30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Acer HALO Smart Speaker

Termékkatalógus
Acer HALO Smart Speaker
2,0 1 értékelés
Hangsegéd - Google Asszisztens, 5 GHz-es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, 0,8"-os magassugárzó, 2 mikrofon a környezeti hangok érzékelésére, angol nyelvű alkalmazás.
Kód:  ACER00a Termékszám:  DP.BF1AW.P03 Gyártó honlapja:

Acer HALO Smart Speaker

Szeretnéd a házad a hangoddal irányítani? A(z) Acer HALO Smart Speaker hangvezérelt hangszóró időt spórol és megkönnyíti a munkád. A vezeték nélküli kommunikáció 5 GHz Bluetooth és WiFi sávban zajlik. Az okostelefonra és tabletre letöltött zeneszámok is lejátszhatók. A következő rendszerekkel kompatibilis: Google Asszisztens. Ez az okos kis hangsegéd 2 mikrofonnal rendelkezik és ezen keresztül érzékeli utasításainkat. Ez a berendezés 0,8"-os magassugárzó hangszórót kapott. A(z) Acer HALO Smart Speaker alkalmazása angol nyelven is használható.

Hangsegéd Acer HALO Smart Speaker Képernyő
Hangsegéd Acer HALO Smart Speaker Jellemzők/technológia

A(z) Acer HALO Smart Speaker hangsegéd fontosabb jellemzői

  • A(z) Acer HALO Smart Speaker angol nyelven is használható
  • A következő eszközökkel kapcsolható össze: Google Asszisztens
  • Irányítsd okos-otthonod a hangoddal

Paraméterek

Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Használat
Időjárás figyelés Kész!
Rendeltetés
Központi egység Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Google Assistant Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!

Használat

Használat
Időjárás figyelés Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Központi egység Kész!

Tulajdonságok

Szín
Szürke Kész!

Hang/Audio

Mikrofonok száma
2 Kész!
Hangszóró típusa
Magas Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer HALO Smart Speaker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer HALO Smart speaker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer HALO Smart speaker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer HALO Smarter Lautsprecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer HALO Smarter Lautsprecher.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ