Rapture AP+ plus nový vizuál

A4tech Bloody R80 Core 2

Termékkatalógus
A4tech Bloody R80 Core 2
4,4 5 értékelés
Gamer egér - vezeték nélküli, lítium akkumulátor + USB kábel, infravörös érzékelő, akár 3200dpi felbontás, 160kB makró tároló, 1ms válasz, 7 programozható gomb, fém alátét
Kód:  ME444w Termékszám:  R80 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

A4tech Bloody R80 Core 2

A4tech Bloody R80A Core 3
 

 
 
Az egyedi A4tech Bloody R80 Core 2 gamer egér a szenvedélyes játékosok valóra vált álma. A dizájntól a megvalósításig, első osztályú alapanyagokból és magas szintű technológiai megoldásokkal az izgalmas csaták igényei szerint alakították ki. A sebességre, a tökéletes pontosságra és a maximális testreszabhatóságra fekteti a hangsúlyt.

SENSOR AVAGO A3050
 

SENSOR AVAGO A3050

Állítható felbontás és frekvenciatartomány a tökéletes testreszabhatósághoz.

ULTRA 3 mag
 

ULTRA CORE 3

Három mód különböző típusú játékokhoz.

ARMOR BOOT
 

ARMOR BOOT

20%-kal gyorsabb teljesítménnyel rendelkezik, mint versenytársai.

Light Strike M
 

Light Strike M

Nagyon gyors reakció idő: csupán 0,2 ms.


A4tech Bloody R80A Core 3
 

Gyors és pontos

Az állítható DPI hatalmas, 100-3200 közötti felbontástartománnyal büszkélkedhet. A testreszhatóság azonban itt nem áll meg, a saját memóriában makrókat tárolhatsz, amelyeket a három üzemmód egyikére állíthatsz be, kifejezetten specifikus játékokhoz hangolva. Az infravörös érzékelőknek köszönhetően villámgyors válaszidőt kínál a játékosoknak. Emellett mechanikai kopásállósága igen nagy, amely meghosszabbítja élettartamát.


Intelligens megoldások

Illeszkedik bal és jobb kézbe is, az alsó felület pedig nagy sebességet és szabad mozgást biztosít. Értékelni fogod a kiemelkedő és praktikus energia megoldást is. A vezeték nélküli egér akkumulátorról működik, de a géphez csatlakozhatod vezetékkel is. Semmi sem akadályozhat játék közben. A micro-érzékelő a klasszikus USB csatlakozóban igazán kicsi, és soha nem lesz útban.

A4tech Bloody R80A Core 3
 

A4tech Bloody R80A Core 3
 

Az egér nagy előnye a megbízható vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat kombinációja, amelynek köszönhetően soha nem hagy cserben. Ezzel az egérrel előnyben leszel minden akciójátékban, és teljesítményed csakis az eredménylista legtetejét ostromolja majd. Az A4tech Bloody R80 Core 2 egér emellett eredeti mintájával és feltűnő háttérvilágításával is lenyűgöz.


A4tech Bloody R80A Core 3
 

Legfontosabb jellemzők

  • Széles DPI tartomány
  • Látványos háttérvilágítás
  • Praktikus játékmódok
  • Vezeték nélküli és vezetékes működés
  • Strapabíró konstrukció
  • Működik az összes Windows-rendszeren

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A4tech Bloody R80 Core 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody R80 Core 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si A4tech Bloody R80 Core 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R80 Core 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody R80 Core 2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ