AB Cryptobox 650HD

Termékkatalógus
AB Cryptobox 650HD
4,7 179 értékelés
Műholdvevő - Full HD lejátszóval, DVB-S/S2, kártyaolvasó, 2x USB, HDMI, SCART, LAN, PVR, CI+, TimeShift, IPTV, Dual Core
Kód:  JT300b3 Termékszám:  U113d Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AB Cryptobox 650HD

Élvezze a zavartalan és tiszta műholdas adásokat Full HD és SD minőségben, amelyek lenyűgözik Önt. A készülék még intuitívabb vezérlésének az érdekében használhatja az alfanumerikus kijelzőt is. Az AB CryptoBox 650HD modell az utódja a népszerű és kiváló minőségű 550HD sorozatnak.

A készülék a dekódoló modell behelyezésének az érdekében el van látva egy olyan univerzális memóriakártya-olvasóval, mint az ICE, a Cryptoworks, az Irdeto vagy a CI slot. A vevőben egy olyan beépített műholdas tuner van, amely támogatja az MPEG2 és az MPEG4 típusú adásokat. Ezen felül el van látva még egy integrált DVB-S2 tunerrel is a kártyák olvasásához. Az eszköz az új generációs, nagy sebességű DDR3-as rendszermemóriával és a 600 MHz-es dual-core processzorral még egyenletesebben fut, mint valaha. A médialejátszó támogatja az olyan formátumokat, mint a JPEG, a BMP, az MP3, az OGG, a FLAC, az AVI, az MKV, a TS, a TP, a TRP, az MPG és az MP4. A készülék frekvenciatartománya 950 MHz és 2150 MHz között van.

Legfontosabb jellemzők

  • Az adások megtekinthetőek Full HD minőségben is 
  • 600 MHz-es dual-core processzor
  • DDR3-as rendszermemória
  • Fastscan funkció
  • A programok rögzíthetőek a Time Shift szolgáltatásnak köszönhetően
  • Az alkalmazásnak köszönhetően bárhol nézheti a programokat

Széleskörű funkciók

Említésre érdemes a Fastscan funkció a cseh és a szlovák programokhoz. Amikor ezt a funkciót használja, akkor nagyon könnyen behangolhatja az Ön által keresett programot. A készülék memóriája akár 6000 televízió- vagy rádióállomást is képes eltárolni a saját ízlésének megfelelően. A másik nagy előnye az a lehetőség, hogy közvetlenül streamelheti a videókat egy olyan intelligens eszközre, amely Android operációs rendszerrel működik. Semmi sem könnyebb annál, mint letölteni a Google Play Áruházból egy alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy műholdas adásokat nézzen közvetlenül a mobil eszközéről vagy a tabletjéről. Használja ki azt a lehetőséget is, hogy FAT32 vagy NTFS formázású USB flash meghajtóra vagy USB HDD-re rögzítheti a kedvenc műsorait. És mindezt a Time Shift funkciónak köszönhetően. A felvételek kódoltan kerülnek rögzítésre. A filmek és a showműsorok dekódolására egy egyszerű PC TOOL program szolgál.

A csomag tartalma:

  • Cryptobox 650 HD
  • Távirányító
  • Elemek
  • Használati útmutató
 

Paraméterek

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!
Kártyaolvasó - dekódoló
Irdeto, UNI Kész!
Felvétel
Külső meghajtóra, USB meghajtóra Kész!
Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Tuner

Tuner
DVB-S2, DVB-S Kész!

Dekódolás

Kártyaolvasó - dekódoló
Irdeto, UNI Kész!

Multimédia

Multimédia
Videó, Fotó, Zene Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, LAN, RS232, USB, CI/CI+ Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AB Cryptobox 650HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AB Cryptobox 650HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AB Cryptobox 650HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AB Cryptobox 650HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AB Cryptobox 650HD.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ