Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Acer Iconia One 10 LTE 16 GB White

Termékkatalógus
Acer Iconia One 10 LTE 16 GB White
5 2 értékelés
Tablet - 10,1"-os 1280 × 800 IPS kijelző, 1,3 GHz-es MediaTek MT8735P, 2 GB RAM, 16 GB belső memória, Wi-Fi, Bluetooth, 3G, LTE, 5 Mpx-es kamera, 2 Mpx-es szelfikamera, akár 10 óra akkumulátor üzemidő, 520g, microUSB, Android 7.0 Nougat
Kód:  NC020e3k Termékszám:  NT.LETEE.001 Gyártó honlapja:

Acer Iconia One 10 LTE 16 GB White

Acer Iconia One 10 LTE

10"-es tablet két Mikro-USB porttal, csodálatos kapcsolódás lehetőségével.

  • Villámgyors 4G LTE kapcsolat
  • 10" IPS HD kijelző
  • Android 7
  • Akár 10 órás üzemidő
logo

A szoftverek és hardverek fejlesztésével illetve különféle szolgáltatásokkal foglalkozó Acer céget 1976-ban alapították. Fókusza az olyan innovatív termékek létrehozása, megtervezése, marketingje, értékesítése és promóciója, amelyek megkönnyítik az emberek mindennapjait. Az Acer termékek magukban foglalják a számítógépeket, monitorokat, projektorokat, szervereket, tableteket, okostelefonokat és az egyéb viselhető elektronikai eszközöket. Emellett az Acer olyan felhő megoldások fejlesztésen is dolgozik, amely támogatja a hálózati intelligens eszközöket. Az Acer, a világ 5 legnagyobb számítógépes vállalatának egyike, 2016-ban ünnepelte 40. évfordulóját.


HD kijelző

HD kijelző

Oszd meg a kijelzőt és a valósághű színeket a barátaiddal a HD IPS kijelző segítségével.

Csodálatos hangzás

Csodálatos hangzás

A DTS-HD Premium Sound™ optimalizálja a beépített hangszórókból áradó hangzást.

Kétportos megoldás

Kétportos megoldás

Csatlakoztasd kedvenc perifériás eszközeidet a két megfontolt elhelyezkedésű mikro-USB porton keresztül.

LTE

Gyorsabb letöltés

A 4G LTE csatlakozással gyorsabb letöltést, streamelést és böngészést élvezhetsz, akár tízszer olyan sebességgel, mint a 3G esetében.

Operációs rendszer

Frissített operációs rendszer

Élvezd a továbbfejlesztett vezérlés előnyeit az Android 7.0 kifinomult tulajdonságaival és fejlett funkcionalitásával.

Üzemidő

Egész napos működés

A 10 órás akkumulátor üzemidőnek köszönhetően a készülék egész nap a rendelkezésedre áll.

Jobb fogás

Jobb fogás

Tartsd az Iconia One 10 tabletet magabiztosan a kezedben, a speciális kialakítású hátrész segítségével könnyedén foghatod az ujjaiddal.

IPS

IPS panel

Az IPS panel 178°-os betekintési szöget nyújt a képernyő tiszta láthatóságáért, miközben megőrzi a színek magas minőségét.

Elképesztő hozzáférés

Elképesztő hozzáférés

Az intuitív hozzáféréssel gyorsan és könnyedén testreszabhatod az intelligens funkciókat és beállításokat a tableten.


Bluetooth 4.0

Bluetooth® 4.0

A Bluetooth® lehetővé teszi a nagysebességű és vezeték nélküli rövid távú vezeték nélküli kommunikációt a legújabb frissítéssel, hogy még több termékcsaládhoz csatlakozzon.


Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Iconia One 10 LTE 16 GB White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 10 LTE 16GB White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Iconia One 10 LTE 16 GB White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 10 LTE 16GB Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 10 LTE 16GB Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ