Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Acer mini VGA ConverterPort

Termékkatalógus
Acer mini VGA ConverterPort
5 3 értékelés
Átalakító az R7, S7, V5, V7
Kód:  NC445m Termékszám:  NP.OTH11.00B Gyártó honlapja:

Acer mini VGA ConverterPort

Reduction Acer mini ConverterPort lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a hordozható külső monitor vagy projektor, amely szabványos VGA csatlakozó. Hála a második monitort, akkor képes lesz arra, hogy növelje az asztalon, és multitasking sokkal könnyebb lesz. A kivetítő csatlakoztatása fog fordulni, hogy ossza meg a képernyőt a közönség - a szükségessége egy jó prezentációt. Az átalakító kompatibilis egyes Aspire R7, V5 és más notebook Port átalakító.

Műszaki adatok:

bemenet:
port Converter

kimenet:
VGA

Szín:
fehér

kompatibilitás:
Aspire R7-571, R7-571G Aspire, Aspire S7-392, V5-122P Aspire, Aspire V5-552G, V5-552P Aspire, Aspire V5-552PG, V5-572P Aspire, Aspire V7-481P, Aspire V7-482PG, V7-581 Aspire, Aspire V7-582P

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer mini VGA ConverterPort Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer mini ConverterPort na VGA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer mini ConverterPort na VGA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Mini ConverterPort zu VGA, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Mini ConverterPort zu VGA, weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ