Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Acer Iconia One 7 8GB fekete

Termékkatalógus
Acer Iconia One 7 8GB fekete
4,0 1 értékelés
Tablet - MediaTek MT8163 Quad Core Cortex A53 1,3 GHz-es processzor, 7" IPS 1280x720 érintőképernyő, 1GB RAM DDR3L, eMMC 8GB, 802.11bgn Wi-Fi, Bluetooth 4.0, micro USB, micro SD (akár 128GB-ig), OTG, 0,3 Mpx + 2 MPx kamera, 2780mAH akkumulátor, Google Android 6.0 (B1-780-K4F3) operációs rendszer
Kód:  NC020b4f9 Termékszám:  NT.LCHEE.007 Gyártó honlapja:

Acer Iconia One 7 8GB fekete

Könnyű, elegáns és vékony - többek között ilyen az Acer Iconia One 7 tablet. A kompakt méret miatt bárhová magával viheti, és a töltöttsége elegendő lesz a napi munkához, internetezéshez, közösségi oldalakhoz, vagy akár multimédia lejátszáshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • a 7 "-os,  1280 × 720 felbontású HD kijelző éles képet biztosít
  • IPS képernyő széles látószöggel
  •  MediaTek Cortex A53 MT8163 négymagos processzor
  • 8 gigabájt memória
  • A tárolás bővíthető akár 128 gigabájt microSD vagy microSDHC kártyával
  • microUSB csatlakozóval perifériák, - pl egér, billentyűzet vagy külső tároló - csatlakoztathatók

Elég erő a multimédiához

Ha a kényelmes méret a lényeg, értékelni fogja, hogy mindezt egy 7 hüvelykes készülékbe pakoltuk, amit hihetetlenül egyszerű hordozni, miközben igazi HD médiaélményt képes nyújtani.

A 64 bites négymagos MediaTek MT8163 Cortex A53 processzor hatalmas életerőt biztosít az Iconia One 7 készüléknek, amely emellett rendkívül hatékony is, és akár 6 órányi akkumulátor-üzemidejével tartalmas szórakozást kínál. Mindez egy szép nagy 7 hüvelykes képernyővel párosul, amely világos, élénk színű, és az IPS1 technológiának köszönhetően szinte bármilyen szögből jól látható.

Akár kreatív ötleteit valósítaná meg, akár csak az igazán fontos dolgokat szeretné rögzíteni, az Iconia One 7 előlapi(0,3 megapixel) és fő  (2 megapixel) kamerái állnak szolgálatára. Örökítse meg a pillanatot, vagy rögzítse élete fontos eseményeit videón, majd ossza meg közösségi oldalain.

Szórakozás útközben

Közvetlenül bekapcsolás után Önt az előretelepített Android 6.0 operációs rendszer várja. Tájékoztatásul közöljük, hogy a 8 GB szabad hely bővíthető microSD vagy microSDHC kártyával, akár 128 gigabájtig. Az eszközök között az adatokat microUSB porton át lehet továbbítani. Ez külső perifériák, - pl egér, billentyűzet vagy külső tároló - csatlakoztatására is alkalmas. Vezeték nélküli perifériák használatához pedig használja a Bluetooth 4.0-t. A Wi-Fi kapcsolat segít, hogy kapcsolatban maradjon barátaival. A  2780 mAh kapacitású akkumulátor elég energiát biztosít akár 6 órán keresztül egyetlen feltöltéssel. 

 

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Iconia One 7 8GB fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 7 8GB černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Iconia One 7 8 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 8GB Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 7 8GB Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ