AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Acer Aspire R11

Termékkatalógus
Acer Aspire R11
Tablet PC - Intel processzor, többcélú 11.6 "LED 1366x768, 8 GB-os RAM, Intel HD Graphics, 500 GB-ig terjedő merevlemez, WiFi, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, 4 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  NC024q1cNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire R11

Roll up 360 °

Roll up 360 °

A 360 ° -os kétpontos csuklópántoknak köszönhetően a képernyőt a másik oldalra fordíthatja, és bármilyen megjelenítési pozíciót használhat. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a négy alapmód közötti zökkenőmentes átmenetet, miközben az abszolút stabilitás fedelét tartja hosszú ideig az érintőképernyő használatakor is.

Szórakozás útközben

Szórakozás útközben

Élvezze az olyan funkciókat, amelyek még élvezetesebbé teszik az úton. Ezek közé tartozik a Zero Air Gap, olyan képalkotó technológia, amely még a közvetlen napsugárzás hatására is növeli a kontrasztot és a kép tisztaságát. Az Acer TrueHarmony használatával élvezheti a teljesebb és élesebb hangzást, míg a bal és a jobb csatornák automatikusan átkapcsoló hangszórók optimalizálják a hangot minden üzemmódban.

Intelligens funkciók

Intelligens funkciók

Az Aspire R 11 büszkélkedhet az Acer BluelightShield technológiával, amely csökkenti a szemfeszülést. Az Acer Touch Tools-nak köszönhetően könnyedén megragadhatja és megoszthatja egyetlen kattintással, amit a képernyőn lát. A Touchpad Precíziós funkciója sokkal nagyobb természetes irányítást biztosít a nagyításhoz és a görgetéshez.

Gondatlan mobilitás

Gondatlan mobilitás

Az Aspire R11-et arra tervezték, hogy közben ne legyen gond. A széles látószögű IPS kijelző vagy a Corning Gorilla Glass üveg karcolásmentes kijelzője áll rendelkezésre. Ráadásul az Aspire R 11 akár 8 órányi akkumulátoros élettartamot is kínál, amely elég ahhoz, hogy tartós legyen, anélkül, hogy mindenkor fel kellene töltenie.

Képernyő ujjlenyomat nélkül

Képernyő ujjlenyomat nélkül

Az ujjlenyomatok és az elmosódások elkerülése érdekében az érintőképernyő tisztább és olvashatóbb. Az érintőképernyő speciális felületi kezelése csökkenti a felületi feszültséget, így könnyen törölheti a képernyőt és megakadályozhatja a foltokat és az elmosódásokat sokáig.

Replay hangcsatornák

Replay hangcsatornák

Vigye magával a hangot mindenütt, ahol mozog. Az audiocsatornák automatikusan kicserélik a kijelzőt, amikor a kijelzőt visszahúzza, és a képet elforgatja! Válassza ki az utat, és hagyja, hogy az Aspire R 11 gondoskodjon a szórakozásról.

Acer TrueHarmony

Acer TrueHarmony

Az Acer TrueHarmony természetes hangzást biztosít a szórakozás új szintre emeléséhez. A hangszóró-design csökkenti a torzítást, szélesebb skálát kínál, és növeli a hangerőt, hogy helyet biztosítson a teljes térnek. A testreszabható hangszínszabályozó optimalizálja a frekvencia egyensúlyát, biztosítja, hogy a filmek életre kelnek, a zene mélyebb lesz, és a játékok még vonzóbbá válnak.

Acer BluelightShield

Acer BluelightShield

Engedélyezze az Acer BluelightShield alkalmazást az Acer Quick Access eszköztárból és mentse el a látását. A háttérvilágítás kék fényének csökkentése lehetővé teszi, hogy a számítógépet hosszabb ideig használva kevésbé szembesüljön.

Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Építsd fel a saját felhődet, amely elérhető lesz minden eszköztől, mégis kompromisszummentes biztonságot és magánéletet kínál. Ez azt jelenti, hogy a felhő tárolókapacitása olyan nagy lehet, mint amennyit csak akar, és a számítógéped lesz a személyes multimédiás központja. A BYOC segítségével a digitális életét vezeték nélkül és az eszközök teljes ökoszisztémáján keresztül szinkronizálhatja, függetlenül a hálózati kapcsolattól, az operációs rendszertől vagy az eszköz gyártójától.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire R11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire R11 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire R11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire R11 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Aspire R11 .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ