Effaclar

Acer Aspire Switch Alpha 12

Termékkatalógus
Acer Aspire Switch Alpha 12
Tablet PC - Intel Core i7 Skylake processzorok, többcélú 12,1 "LED 2160x1440 IPS, akár RAM 8GB LPDDR3, Intel HD Graphics 520, 512 GB SSD, WiFi 802.11ac, HD webkamera, USB-C 3.1 Gen 2, TPM, Precíziós érintőpad , LiquidLoop hűtés, aktív toll, TrueHarmony, súly 1,25kg, Windows 10
Kód:  NC022h Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire Switch Alpha 12

Acer Aspire Switch Alpha 12
Off
Acer Aspire Switch Alpha 12

Hozd magaddal irodádat

Ez a vékony és könnyű eszköz a hátizsáApproxa csúszik, és eltűnik. Újra megjelenik, ha dolgozni szeretne. A teljes értékű nagy billentyűzet nagy tömörítési mélységet kínál (1.4 mm) a kényelmes és pontos gépeléshez. Állítsa a képernyő dönthető állványt a kívánt szögre.

Off
Acer Aspire Switch Alpha 12

Hideg, csendes és erőteljes

Az Alpha 12 kapcsoló nem okoz zajot, mert nincs zajos ventilátor, köszönhetően a passzív hűtésnek az Acer LiquidLoop hőcsővel, amely hatékonyan átadja a hőt a nagy teljesítményű processzorból a motorháztető alatt. Hideg, csendes teljesítmény - ez egy ilyen jellegű eszköz rövid leírása.

Off
Acer Aspire Switch Alpha 12

A tökéletes kikötő

Könnyen bővítse ezt a 2 in 1 készüléket nagysebességű külső perifériákkal az USB 3.1 Type C porton keresztül . Ez a lenyűgöző port zökkenőmentesen szállít ultra-gyors adat és videó kiváló minőségű monitorok. A porton keresztül más eszközöket, például okostelefonokat is feltölthet.

Off
Acer Aspire Switch Alpha 12

Nagy kép és hang

A 1260 × 1440 képpont felbontású 12 "érintőképernyővel és két előremutató hangszóróval, amelyek teljesebb és tompább hangzással rendelkeznek, a videók tökéletesen megjelennek és hangzik.

Off
Acer Aspire Switch Alpha 12

Lehetőségek a szakemberek számára

Minden modell integrált TPM-vel rendelkezik.Az Alpha 12 Switch átalakítható asztali PC-ként opcionális külső USB Type C dokkolóval is. Írja meg jegyzeteit és ötleteit az opcionális Acer Active Pen segítségével.

Off
Acer Aspire Switch Alpha 12

Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Építsen saját felhőjét , amely minden eszközén fut, de kompromisszummentes biztonságot és magánéletet kínál. A BYOC segítségével a digitális életét vezeték nélkül és az egész ökoszisztéma mentén szinkronizálhatja, függetlenül hálózati kapcsolatától, operációs rendszere vagy eszköz márkájától.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire Switch Alpha 12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire Switch Alpha 12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire Switch Alpha 12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire Switch Alpha 12.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ