Shop roku Akvizice ApF HU

Acer Iconia One 7 16GB fehér

Termékkatalógus
Acer Iconia One 7 16GB fehér
3,5 4 értékelés
Tablet - Mediatek Quad CoreMT8163 Cortex A53 1,3 GHz-es, IPS érintőképernyő 7" ,1280x720 képfelbontás, 1 gigabájt RAM DDR3L, eMMC 16 gigabájt, GPS, WiFi 802.11bgn, Bluetooth 4.0, micro USB, micro SD (legfeljebb 128 gigabájt), OTG, 0,3 megapixeles webkamera + 2 MP Akkumulátor 2780mAH, a Google Android 7.0 (B1-790-K4J8)
Kód:  NC020b4g9 Termékszám:  NT.LDYEE.004 Gyártó honlapja:

Acer Iconia One 7 16GB fehér

Tablet Iconia One 7

Kézben tartott tartalom

Optimalizáltuk az Iconia One 7 fehér színű tabletet, így létrejött egy kompakt multimédiás platform. Köszönhetően egy sor előre telepített alkalmazásnak, az EZ Utilities alkalmazás Android működés javulást eredményezett, zoom elemeket  választhat ki és egyetlen gombnyomással megváltoztathatja a betűméretet. Ha Ön szülő, értékelni fogja a Kid Center, gyerek alkalmazás központot, amely olyan környezetet biztosít a gyermekek számára, hogy tetszésük szerint tudják beállítani és kezelni a készüléket.

Úhlopříčka 7"

Könnyen hordozható

Ha úgy találja, meghatározó tényező a kényelem, értékelni fogja a 7” képernyő átmérőt, amelynek köszönhetően a tabletet mindenhova magával viheti. A tablet azt is lehetővé teszi, hogy igazi HD multimédiás élményekben részesüljön. A szép formai kialakítás és texturált felület a fehér színű Iconia One 7 tablettet jól kézben tarthatóvá teszi, amikor kedvenc filmjeit nézi vagy különböző alkalmazásokkal dolgozik.  

Rychlá odezva systému

Élénk és tetszetős

Amellett, hogy a nagy teljesítményű, 64b négymagos processzorral van felszerelve a fehér színű Iconia One 7, magas hatásfokkal is büszkélkedhet, amely akár 6 óra üzemidőt is jelenthet. A tablet egy kiváló minőségű nagy, 7" -os kijelzőt tartalmaz, amely élénk színeket jelenít meg és hála a rajta lévő IPS -nek mindíg minden szögállásból mindent jól fog látni.

Google Play

Sok alkalmazás

Abban az esetben, ha szeretné a fehér színű Iconia One 7 tabletet javarészt játékra és munkára használni, akkor előre telepített alkalmazások állnak rendelkezésére a Google Mobile Services, a Google Mobil Szolgáltatások mobil alkalmazás gyűjtemény keretén belül, amely hozzáférést biztosít több mint 1,3 millió alkalmazáshoz, játékhoz, ráadásul sok közülük még ingyenes is.

Pozice pro MicroSD kartu

Rengeteg hely az adattartalomnak

A fehér színű Iconia 7 alapvetően nagy tárhellyel büszkélkedhet, de néha szükség is van rá. Beépített MicroSD kártyahellyel rendelkezik, amely biztosítja akár a 128 GB kártya kapacitást is, hogy elegendő hely legyen a könyvek, filmek, zene vagy bármi más számára.

Snadné pořizování selfíček

Szelfihez is használható

Akár gyakorolhatja a kreativitását, ha éppen ehhez van kedve illetve rögzítése a fontos pillanatokat a fehér színű Iconia One 7 tablettel a rajta található első és hátsó kamerának köszönhetően, amelyek mindig készen állnak a fotózásra. Készítsen egy fényképet, rögzítsen videót és dicsekedjen el vele, ossza meg a közösségi hálózatokon.

 
 

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Iconia One 7 16GB fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 7 HD 16GB bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Iconia One 7 16GB biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 16GB White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 16GB White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ