A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

A4tech Bloody M550 piros-fekete

Termékkatalógus
A4tech Bloody M550 piros-fekete
4,3 4 értékelés
Gamer fejhallgató - 3,5 mm-es jack, a fejhallgató érzékenysége: 103 dB, frekvenciatartomány: 10Hz-20Khz, kábelhossz: 130cm
Kód:  ME491l4 Termékszám:  M550 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

A4tech Bloody M550 piros-fekete

Minden valamirevaló partiarcnak szüksége van minőségi felszerelésre is. Ha nem szeretnéd megterhelni a költségvetésedet, de szeretnél valóban minőségi fejhallgatót beszerezni a kedvenc játékaidhoz, raktárunkban rendelkezésre áll egy éppen ilyen. Az A4tech vállalat gaming fejhallgatójáról van szó. A Bloody M550 fejhallgató különösen hosszú, 130 + 100 cm-es kábellel rendelkezik, amely ellenáll az összegubancolódásnak.

Az A4tech Bloody M550 fejhallgató föbb jellemzői

  • Az A4tech vállalat minőségi gaming fejhallgatója
  • A tartós váz növeli az élettartamot
  • Elsőrangú 40mm-es átalakítók a nagyszerű dinamika érdekében
  • Bloody M.O.C.I. Dual-Core technológia
  • Egyszerűen beállítható fejpántmagasság, összecsukható design
  • Praktikus, kábelen elhelyezett mikrofon
  • 3,5mm-es jack kábel

A Bloody M550 tökéletes társ a játékban

A gaming fejhallgatóknak teljesítenie kell a mai játékosok szigorú elvárásait, ez a A4tech Bloody M550 modellnek valóban sikerült. A hangzás a 10 Hz – 22 kHz-es frekvenciatartománynak hála tényleg kristálytiszta. A nagy méretű 40 mm-es átalakító a kellemes és puha fejpánttal együtt tökéletes kényelmet hoz létre, ez utóbbinak köszönhetően a fejhallgató nem lesz kényelmetlen még többórás játék vagy zenehallgatás után sem. Természetesen mikrofont is tartamaz, hisz hogyan másként beszélhetnél a csapattársakkal és nyerhetnéd meg a küldetéseket? Játssz zavartalanul órákon át.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A4tech Bloody M550 piros-fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody M550 červeno-černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si A4tech Bloody M550 červeno-čierná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4Tech Bloody M550 Rot/Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4Tech Bloody M550 Rot/Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ