Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Acer Liquid JADE Primo LTE Black Dual SIM

Termékkatalógus
Acer Liquid JADE Primo LTE Black Dual SIM
Mobiltelefon - 5,5" AMOLED 1920x1080, Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely, MicroSDXC akár 128 GB-ig, kamera: 21 Mpx + 8 Mpx, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, USB-C, USB 3.1, Dual SIM (2x Nano SIM), 2870 mAh akkumulátor, Windows 10
Kód:  NC010d7f Termékszám:  HM.HSREE.006 Gyártó honlapja:

Acer Liquid JADE Primo LTE Black Dual SIM

telefon funkciók

156,5 mm

le
Liquid Jade Primo

75,9 mm-es

le
Acer Liquid Jade Primo

8,4 mm

Telefon tömege: 150 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Windows 10 Mobile

Operációs rendszer típusa

Výdrž akkumulátor

2870 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

156,5 × 75,9 × 8,4 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső tárhey

Typ kamerau

21 Mpx

Kamera

Připojení

LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

Micro SD

Memóriakártya slot

Váha

150 g

Telefon tömege

Íme az Acer újdonsága! A Liquid Jade Primo LTE a legújabb és legérdekesebb modellek közé tartozik, amelyeknek sikerült hozzánk is eljutniuk eme nagyszerű gyártótól. Úgy ahogy az elődei, ez is egyedülálló designnal büszkélkedhet, hiszen könnyű, vékony, a vonalai pedig egy igazi luxuskiegészítőt avanzsálnak belőle. De nemcsak a design az erőssége, hiszen temérdek értékes funkcióval rendelkezik, mint például a precíz kamera vagy az LTE támogatás, ezeknek köszönhetően pedig mindenki tetszését elnyeri majd, aki nem csak hívásra és üzenetküldésre használja a mobiltelefonját. Mindezen tényezők kombinációjából pedig egy kiváló teljesítményű és megjelenésű mobiltelefont kapsz elérhető áron, amely mindenféle feladatra tökéletesen használható.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos okostelefon rendkívül kedvező áron
  • Nagy AMOLED kijelző
  • Hatmagos processzor
  • 3 GB RAM
  • Continuum funkció támogatása
  • Tökéletes kamera
  • LTE támogatás
  • A Windows 10 Mobile operációs rendszer

Luxus kijelző

A készülék domináns eleme a nagy 5,5"-es FullHD felbontású AMOLED kijelző, amely nagyszerűen tiszta és élénk színekkel szolgál, miközben még egy extra kemény Gorilla Glass védelmét is élvezheti.

Nagyszerű kamera

A csúcskategóriás 21 Mpx felbontású kamerával aztán minden fontos élményt és pillanatot megörökíthetsz, ráadásul elsőosztályú minőségben. A kedvezőtlen körülmények során a dupla LED vaku gondoskodik a megvilágításról. Videó felvételére akár 4K felbontásban is képes. A szelfimániások sem maradnak ám hoppon, ugyanis kellemes meglepetésként érheti majd őket a rendkívüli képminőséggel jeleskedő 8 Mpx-es szelfikamera.

Elképesztő teljesítmény

A Liquid Jade Primo lépést tart a kor technológiájával, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint maga a felszereltsége. Ezen szépfiú szíveként egy gyors 64 bites hatmagos Qualcomm Snapdragon 808 processzor dobog, amelynek még 3 GB rendszermemória is besegít, hogy minden tökéletesen gördülékenyen mehessen még a legtelefontpróbálóbb alkalmazások esetén is.

Nem fog túlmelegedni? Nem, nem fog. Ez a számítási teljesítmény értelemszerűen ennek megfelelő hűtést szükségeltet, amely hatékonyan meg is lett oldva. Az okostelefon egy nagyon fejlett, vascsöveken alapuló technológiát vetett be erre a célra, amely rendkívül hatékonyan képes elvezetni a felesleges hőmennyiséget.

Mobilból PC-t?

Hihetetlenül hangzik, pedig mégis igaz. Ez a telefon a Continuum Windows 10 funkcióival dolgozik össze, amelynek segítségével ha monitorral, billentyűzettel és egérrel összekötöd, akkor egyszerűen létrehozhatsz egy számítógépet. Ezáltal számos alkalmazást futtathatsz egyidejűleg, vagy akár MS Office dokumentumokat szerkeszthetsz, illetve e-maileket írhatsz stb. Még ha csatlakozva is vagy valamilyen kijelzőhöz vagy monitorhoz, akkor is megszokott módon használhatod az okostelefonod, mint például telefonhívásokra, SMS-ek írására vagy egyéb alkalmazások kezelésére. Ez nem ám csupán egy közönséges telefon!

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Liquid JADE Primo LTE Black Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Liquid JADE Primo LTE Black Dual SIM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Liquid JADE Primo LTE Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Liquid JADE Primo LTE Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Liquid JADE Primo LTE Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ