Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

A4Tech X710BK

Termékkatalógus
A4Tech X710BK
4,7 57 értékelés
Gamer egér - vezetékes, jobbkezeseknek, optikai, csatlakozás módja USB, 2000 DPI érzékenység, DPI-váltás, 7 gombos, hagyományos görgő, többszínű háttérvilágítás
9 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ME422f2 Termékszám:  X-710BK Gyártó honlapja:

A4Tech X710BK

Ötgombos gaming számítógépes egér görgővel, amely megkönnyíti a dokumentumokkal való munkát és az internetes böngészést. Újdonsága a 3XFire gomb, amely egy kattintással úgy reagál, mintha hármat kattintottál volna. Az egér érzékelője öt érzékenységi szinttel rendelkezik, amely lépésenként 400, 600, 1200, 1600 vagy 2000 DPI között állítható be. Az egér ergonomikus designnal rendelkezik, nagy sebességű USB interfészen keresztül csatlakozik, és 16 Kb belső memóriával ellátott, amelybe az Oscar Mouse Editor segítségével szkriptek játszhatók fel a kedvenc játékaid működtetése érdekében. Teljesen kompatibilis a modern operációs rendszerekkel, köztük a Windows Vistával is.

Műszaki adatok és specifikációk:

Csatlakozófelület:
USB 2.0
PS/2 átalakító

Kompatibilis operációs rendszerek:
Microsoft Windows 2000/XP/2003/Vista


Paraméterek

Interfész
USB Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Többszínű Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt alza.hu! Azt szeretném kérdezni, hogy ez a termék elérhető-e a képen látható piros-narancssárga csomagolásban? Múlt héten a régebbi kialakítású, kék csomagolással rendelkező egeret küldték el nekem, viszont ahhoz nem tartozott CD (driver) és nem volt "rubber coating" sem, ami a hüvelykujj csúszását meggátolja játék közben; sőt, sajnos anyaghasználata is túl "masszív" volt. Viszont a képen látható termék - és ahogy hirdetve is van -, rendelkezik ezen tulajdonságokkal, amit rendelni szeretnék. Mint múltkor írtam, már 8 éve használom ezt az egértípust, de sajnos elromlott. Sajnálva látom, hogy hiába ugyanaz a márkanév, típus, mindig lesznek eltérőek ebben a kategóriában. Kérem, nézzenek utána, hogy elérhető-e az egér a fent leírt csomagolásban, és amennyiben igen, úgy szeretnék rendelni egyet. Köszönöm szépen előre is válaszukat, Üdvözlettel, Milán

Kérdések és válaszok: A4Tech X710BK
Kiegészítők: A4Tech X710BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech X-710BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si A4tech X710BK.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ