AP+ nový vizuál Shop roku

Acer Aspire One 11

Termékkatalógus
Acer Aspire One 11
Laptop - Intel CPU, 11,6 "LED 1366x768 ComfyView, RAM 2GB DDR3L, Intel HD grafika, eMMC 32GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth, HD webkamera, akár 3 cellás akkumulátorral, Windows 10 Home
Kód:  NC026d4NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire One 11


Off
Odolná klávesnice

Úgy tervezték, hogy véget ér

A billentyűzet körül innovatív csatorna-rendszert helyeztünk el, így nem lesz többé szerencsés, ha véletlenül összeomlik a billentyűzet. Ez a rendszer könnyen megtartja a 330 ml vizet a billentyűzeten. Ennek köszönhetően egész éjjel dolgozhat anélkül, hogy aggódnia kellene a baleset következményei hirtelen fáradtságában.

Off
Precision Touchpad

Gyors szörfözés érintőképernyővel

A rendkívül gyors WiFi 802.11ac fejlett 2 × 2 MIMO technológia vezeték nélküli internetet biztosít a várakozás nélküli szörfözéshez. A fejlett érintésérzékeny érintőpadon a vezérlők és a szörfözés sokkal gyorsabb és egyenletesebb. Önnek lehetősége van egy modell kiválasztására érintőképernyővel is.

Off
Až 10 hodin na baterii

Bárhová el lehet vinni

Az akár tíz órán át tartó akkumulátor élettartamával az Aspire One 11 élvezheti a szabadságot, ha nem kell az adaptert megtalálnia és csatlakoztatni. Az összes szükséges porttal, például a nagysebességű USB 3.0-mal, nagyobb képarányt csatlakoztathat HDMI-n vagy tárolóeszköz-bővítéssel az SD-kártyahelyen keresztül.


Off
Microsoft OneDrive

Beleértve az Office-ot és az OneDrive-ot

Annak érdekében, hogy kétszer annyi munkatermelékenységet kínálhasson, az Aspire One 11 egy éves előfizetéssel rendelkezik a Microsoft Office Office teljes verziójának teljes tárházával és az összes fájl tárolóhelyével. A Microsoft OneDrive felhő megoldásnak köszönhetően bárhonnan online elérhető 1 TB tárhely.

Off
Nízká hmotnost

Csak kattintson és menjen

Ez a karcsú és könnyű noteszgép tökéletesen illeszkedik a táskájába minden gond nélkül. Könnyedén mozoghatsz és szabadon érezheted magad, tudva, hogy könnyű táskája olyan erős számítógép, amelyet bármikor, bárhol és bármikor nyithat és használhat.

Off
Filtr modrého světla BluelightShield

Kíméletlen a szemedre

A BluelightShield kék fényszűrő csökkenti a kék fényt kibocsátó fénymennyiséget, amely lehetővé teszi az Aspire One 11 készülék használatát, ameddig csak akar. Csak CONNECT az Acer Quick Access eszköztárat, hogy egyszerűen kapcsolja be a BluelightShield szűrőt, és elkezdje menteni a látását.


Off
Pasivní chlazení

Sima futáshoz tervezve

Felejtsd el, hogy zajos számítógépen dolgozol. Teljesen passzív hűtés teszi az abszolút csendet, így várakozással tekinthet a kényelmesebb szörfözésre és a munkára. A hiányzó ventilátornak is van az az előnye, hogy nem kap porrá, vagy aggódik amiatt, hogy ki kell cserélni. A notebook még hideg levegő nélkül is hideg marad.

Off
Windows 10

Windows 10

Hozza ki a legtöbbet a Windows 10-ből, a legtermékenyebb Windows rendszerből. A vadonatúj Microsoft Edge webböngésző új szörfözést nyújt, és lehetővé teszi, hogy közvetlenül a weboldalra írjon. Továbbá, az előre telepített alkalmazások, mint például a Levél és a Naptár, vagy a Filmek és TV minden zeneszámban zökkenőmentesen futnak.

Off
Acer BYOC

Acer BYOC

Építsen saját felhőjét, amely minden eszközén fut, de kompromisszummentes biztonságot és magánéletet kínál. Ez azt jelenti, hogy a felhő tárolókapacitása olyan nagy lehet, amennyit csak akar, és a számítógéped lesz a személyes multimédiás központod. A BYOC segítségével a digitális életét vezeték nélkül és az egész ökoszisztéma mentén szinkronizálhatja, függetlenül hálózati kapcsolatától, operációs rendszere vagy eszköz márkájától.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire One 11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire One 11 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire One 11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire One 11 .
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ