A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Acer Iconia Talk S LTE Fekete / Kék

Termékkatalógus
Acer Iconia Talk S LTE Fekete / Kék
4,5 7 értékelés
Tablet - Qualcomm Snapdragon MSM8916 1,2 GHz-es, négymagos A53, érintőképernyő 7 "1280x720 IPS LED Zero Air Gap, RAM 1 GB eMMC 16 gigabájt, 3G / LTE modem, a telefon funkciók (hívás, SMS, MMS), Dual SIM, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0 , micro USB, OTG, micro SD (akár 128 gigabájt), 2 megapixeles webkamera + 5MP, a Google Android 4.4 (A1-724-Q6YQ)
Kód:  NC020u4 Termékszám:  NT.L7ZEE.001 Gyártó honlapja:

Acer Iconia Talk S LTE Fekete / Kék

A készülék egy egyedi tervezésű, karcsú formák és letisztult vonalak úgy néz ki, nagyon elegáns minden társadalomban. Tablet Acer lesz a nélkülözhetetlen munkatársa minden helyzetben. Hála a jó felkészülés a tabletta tartja tökéletesen az egyik kezében, amelyből csak kiesik.A készülék veri a kiváló négy magos processzor teljesítménye 1,20 GHz RAM 1 gigabájt A zökkenőmentes a termék régi operációs rendszer az Android 4.4 KitKat. A mérete miatt, és mélység 270 gramm tabletta tökéletesen illeszkedik a pénztárca, vagy egy kis kézi készülék.

legfontosabb jellemzői

  • tiszta design
  • HD kijelző mérete 7 hüvelyk
  • Az a képesség, hogy csatlakoztassa Dual SIM
  • két kamera
  • Az a képesség, hogy csatlakozni akár 128 GB tárhely
  • Big lemez tartja a sok filmeket és fotókat

Éles képek és všudypřítemný kapcsolatot barátaival

HD képernyő mérete 7 hüvelyk, felbontása 1280x720 px a hab egyedi design a készülék. Fotókat, amelyek révén a hátsó 5 megapixeles kamera minden bizonnyal élesen kivetítőn. Vezető berendezés szolgálja inkább videobeszélgetésekhez a társadalmi hálózatok a barátaiddal vagy a kollégák. Fotók, dokumentumok és e-könyvek lesznek tárolva akár a belső memóriában a tabletta akár 16 GB-os, ha jött ez a mérete túl kicsi, akkor a külső memória méretig egy óriási 128 gigabájt Stamina eszköz aktív akár 8 órán keresztül működik.

A kapcsolatot barátaival tartsa a lehetőségétől, hogy a tabletta akár 2 SIM kártyát. Köszönet nekik, hogy telefonálni tudjon, SMS fogadására és használja a mobil LTE internet bárhol és bármikor. Köszönhetően a már említett méretek, lehet könnyen helyettesíthető bármely mobiltelefon.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Iconia Talk S LTE Fekete / Kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia Talk S LTE Black/Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Iconia Talk S LTE Black / Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia Talk Schwarz / Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia Talk Schwarz / Blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ