30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

A4tech Bloody G500 mikrofonos fejhallgató

Termékkatalógus
A4tech Bloody G500 mikrofonos fejhallgató
4,6 391 értékelés
Gamer fejhallgató - visszahúzható mikrofon, 100dB érzékenység, 16 ohmos impedancia, 2x 3,5 mm-es 3 PIN jack csatlakozó PC-hez + 1x 3,5 mm-es 4 PIN jack csatlakozó okostelefonhoz/tablethez
Kód:  ME491c Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

A4tech Bloody G500 mikrofonos fejhallgató

Az A4tech Bloody G500 a leglelkesebb játékosoknak készült, ezért tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a zenére és a hangzásra. A fejhallgató tökéletes hangminőséggel és zajszűréssel rendelkezik, így kényelmesen lehet használni akár hosszabb játékok alatt, vagy amikor a kedvenc zenédet hallgatod.  

A környezet nem lehet zavaró tényező

A mikrofon könnyedén eltávolítható, ha nincs rá szükség, így koncentrálhatsz a zene élvezetére. Ezt fokozza a zajcsökkentő technológia, mely enyhíti a környező zajok hatását, amely különösen fontos a játék azon kritikus pillanataiban, amikor a kommunikáción áll vagy bukik a győzelem. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
A4Tech Bloody G500
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
A4Tech Bloody G500

Tökéletes kényelem

Az állítható fejpánt biztosítja a tökéletes illeszkedést a játékos fejéhez. A különleges anyag, amelyből a párnák készültek, emlékeszik a fülre és a kiváló minőségű kitömött fülpárnák ennek köszönhetően rendkívül kényelmesek. Pár órányi játék vagy zenehallgatás így meg sem kottyan.

Kristálytiszta hangzás

A fülhallgatókban 40 mm-es hangszórók és neodímium mágnesek találhatóak, melynek köszönhetően a hangzás kristálytiszta, a basszus pedig a lehető legmélyebb. A hangminőség egy 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartománynak köszönhető, az érzékenység pedig 100dB. Az impedancia 16 Ohm. A kábelen vezérlő található, lejátszás és szünet gombokkal. A csatlakozó egy szabvány 3,5 mm-es jack, amely megfelel a táblagépekhez és okostelefonokhoz is, de egy adapter segítségével PC-hez is használható. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
A4Tech Bloody G500

Paraméterek

Szín
Fekete, Piros Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A4tech Bloody G500 mikrofonos fejhallgató Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody G500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si A4tech Bloody G500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody G500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody G500.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ