AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Acer Aspire V13

Termékkatalógus
Acer Aspire V13
Laptop - Intel processzor, 13,3 hüvelykes LED 1920x1080 IPS ComfyView, akár 8 GB-os RAM, Intel Graphics, 256 GB-os SSD, WiFi 802.11ac, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, 4 cellás akkumulátor, Windows 10
Kód:  NC106e5r4NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire V13

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Jemný vzor víka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Elegáns design

A 13,3 "-es notebook vonzó kialakítású, tömör alumínium fedéllel rendelkezik, stílusos nanolitográfiai mintával, amely kellemes tapintású. A 2 mm-nél kisebb vastagságú és az 1,5 kg-os kis súlyú notebook könnyű hordozható, így Ön mindig viselheti.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Acer Aspire V13 White Aluminium

Belső erő

A gyors futást a modern processzorok biztosítják Az Intel jobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé, ami pozitívan ellensúlyozza a teljes notebook tartósságát. Az integrált Intel HD grafikus chip gondoskodik a képfeldolgozásról.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Špičkový displej

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Minden részletet látni fog

A kiváló minőségű megjelenítés a Full HD felbontást is elérheti . Részletes képet és élénk színvisszaadást biztosít. Ezenkívül a ComfyView hatékonyan csökkenti a fényes kijelzőkre ható környezeti vakító fényt , így a kép mindig szépen világos és olvasható.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Acer Aspire V13 White Aluminium

Gyors lemez

A notebookok 256 GB-os szilárdtest meghajtóval rendelkeznek , amely gyors rendszerindítást és gyors fájlkezelést tesz lehetővé. A Microsoft Windows 10 Home előtelepítve van a lemezen.

Ez a fotó ki van kapcsolva a lightboxból, és nem jelenik meg benne.
Acer Aspire V13 White Aluminium

A legjobb kommunikáció

A hálózathoz való csatlakozáshoz Bluetooth és WiFi interfész áll rendelkezésre . A hálózati kommunikációhoz használhatja a beépített HD webkamerát . Ezenkívül a notebook memóriakártya-olvasóval, egy USB 3.0 porttal és HDMI kimenettel rendelkezik.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire V13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire V13 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire V13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire V13 .
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ