AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Acer Aspire V15

Termékkatalógus
Acer Aspire V15
Laptop - Intel processzor, 15,6 "LED 3840x2160 IPS, RAM 16 GB DDR4, SSD 256 GB, WiFi 802.11ac, Bluetooth, webkamera, kártyaolvasó, Windows 10-ig
Kód:  NC107e3g8NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire V15

Off
Elegáns design

Elegáns design

Az első osztályú alumíniumfelületet nano-technológia által létrehozott mintával túlterheli. A felületet elegáns textúra borítja, amely kellemes megjelenés és érintés. Van egy tágas, háttérvilágítású billentyűzet, amely még a gyenge fényviszonyok között is növeli a munkatermelékenységet.

Off
Intelligens kapcsolat

Intelligens kapcsolat

Maradjon kapcsolatban az állandóan táplált USB porttal, amely lehetővé teszi, hogy töltse fel készülékét még akkor is, ha a noteszgép ki van kapcsolva. Pontos Touchpad érintőpad. Az Aspire V15 a Skype számára is hitelesített, és 802.11ac WiFi technológiával rendelkezik a legkorszerűbb MU-MIMO technológiával a gyorsabb adatletöltéshez, az online videolejátszáshoz és a jobb szörfözéshez.

Off
Erős benne

Erős benne

A megjelenés nem minden! Az Aspire V15 processzorai a legújabb Intel generációktól származnak, akár 16 GB rendszermemóriával és gyors SSD-meghajtóval. Ez sok számítógépes energiát biztosít a munka, a szórakozás és a valódi multitasking számára.

Off
Hangos és tiszta

Hangos és tiszta

A Dolby Digital Plus házimozi és az Acer TrueHarmony technológia ötletes kombinációja lenyűgöző hangot kölcsönöz az első pillanattól. Az Acer TrueHarmony nagyban növeli a mélyhang-tartományt, és növeli a hangerőt, miközben a Dolby Digital Plus házimozi bárhol és bármikor helyet biztosít a szórakozáshoz.

Off
Acer BluelightShield

Acer BluelightShield

Védje szemét a káros kék fényektől az Acer BluelightShield készülékkel. Négy üzemmóddal csökkentheti a kék fénykibocsátás mértékét, csökkentve a kellemetlen következményeket, például a szemfoltot vagy az álmatlanságot. Optimálisan ellenállhat a munka vagy szórakozás gondtalan óráinak.

Off
Lenyűgöző grafikai teljesítmény

Lenyűgöző grafikai teljesítmény

Az Aspire V15 a legfrissebb NVIDIA GeForce 940M grafikus kártyával rendelkezik, akár 4 GB DDR3 VRAM memóriával, amely kristálytiszta grafikát, valósághű filmélményt, teljes filmes és játékélményt biztosít teljes HD minőségben vagy még jobb megjelenítésben.

Off
Csak érintsd meg

Csak érintsd meg

Helyezze az ujjait a noteszgépre, és használja őket surfoláshoz, szervezéshez és szerkesztéshez megérintésével vagy görgetésével. Nincs több lenyűgöző mód arra, hogy megmutassa a világot a barátainak, mint az Aspire V 15 érintőképernyőinek böngészésével és nagyításával, különösen az érintőképernyős modell kiválasztásakor.

Off
Impresszív színek

Impresszív színek

Az Acer ColorBlast a professzionális monitorok színes megjelenítését biztosítja notebookok számára. Ennek eredményeként az Aspire V15 több színt jeleníthet meg, mint korábban valaha - kétszer annyi, mint a hagyományos notebookok a piacon.

Off
Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Építsen saját felhőjét, amely minden eszközén fut, de kompromisszummentes biztonságot és magánéletet kínál. Ez azt jelenti, hogy a felhő tárolókapacitása olyan nagy lehet, amennyit csak akar, és a számítógéped lesz a személyes multimédiás központod. A BYOC segítségével a digitális életét vezeték nélkül és az egész ökoszisztéma mentén szinkronizálhatja, függetlenül hálózati kapcsolatától, operációs rendszere vagy eszköz márkájától.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Aspire V15 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Aspire V15. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Aspire V15. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Aspire V15.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ