Black Friday květen 2021 HP, Media AlzaCafét

A Tefal bemutatja új csúcskategóriás, tapadásmentes serpenyő- és edénycsaládjait

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

65 év telt el a legendás francia márka, a Tefal megalapítása óta. Az alapító, Marc Grégoire először 1954-ben helyezett tapadásmentes felületet felesége serpenyőjére. Az eredmény teljesen lenyűgözte mindkettejüket. Két évvel később megalapította a Tefalt, a tapadásmentes serpenyők pedig világszenzációvá váltak. Az idővel együtt a serpenyők is folyamatos fejlődésen mentek keresztül. Cikkünkben bemutatjuk a márka mind a 11 új termékcsaládját. Mindegyik innovatív jellemzőkkel és technológiákkal büszkélkedhet, amely nagyban megkönnyítik az ételkészítést, és az azt követő tisztítást. Továbbá, a magasabb minőségű Unlimited és Excellence vonal rendkívül ellenálló, és leginkább ezekre a serpenyőkre fogunk fókuszálni. Tudd meg, mire képesek és miért nem hiányozhatnak a konyhádból!

Tefal

Új Tefal serpenyők és edények – a cikk fejezetei

 1. 6 fő érv az innovatív Tefal edények megvásárlása mellett
 2. Csúcskategóriás serpenyők, amelyek kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak. Ezek az Unlimited és Excellence serpenyők
 3. Mit kínálnak a Tefal új termékcsaládjai?
 4. Tippek, hogyan válassz megfelelő serpenyőt

6 fő érv az innovatív Tefal edények megvásárlása mellett

A tapadásmentes felülettel Marc Grégoire úttörő volt a konyhai eszközök előállításában. Manapság a "tefal" már márkától függetlenül minden tapadásmentes felületű edényre vonatkoztatható. De Tefal csak egy van.

Miért érdemes eredeti Tefal konyhai eszközöket vásárolni?

 1. A Tefal új szériáinak serpenyői és edényei egészségre ártalmatlan anyagokból készülnek. A 100% Safe címkét viselik, amely garantálja, hogy a felületük nem tartalmaz PFOA-t, kadmiumot vagy ólmot.
 2. A titanium egy tapadásmentes, rendkívül karcálló felület. Az egyes szériák az ellenállási fokukban különböznek. Ez 2-szer, 3-szor vagy akár 6-szor hosszabb, mint az alap Titanium felület.
 3. A Tefal minden típusú tűzhelyhez állít elő edényeket, az indukciós főzőlapot is beleértve.
 4. A Tefal serpenyők és edények elegáns és időtlen megjelenéssel hódítanak. Az edényekhez ellenálló üvegfedő is jár, amely lehetővé teszi az ételkészítési folyamat nyomon követését.
 5. A Thermo-Signal™ innováció mindig jelzi, ha a serpenyő elérte az optimális hőmérsékletet. A Thermo-Fusion+ ™ innováció viszont gyors és egyenletes főzést tesz lehetővé.
 6. Főzz egészségesen minimális zsiradékkal, vagy akár teljes mértékben zsiradék hozzáadása nélkül. A Tefal serpenyők és edények stabilitásukban és ellenállóságukban emelkednek ki, ugyanakkor kellemesen könnyűek is. Használatuk intuitív és rendkívül egyszerű.
 7. i

  A Tefal márka a tapadásmentes serpenyők és edények előállításáról híres. Évtizedek óta gyárt rendkívül ellenálló, csúcsminőségű edényeket. A Tefal világelső a konyhai edények terén**. ** Forrás: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 kiadás, értékesítés márkaérték szerint, 2018. évi adatok

  Csúcskategóriás serpenyők, amelyek kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak. Ezek az Unlimited és Excellence serpenyők

  A csúcsminőségű Unlimited és Excellence nem olyan serpenyőket rejtenek, amelyeket a konyhaszekrényben tárolsz, majd óvatosan készítesz bennük valamit az ünnepi alkalomra. Az Unlimited és az Excellence rendkívül ellenálló darabok, amelyek nem karcolódnak. Probléma nélkül keverhetsz bennük fémeszközökkel is, egyáltalán nem kell aggódnod miattuk. Az ebből a két szériából származó serpenyők abszolút sértetlenek maradnak. Nézzük meg a két szériát közelebbről is.

  Korlátlan főzés az Unlimited szériával

  Bonyolultabb ételek készítésekor gyakran maximálisan ki kell használni a tűzhely kapacitását. Mindegyik égőn más finomságot készítesz, miközben váltogatod a fa, műanyag és fémeszközöket, attól függően, hogy mit kevergetsz vagy fordítasz át éppen. Nem lenne nagyszerű, ha csak egyféle eszközt használnál ahelyett, hogy fakanalak, spatulák és fogók teljes arzenálját kellene felsorakoztatnod a tűzhely mellett?

  Az Unlimited termékcsalád pontosan ezt teszi lehetővé. A serpenyők és edények felülete akár 6-szor ellenállóbb, mint az alap Titanium. Az ANTI-SCRATCH technológia megakadályozza a gyors elhasználódást és a karcolódásokat, így tiszta lelkiismerettel használhatsz fém konyhai eszközöket is. A serpenyők továbbfejlesztett Thermo-Signal™ hőmérsékletjelzővel vannak ellátva, amely színváltoztatás révén jelzi, mikor kezdheted el az ételkészítést. Másik innovatív funkciója a Thermo-Fusion+ ™ diffúziós alj. Ennek köszönhetően az étel egyenletesen fő meg vagy sül át. Az ételkészítés gyorsabb lesz, az ízek pedig intenzívebbé válnak. Továbbá, a rövid ételkészítési idő eredményeképp az ételek több tápanyagot és vitamint őriznek meg.

  Az új Unlimited termékcsaládban különféle méretű és mélységű serpenyőket (palacsintasütő, steaksütő, wok), valamint üvegfedős edényeket találhatsz.

  Jellemzők:

  1. Titanium ANTI-SCRATCH felület (6-szor ellenállóbb)
  2. Thermo-Signal ™
  3. Thermo- Fusion +™
  4. Különféle méretű és mélységű edények választéka
  5. Edények üvegfedővel
  6. Elegáns design
  7. Egyszerű karbantartás
  8. 100%-ban ártalmatlan az egészségre
  9. Franciaországban készült
  Unlimited széria
  A rendkívül ellenálló Titanium ANTI SCRATCH felület még a legigényesebb szakácsoknak sem okoz csalódást.

  Az Excellence széria hűen szolgál az elkövetkező évek során

  Az Unlimited szériához hasonlóan az Excellence sorozat is az extrém körülmények közötti, hosszú távú használatra készült. Mindkét termékvonal innovatív Titanium ANTI-SCRATCH felülettel büszkélkedhet, így aggodalom nélkül használhatsz hozzájuk fém konyhai eszközöket. Emellett mind az Unlimited, mint az Excellence széria népszerű a profi séfek közében, akik kifejezetten ellenállóságuk, valamint a gyors és egyenletes hőeloszlás miatt részesítik előnyben. Profi konyhákban vetettük stresszteszt alá az edényeket.

  Az Excellence széria univerzális, grill és wok serpenyőket tartalmaz.

  Jellemzők:

  1. Titanium ANTI-SCRATCH felület (6-szor ellenállóbb)
  2. Thermo-Signal ™
  3. Thermo-Fusion +™
  4. Különféle méretű és mélységű serpenyők választéka, a grill serpenyőt is beleértve
  5. Elegáns design
  6. Egyszerű karbantartás
  7. 100%-ban ártalmatlan az egészségre
  8. Franciaországban készült
  Excellence széria
  A rendkívül ellenálló Excellence serpenyőknek még a fémeszközök sem ártanak.

  Mit kínálhat számodra a Tefal konyhai edények új kínálata?

  A Tefal minden szakácsra gondol - a profiktól kezdve az egyetemi hallgatókig. Azokra az ökológiai gondolkodású egyénekre, akik nem foglalkoznak vele, milyen anyagból készült a serpenyő. Az újdonságok között 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült darabokat is találhatsz. Olvasd el az egyes szériák részletes jellemzőit, majd válassz olyan serpenyőt vagy edényt, amely pontosan megfelel az elvárásaidnak.

  Ultimate széria

  Az Ultimate sorozatba tartozó serpenyők és edények kifejezetten hosszú távú használatra készültek. Pörkölhetsz, piríthatsz, süthetsz, melegíthetsz stb. bennük, attól függően, hogy mit szeretsz. Belsejüket tapadásmentes Titanium felület borítja, amely 3-szor karcállóbb. Az edények 100%-ban egészségre ártalmatlanok, és Thermo-Fusion +™  diffúziós innovációval lett ellátva. Ennek köszönhetően az ételek egyenletesen és gyorsabban készül el. Az Ultimate sorozatú edényekhez üvegfedő is jár, így az elejétől a végéig felügyelet alatt tarthatod az ételkészítési folyamatot anélkül, hogy fel kellene emelned a fedőt. Az Ultimate széria Franciaországban készül.

  Ultimate széria
  Az Ultimate serpenyők jól bírják a nagy terhelést. Hosszú élettartammal rendelkeznek. 

  Natural Force széria

  Az új Natural Force termékcsalád leveszi a lábukról a minimális zsiradékot igénylő, egészséges ételkészítés rajongóit. Kényeztesd magad egészséges ételekkel minden nap. A Natural Force serpenyők új, tapadásmentes Mineralia+ felülettel vannak ellátva. A serpenyők alumínium testét három réteg borítja. Az első réteg a magas ásványi anyag-tartalma révén rendkívül ellenálló a karcolódásokkal szemben. A középső réteget természetes ásványi anyagok gazdagítják, az extra tapadásmentes borítás pedig hibátlan csúszást biztosít. A serpenyő továbbá Thermo-Signal™ innovációval rendelkezik, így pontosan tudni fogod, hogy mikor melegedett fel a megfelelő hőmérsékletre. A Natural Force a gyors és egyenletes ételkészítés érdekében Thermo-Fusion+ funkcióval is el lett látva.

  Natural Force széria
  A Natural Force serpenyők tapadásmentes felülete természetes ásványokat tartalmaz.

  Daily Chef széria

  A Daily Chef serpenyők ideális konyhai eszközök a mindennapos ételkészítéshez. Az ellenálló, tapadásmentes felület nagyban megkönnyíti a sütés-főzést. A tisztítása sem fog gondot okozni. A Daily Chef serpenyőkkel gyorsabban készíthetsz el ételeket egy hosszú és nehéz nap után. A serpenyők különféle méretekben érhetők el, ráadásul palacsintasütő is van köztük. A sorozat mindegyik darabja 100% Safe címkés, és Franciaországban készül.

  Daily Chef széria
  A Daily Chef serpenyők ellenállóak és megkönnyítik a különféle ételek elkészítését.

  So Chef széria

  A mindennapos ételkészítést a So Chef szériába tartozó serpenyők is támogatják, ugyanis kívül és belül is ellenállóak. Az ételeket gyorsan, az odaégetés veszélye nélkül készítheted el. A tapadásmentes felületnek köszönhetően rendkívül könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. A főzés velük igazi öröm és élvezet. A So Chef termékcsalád szintén büszkélkedhet a 100% Safe címkével, amely garantálja, hogy a felület egyáltalán nem tartalmaz kadmiumot, ólmot vagy PFOA-t. A serpenyők Franciaországban készülnek.

  So Chef széria
  A So Chef serpenyőket a gyors, mindennapos ételkészítéshez tervezték.

  So Recycled széria

  Nem vagy közömbös a bolygó sorsa iránt? Érdekelnek az általad használt termékek előállítási folyamatai? Olyan edényekben szeretnél főzni, amelyek minimális energiafelhasználást igényelnek? A So Recycled serpenyők teste 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készül. Az ötvözet újrahasznosított alumíniumból történő előállításához 90%-kal kevesebb energiára van szükség, mint a teljesen új alumíniumból készült darabok legyártásához. Ennek köszönhetően a Tefal So Recycled serpenyői környezetbarátak. A sorozat darabjai kétszer ellenállóbb Titanium felülettel rendelkeznek, amely nem tartalmaz kadmiumot, ólmot és PFOA-t. A serpenyők Franciaországban készülnek.

  So Recycled széria
  A So Recycled serpenyők 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek.

  XL Intense széria

  Szeretsz egyszerre nagy mennyiséget főzni? Miért bajlódnál a kis adagokkal, ha főzhetsz a robosztus és rendkívül ellenálló XL Intense edényekben is? Segítségével bőséges mennyiségű ételt készíthetsz az egész családnak vagy a vendégeidnek. Még a profi szakácsok is értékelni fogják. Az edények tapadásmentes felülettel rendelkeznek, amely 100%-ban biztonságos az egészségre nézve, hiszen nem tartalmaz kadmiumot, ólmot vagy PFOA-t. A serpenyők Thermo-Signal funkcióval vannak ellátva, amely révén pontosan tudni fogod, hogy mikor érték el az optimális hőmérsékletet. A serpenyők Franciaországban készülnek.

  XL Intense széria
  A nagy és robosztus XL Intense serpenyők lehetővé teszik, hogy egyszerre nagy mennyiségű ételt készíts.

  Resist Intense széria

  Ha olyan edényeket keresel, amelyek kívül-belül rendkívül ellenállóak, akkor az új Resist Intense sorozat a megfelelő választás a számodra. Olyan anyagokból készültek, amelyek még a legextrémebb körülményeket is jól viselik. A serpenyők Flame Protect technológiával rendelkeznek, amely azt jelenti, hogy rendkívüli módon ellenállnak a lángoknak. Ezáltal a gázégőkhöz is ideálisak. Zománcozott külső felületük karcálló. A belsejüket borító tapadásmentes Titanium Pro felület kétszer tovább tart és könnyen tisztítható. A serpenyők továbbá Thermo-Signalinnovációval is el vannak látva, és 100%-ban biztonságosak.

  Resist Intense széria
  A Resist Intense serpenyők kívül-belül ellenállóak.

  Simply Cook széria

  A mostani hektikus időkben senki sem szereti pazarolni az idejét. Ha gyorsan és egészségesen szeretnél főzni, majd csak elöblíteni és szárazra törölni a serpenyőt, akkor a Simply Cook serpenyőket neked találták ki. Előállításuk során extra hangsúlyt fektettek az egyszerű karbantartásra. Neked csupán annyi a dolgod, hogy egy szivaccsal és egy kis mosogatószerrel áttörlöd a tapadásmentes felületet. Nem kell erőszakkal súrolnod vagy órákra vízbe áztatnod a serpenyőket. Egészségesen főzhetsz minimális zsiradék hozzáadásával, majd pillanatok alatt rendet tehetsz a konyhában. Mit is kívánhatnál még? A Simply Cook serpenyők tapadásmentes titanium felülettel rendelkeznek. 100%-ban egészségre ártalmatlanok és diffúziós aljjal vannak ellátva. Franciaországban készülnek.

  Simply Cook széria
  Készíts egészséges ételeket percek alatt a Simply Cook serpenyőkkel.

  Simply Clean széria

  Ahogy neve is sugallja, a csúcsminőségű serpenyők és edények ezen sorozatának fő előnye a rendkívül könnyű tisztíthatóság. Az ételkészítés sokszor időigényes lehet, ezért a konyhai edények és eszközök tisztításán lehet spórolni. Ha nem szeretnél órákig várni az odaégett ételmaradékok miatt beáztatott edényekre, akkor szerezz be Simply Clean serpenyőket és edényeket, így biztos lehetsz benne, hogy a tisztításuk csak az időd töredékét fogják igénybe venni. A Simply Clean serpenyők tapadásmentes felülete 100%-ban biztonságos és karcálló. Ráadásul diffúziós aljjal rendelkeznek. A Simply Clean lehetővé teszi, hogy minden nap egészséges ételeket készíts.

  Simply Clean széria
  A Simply Clean serpenyőket nagyon könnyű tisztítani.

  Tippek, hogyan válassz megfelelő serpenyőt

  Az edényeket meghatározott szempontok alapján választjuk ki. Ezek egyike az anyag, amelyből készülnek. Mivel itt a tapadásmentes felület magától értetődik, mi a többi jellemzőre koncentrálunk, amelyek figyelembe vétele szintén fontos, hogy pontosan az igényeidnek megfelelő serpenyőt válaszd.

  Mire kell figyelni tapadásmentes serpenyő választásakor?

  1. Méret – serpenyőt az étkezők számának megfelelően választunk. Ha szingli vagy, akkor egy kisebb méretű is elég. Ha egyedül vagy, de gyakran és szívesen főzöl a barátaidnak és a családodnak, akkor egy átlagos nagyobbat érdemes választanod. A legnépszerűbb méretűek a 26 - 28 cm átmérőjű serpenyők. Ezekben 3-4 darab húst is elkészíthetsz. A legnagyobb méretű serpenyő 32 cm-es. Ha elegendő tárolóhellyel rendelkezel, érdemes legalább egy kisebbet és egy nagyobbat is beszerezni. A lelkes szakácsok minden bizonnyal értékelni fogják a különböző méretű serpenyőket magukban foglaló szetteket.
  2. A serpenyő típusa – szereted az ázsiai konyhát, de nem engedheted meg magadnak a sztéket, vagy tökéletes palacsintát szeretnél készíteni a gyermekeidnek? Gondold át, hogy mire fogod a leggyakrabban használni a serpenyőt. Az egyes serpenyők alakjukban, mélységükben és a szélük típusában (lekerekített szélű és kiöntős) különböznek egymástól. A palacsintasütők laposak, míg a wok serpenyők mélyek és robosztusak. Vásárolhatsz speciális serpenyőket (pl. grill, multifunkciós, palacsintasütő vagy wok), vagy hagyatkozhatsz az univerzális kerek formájúra és átlagos mélységűre is.
  3. Innovatív technológiák – a Tefal különböző típusú serpenyők széles választékát kínálja, amelyek mindegyike rendkívül ellenálló felülettel (néhány serpenyőtípus akár 6-szor ellenállóbb) rendelkezik. A So Recycled termékcsalád 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült. A Natural Force serpenyők tapadásmentes felülete Mineralia+ természetes ásványokat tartalmaz. A Tefal a profi séfeknek és az amatőr szakácsoknak egyaránt kínál serpenyőket. Csak válassz a személyes preferenciáidnak megfelelő darabot.
  4. A tűzhely típusa - bármelyik Tefal serpenyőt használhatod gáz-, elektromos vagy kerámia tűzhelyen. Azonban, ha van otthon indukciós főzőlapod, a serpenyő megvásárlása előtt győződj meg róla, hogy az adott modell alkalmas-e indukciós hőforráshoz.
  A serpenyő szériák áttekintése
  Válassz olyan serpenyőt, amely minden ötletednek és elvárásodnak megfelel.

  A Tefal márka tapadásmentes felülettel rendelkező, csúcsminőségű serpenyők és edények előállításáról híres. A Tefal konyhai edényeinek új termékvonalai még a legigényesebb szakácsokat is le fogják nyűgözni. Innovatív technológiái lehetővé teszik, hogy gyorsan és egészséges módon készítsd el a különféle ételeket. A Tefal serpenyők és edények segítségével mindig tökéletes eredményt érhetsz el. Élvezd a játékos és ötletes főzést a Tefal konyhai edényekkel.

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB25
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információk

Háromféle sütit használunk weboldalunkon:

 1. Nélkülözhetetlen sütik Ezek elengedhetetlenek a weboldal és funkcióinak működéséhez, amelyek használatáról Ön dönt. Nélkülük nem működne a weboldalunk, például nem tudna bejelentkezni saját fiókjába, vagy bevásárlói listákat létrehozni.
 2. Analitikai sütik Ezek az Ön tevékenységeinek nyomon követésére szolgálnak adatelemzés céljából, mint például a reklámozás hatékonyságának értékelése, személyre szabott tartalom felajánlása.

A sütik feldolgozásának elfogadásával funkcionális és analitikai sütik kerülnek telepítésre arra az eszközére, amelyet a weboldal megtekintésére használ (az "Értem" gombra kattintva mindkét kategóriát elfogadja, vagy a "Beállítások" gombra kattintva a kategóriák közül kiválaszthatja az egyiket). A nélkülözhetetlen sütiket mindig telepítjük az eszközére, azaz még az Ön beleegyezése nélkül is, mert ezek nélkül a weboldalunk nem működne.

Itt visszavonhatja hozzájárulását a sütik használatához. Társaságunk által használt sütik kapcsán Önnek joga van: hozzáférni a sütikhez, törölni a sütiket, módosítani, hozzáadni és javítani, korlátozni a feldolgozást, és joga van panaszt benyújtani a NAIH-hoz. A jogairól itt talál további információt.

Az Adatvédelmi feltételek között még részletesebb információkat találhat a sütik feldolgozásáról.