissza.

Visszaküldhetem az ajándékot, amit kaptam?

A szerződéstől történő elállásra és a termék visszaküldésére vonatkozó összes feltételeket az Általános Szerződési Feltételek IV. fejezete tartalmazza.

Segíthetünk még valamiben?

Hívd ügyfélszolgálatunkat:

06-1-701-1111
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ