ApF HU Shop roku

Acer H7550ST Short Throw

Termékkatalógus
Acer H7550ST Short Throw
4,0 2 értékelés
Projektor - DLP, Full HD, 1920 × 1080, 4:3, 3D, 3000 ANSI lm fényerő, 16000:1 kontraszt, HDMI, MHL, VGA, S-Video, USB, hangszórók
Kód:  WX365m4 Termékszám:  MR.JKY11.00L Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer H7550ST Short Throw

le
Vynikající domácí zábava

Kiváló otthoni szórakozás

Az Acer H7 porjektorokat úgy tervezték, hogy tökéletes otthoni szórakozást biztosítsanak. Rendkívül kis távolságra is el lehet őket helyezni a faltól, és még úgy is óriási képet nyújtanak, részletes, 1080p Full HD felbontással. A magas fényerőnek és 3D támogatásnak köszönhetően a projektorok ideális választást jelentenek a család minden tagja számára, hogy élvezhessék a nagy filmeket, mint a moziban, vagy a lebilincselő játékokat - akár napközben is. Az egyszerű és gyors, rugalmas beállításnak, valamint a vezeték nélküli funkcióknak és a szokatlanul realisztikus képnek köszönhetően a modellek minden nappaliban tiszta boldogságot vetítenek.

le
Vynikající domácí zábava

le
Snadná bezdrátová projekce

Egyszerű vezeték nélküli vetítés

Az egyszerű, problémamentes beállítást követően a projektor nagy képet mutat majd, kitűnő felbontásban és hanggal. Egyszerűen átkapcsolhatod a projektort a vezeték nélküli üzemmódba, elindítod a készülékeden az Acer eDisplay Pro alkalmazást, és egyenesen a telefonról vagy tabletről vetíthetsz bármilyen multimédiás tartalmat.

le
Ukrytý bezdrátový adaptér

Rejtett vezeték nélküli adapter

A rejtett belső tér lehetővé teszi a vezeték nélküli MHL adapter elrejtését a projektor belsejébe. A megoldásnak köszönhetően a projektor tisztább, elegánsabb külsővel büszkélkedhet, és bárhol elhelyezhető, az otromba kábelek nélkül.

le
Bezdrátový přenos zvuku přes Bluetooth

Hangátvitel bluetoothon keresztül

Gazdagítsd a hangélményt, streamelj HD audiót a projektorról Bluetooth hangszóróba, soundbarba, headsetbe vagy otthoni hifire. A technológia segítségével tökéletes hangzást érhetsz el, bármilyen nappaliban.


le
Technologie Acer ColorBoost 3D

Acer ColorBoost 3D technológia

Az Acer projektorok az Acer ColorBoost 3D technológiának köszönhetően valóban realisztikus színeket biztosítanak - 2D vagy 3D tartalom esetén is. Optimalizált hatszegmenses színkerékkel büszkélkedhet, fejlett lámpaformátummal és magas teljesítményű képfeldolgozással, utóbbival a TI DLP™ chipnek köszönhetően. A technológiák a fényerő szétesését csökkentik, valamint a színeltolódást, javítják a színek élességét.

le
Technologie Acer ColorSafe II

Acer ColorSafe II technológia

A projektort a ColorSafe technológia is gazdagítja, amelynek köszönhetően a színek tényleg mindig hűek a valósághoz. Használja a dinamikus RGB irányítást is, amely segít megőrizni a színhűséget a projektor hosszútávú használata során is.

le
3 000 lumenů

3000 lumen

Az integrált, magas - 3000 ANSI lumenes - fényerejű lámpa kristálytiszta, élethű képet eredményez, nagy képmérettel nagy távolságról is, akár napközben is, amikor kint süt a nap.


le
Kontrast 16 000:1 díky technologii DynamicBlack

16 000:1 kontrasztarány a DynamicBlack technológiának köszönhetően

A DynamicBlack technológiának köszönhetően körülveheted magad a lélegzetelállító akciójelenetek fantasztikus részleteivel. Javítja a kép kontrasztját annak elemzésével képről-képre, majd ezt követően dinamikusan javítva a lámpa teljesítményét az optimális fekete-szín elérés érdekében.

le
Dokonalý zvuk s Acer TrueHarmony

Tökéletes hangzás az Acer TrueHarmonyval

Az Acer True Harmonynak köszönhetően finomhangolt hangkiegyenlítő optimalizálja a frekvenciák kiegyensúlyozottságát, és biztosítja, hogy a filmek életre keljenek, a zene nagyobb mélységekben hangozzon, a játékok még lebilincselőbbek legyenek, az erősebb basszusoknak és a térhatású hangnak köszönhetően. A minőségi, beépített 10W-os hangszórópáros lehetővé teszi, hogy kiélvezzétek a tiszta és erős hangzást, akár kisebb, akár nagyobb közönség előtt, mégpedig külső hangszórók nélkül!

le
Funkce DTS Sound

A DTS Sound funkció

A DTS Sound emeli a hang hallható hangerejét, anélkül hogy nem kívánt torzulás jönne létre. Frissíti irányát és megmaradnak az apró részletek, amelyek általában elvesznek az általános lejátszók használatakor.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
4:3 Kész!
Kontraszt
16 000:1 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1200 px Kész!
Méretarányok
4:3 Kész!
Kontraszt
16 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,9 m Kész!
Maximális vetítési távolság
4,6 m Kész!
Minimális képátló
137,16 cm (54 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Csatlakozás

Csatlakozás
HDMI 1.4, VGA, Komponens, Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek
USB 2.0, Fejhallgató csatlakozó, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB), Komponens, Kompozit, S-Video Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, Audio jack kimenet, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, MHL, 3D Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Távirányító Kész!

Méretek

Tömeg
3,4 kg Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer H7550ST Short Throw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer H7550ST Short Throw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer H7550ST Short Throw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Short Throw H7550ST.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ