Shop roku Akvizice ApF HU

Acer Aspire ES15

Termékkatalógus
Acer Aspire ES15
Laptop - Intel vagy AMD processzor, 15,62" LED 1920x1080, 4GB RAM, akár 1TB HDD, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, 3 cellás akkumulátor, akár Windows 10
Kód:  NC104d0e8NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire ES15

Off
Minden, amire szükséged van


Minden, amire szükséged van

Az Aspire ES sorozat laptopjai nagyszerű társak a munka és a szórakozás során. Az Aspire ES sorozatba tartozó készülékekkel készen állhatsz a munkára és a játékra. Az olyan egyedülálló funkcióknak köszönhetően, mint például az Acer BluelightShiels szoftver, a Touchpad Precision touchpad és az Acer Chiclet Keyboard billentyűzet, semmit sem fogsz hiányolni belőlük.

Off
Egyedi tulajdonságok


Egyedi tulajdonságok

Gyakran elfárad a szemed a képernyő folyamatos bámulása miatt? Az Aspire ES sorozat laptopjai Acer BluelightShield funkcióval rendelkeznek, amely 4 intelligens módot kínál a munka közben felmerülő szemfáradtság megelőzésére.

Off
Jobb bemenet és ellenőrzés


Jobb bemenet és ellenőrzés

A Precision Touchpad touchpad révén a képekre érintéssel, görgetéssel, húzással és érintővezérléssel is ráközelíthetsz. A nyomásérzékeny technológia és a 2-ujjas zoomolás precíz vezérlést tesz lehetővé. Az Acer Chichlet Keyboard billentyűzet nagyszerű billentyűutat, stabil válaszidőt, megbízhatóságot és gyors reakciót garantál.

Off
Készen áll a munka és a szórakozás


Készen áll a munkára és a szórakozásra

Az Aspire ES sorozatba tartozó laptopok a munkára és a szórakozásra egyaránt készen állnak. Az USB 3.0 és a HDMI csatlakozók kényelmesen helyezkednek el a készülékek hátoldalán, a Full HD ComfyView felbontással rendelkező LCD kijelző és a LED háttérvilágítás pedig mindig gyönyörű képmegjelenítést nyújt. Ám a megjelenés még nem minden! A modern Intel processzor egész napra elegendő teljesítményt biztosít.


Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire ES15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire ES15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire ES15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire ES15.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ