30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

AB Cryptobox 600HD

Termékkatalógus
AB Cryptobox 600HD
4,8 48 értékelés
Műholdvevő Full HD lejátszó, DVB-S / S2, kártyaolvasó, 2x USB, HDMI, SCART, LAN, PVR, Andorid, TimeShift, IPTV, infravörös érzékelő, Dual Core
Kód:  JT300b2 Termékszám:  U113a

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AB Cryptobox 600HD

Hagyja magát elkápráztatta filmek vagy tévéműsorok Full HD minőségben. Műholdvevő AB CryptoBox 600HD alapul elismert sorozat 500HD. A készülék fel van szerelve egy sokoldalú memóriakártya-olvasó, amely támogatja a kártyák ICE Cryptoworks. Ezzel az egyedülálló modell önmagában könnyen funkcióit kombinálnak egy műholdvevő egy multimédia-lejátszó, amely egy pár USB csatlakozók. A készülék fel van szerelve egy Ethernet csatlakozóval az otthoni hálózathoz. A termék támogatja a vezeték nélküli kapcsolat az USB WiFi adapter. Miután csatlakozik a hálózathoz, akkor is élvezheti az előnyeit az internet szolgáltatást.

legfontosabb jellemzői

  • Filmnézés Full HD felbontás
  • Felszerelt dekóder CAM
  • Felszerelt DVB-S és DVB-S2
  • kialakítás
  • Képes menteni bounty programok
  • OSD menü cseh lokalizáció

Tartalmaz egy csomagolt közvetlenül

Említésre érdemes egy gyors szkennelés funkció a cseh és szlovák programok. Amikor ezt a funkciót, akkor könnyen dallam a kereső program. A másik nagy előnye az a lehetőség közvetlen streaming videókat, hogy egy intelligens eszköz, amely az Android operációs rendszer. Semmi sem könnyebb, mint letölteni a Google Play Áruház alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy néz műholdas adásokat közvetlenül a mobil telefon vagy tabletta. Használja ki a lehetőséget, hogy rögzítse, hogy kedvenc műsorait egy USB flash meghajtó vagy USB HDD formázva FAT32 vagy NTFS. A felvételek nem torzított. Dekódolni a filmet, vagy a show használt PC eszköz.

Paraméterek

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!
Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB Kész!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Android Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AB Cryptobox 600HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AB Cryptobox 600HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AB Cryptobox 600HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AB Kryptobox 600HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AB Kryptobox 600HD.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ