Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Acer K138ST LED mini

Termékkatalógus
Acer K138ST LED mini
Projektor - DLP, nat. WXGA (1280x800), max. WUXGA (1920x1080), 800 ANSI lumen, kontraszt 100000: 1, VGA, HDMI (MHL), Short Throw, rövid vetítési távolságú
Kód:  WX377i8i Termékszám:  MR.JLH11.001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer K138ST LED mini

le
Vezměte si kino sebou

Vegyünk egy másik mozit

Hordja ötleteit a zsebében és ossza meg őket, bárhová is megy. A K138STi elegendően kompakt ahhoz, hogy elférjen egy kis tasakban és útközben is megadja a mozi élnényt. Mivel egy beépített akkumulátorral van felszerelve, DTS hangszóró technológiával is rendelkezik és LumiSense + is tartozik hozzá, így tökéletes társ mindenhez egy olyan utazáson, ahol a maximálisan jó szórakozást sem akarja kihagyni .

le
Vezměte si kino sebou

le
Tehnologie LumiSence

tEHNOLOGII LumiSense

Az Acer LumiSense + kristálytiszta képeket és bármilyen fényviszonyok között valósághű színeket ad vissza. . A beépített fényérzékelő érzékeli a környező fényt, ennek megfelelően ezután optimalizálja a tökéletes kép megjelenítéshez szükséges fényerőt, így mindig ugyanolyan gazdag színvilágban gyönyörködhet.

le
Absolutní svoboda

Abszolút szabadság

Felejtse el a kábel dugdosást, erre már nincs többé szüksége köszönhetően a beépített vezeték nélküli vetítési technikának. Az Acer K138STi is fel van szerelve egy nagy kapacitású akkumulátorral, amely azt jelenti, hogy  amikor folyamatosan videót jelenít meg  akár 2,6 órán át áramellátás kapcsolat nélkül, akkor is kitart. A belső 2 GB memóriája lehetővé teszi további berendezések alkalmazása nélkül a videói, fényképei vagy dokumentumai továbbítását Ez az utazást sokkal kényelmesebbé teszi. Ráadásul még a csatlakoztatott USB flash meghajtóról vagy SD-kártyáról.is megvalósítható az adattovábbítás.

le
Kompaktní a flexibilní

Kompakt és rugalmas

Az okos Acer K138STi útitárs fel van szerelve egy LED lámpával, amely nem csak környezetbarát, hanem ez teszi a projektort kompakttá és rugalmassá. Oda viheti, ahová csak akarja, elfér bármilyen táskában. A mérete mindössze 240 x 147 x 59 mm, tömege csak 1 kg.


le
Špičkové funkce

Legfontosabb funkciók

A rövid vetítési távolság még szűk helyen is lehetővé teszi a mókázást.   Keystone Correction funkció közreműködésével automatikusan kijavítja a függőleges torzítást +/- 40 ° (függőleges, kézi és automatikus), így biztosítva van a folyamatosan és pontosan négyszögletes kép megjelenítés.

le
Nová dimenze

Új dimenzióban

A DLP 3D izgalmas lehetőséget nyújt, hogy a legújabb 3D-s filmeket adja vissza. A  DLP 3D, 120Hz 3D kijelző támogatásával bármilyen tartalmat megjeleníthet a PC-ről, a Blu-ray Disc ™-ről vagy akár HQFS 3D címről. Váltani is lehet a különböző 3D-s funkciók között, mint a be / ki vagy 3D 3D-s átalakítás bal / jobb oldali csatorna, akkor ehhez csak meg kell nyomnia a 3D gombot.

le
Technologie DynamicBlack

DynamicBlack

Csodálja meg a tökéletesen éles képeket, amelyet a natív WXGA felbontással és a 100.000: 1 kontraszttal és a DynamicBlack technológiával biztosít. Nem veszít el egyetlen részletet sem az izgalmas akciójelenetekből.


le
Vychutnejte si realistické barvy

Gyönyörködjön a valósághű szinekben

A ColorBoost technológia biztosítja a lehető legnagyobb telítettséget. Hála a ColorSafe II megoldásnak a projektor lényegében megakadályozza a színtorzulást olyan színek esetében, mint a sárga vagy zöld árnyalatú képek, még hosszas használat után is. Az Acer ColorBoost 3D csökkenti a  fényerő csökkenés sebességét és a színváltásnál, amikor a 2D-3D tartalmak nézésére kapcsol át. Ezzel párhuzamosan kiegyenlíti a színtelítettséget és szabályozza a projektor hőmérsékletét a figyelemre méltó képmegjelenítés érdekében.

le
szorgalmas hang

Erőteljes hang

Egy pár beépített 3W sztereó hangszóró erőteljes térbeli hangzást biztosít, amely azt az érzést garantálja, mintha egy moziban lenne. Ezt külső hangszórók csatlakoztatása nélkül teheti meg. A  DTS Sound audio processzor növelni tudja a hangerőt anélkül, hogy a torzítás növekedne valamint javítja a basszus hangzást és az ének tisztaságát. Problémamentes kapcsolat létesíthető az Ön hangfal rendszerével Bluetooth ™ -on keresztül kábelek nélkül.

le
Ekologické funkce

Eco funkciók

Takarítson meg villamosenergiát és a lámpa cseréjére se költsön. Az EcoProjection ExremeEco technológiával és az energiafogyasztás csökkentésével akár 52% -kal meghosszabbítja a lámpa élettartamát, amely így akár elérheti a 30.000 üzemórát is. A bemutatókon és szórakoztatás közben a projektor alacsony zajszinten működik valamint  a készülék.interferencia zavarmentes kialakítású.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
100 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,4 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
100 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,4 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0 m Kész!
Minimális képátló
63,5 cm (25 ") Kész!
Maximális képátló
254 cm (100 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
Fejhallgató csatlakozó Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB) Kész!
További bemenetek/kimenetek
Audio jack kimenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!
Funkció
3D, Multimedia lejátszó Kész!
Felszerelés
Hangszórók, Belső memória, Memóriakártya olvasó Kész!

Méretek

Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
5,9 cm Kész!
Mélység
14,7 cm Kész!
Tömeg
0,75 kg Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Mini LED projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer K138ST LED mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer K138ST LED mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer K138ST LED mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer K138ST LED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer K138ST LED.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ