Rapture AlzaBoxy Q1

Acer Aspire E15

Termékkatalógus
Acer Aspire E15
Laptop - 15,6" LED 1920x1080, 16GB RAM, SSD-256GB, DVD, WiFi, Bluetooth, HD webkamera, kártyaolvasó, akár 6cellás akkumulátor, Windows 10 Home 64bit (E5-573G-P9GB)
Kód:  NC104d2c5j3NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire E15

Off
Gyönyörű formatervezés

Gyönyörű formatervezés

A laptop belső felületének élettel teli színei és a finom textilminta gyönyörködteti a szemet és kellemes tapintást biztosít, miközben a készülék szélei adják az egész sorozat formatervezésének jellegzetességét. Mindez az ügyesen kialakított konstrukcióban csúcsosodik ki, amely remekül egészíti ki a laptop egész megjelenését.

Off
Nagy kép és hang

Nagyszerű kép és hang

A hozzáadott fejlesztéseknek és a multimédia beállításoknak köszönhetően még intenzívebb élményben lesz részed. Az Acer TrueHarmony technológia sokkal élettel telibb és gazdagabb hangzást biztosít, míg a Skype tanúsított komponensei azonnali, kristálytiszta kommunikációt, illetve zavartalan hangzást és videót garantál.

Off
Jobb tulajdonságok

Jobb tulajdonságok

Az Aspire E Series laptopok a (Multi-User MIMO) vezeték nélküli technológiának köszönhetően a 802.11ac standard előnyeit élvezi. A MU-MIMO akár háromszor magasabb adatátviteli sebesség biztosítására képes a MIMO 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat felhasználójaként.

Off
Teljes színek

Gazdag színválaszték

Az Aspire E laptopok számos színvariációban elérhető belső felülettel rendelkeznek, így a saját stílusodnak megfelelő készüléket szerezhetsz be, amely az irodában és útközben is feldobja a hangulatod. A fedél és az alap közötti színes oldalszélek láttatják az Aspire E készüléket még vékonyabbnak és divatosabbnak.

Off
Stílusos textilminta

Stílusos textilminta

A laptop-fedél hátulján és az alapon található, letisztult textilminta az egyediség, az elegancia és a modern kifinomultság benyomását kelti. A minta továbbá védelmet nyújt a karcolódásokkal és a szennyeződésekkel szemben, növeli az ellenállóságot, valamint nagyszerű kényelmet és stabilitást nyújt a készülék hordozása közben.

Off
Minden részletet látni fog

Minden részletet látni fogsz

Az Aspire E sorozatú laptopok opcionális Full HD panellel lettek felszerelve, amely kétszer annyi megjelenítési ponttal büszkélkedhet, mint a High Definition felbontás. Így a fényképek, a videók és a játékok mind sokkal élethűbben és részletesebben fognak megjelenni.

Off
Acer TrueHarmony

Acer TrueHarmony

Az innovatív hardver és szoftver egyedülálló kombinációja, az Acer TrueHarmony technológiája természetes hangzást nyújt, amely teljesen új szintre emeli a szórakozást. A hangszóró kialakítása csökkenti a hangtorzítást, széleskörű basszust kínál, és a helyiség betöltése érdekében hatékonyan növeli a hangerőt. Az állítható hangszínszabályozó optimalizálja a frekvencia egyensúlyát, sokkal realisztikusabban szólaltatja meg a filmeket, mélyebb zenét kínál és még lebilincselőbb játékokat garantál.

Off
Acer BluelightShield

Acer BluelightShield

Aktiváld az Acer BluelightShield technológiát az Acer Quick Access Toolbar-ban, hogy védelmet nyújts a szemed számára. A képernyő háttérvilágításából fakadó kék fény csökkentése lehetővé teszi, hogy hosszabb időn keresztül, szemfáradás felmerülése nélkül használd a készülékedet.

Off
Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Tárolj, szinkronizál a és ossz meg az Acer BYOC-kal

Alkosd meg a saját felhődet, amelyhez az összes készülékeden hozzáférhetsz, miközben a biztonsággal és az adatvédelemmel kapcsolatban sem kell kompromisszumot kötnöd. Ez azt jelenti, hogy a felhőtárhely-kapacitásod akkora lehet, amekkorát csak szeretnél, amelynek köszönhetően a laptopod egy személyi multimédiás központtá válik. A BYOC-kal a digitális életes vezeték nélkül kerül szinkronizálásra az eszköz ökoszisztémáján keresztül, függetlenül a hálózati kapcsolattól, az operációs rendszertől, vagy a készüléked márkájától.


Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire E15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire E15 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire E15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire E15 .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ