A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Acer Predator Cestus 300

Termékkatalógus
Acer Predator Cestus 300
5 2 értékelés
Gamer egér - vezetékes, optikai, 5000DPI, 4 gomb, RGB, szimmetrikus, 1.8m hosszú kábel, fekete, dpi változtatására szolgáló gomb
Kód:  NC472h9f3 Termékszám:  NP.MCE11.007 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Predator Cestus 300

Szeretsz játékokat játszani a számítógépen? Ha igen, akkor próbáld ki ezt a nagyszerű Acer Predator Cestus 300 egeret!   Eredeti kialakításával, éles és geometriailag inspirált szögeivel a Predator Cestus 300 megjeleníti magát a ragadozót. Az Omron Dual Switches kettős kapcsoló összesen 70 millió klikkelést képes elviselni, miután az alapon van egy kézrálló kapcsoló, amellyel lehet szabályozni a kattanási ellenállást. Három testreszabható profilt és öt DPI-szintet használhatsz a beépített memórián keresztül. A Predator Quartermaster segítségével a lehető legtöbbet hozhatod ki precizitásodból. A Cestus 300 pontos részletkidolgozást és állítható oldalsó paneleket tartalmaz. Gyönyörű az összehangolt RGB háttérvilágítás is. Biztosan kedvelni fogod ezt az egeret!

Az Acer Predator Cestus 300 egér és legfontosabb jellemzői

  • Az Acer Predator Cestus 300 egér nagyon eredeti kivitelű
  • A Dual Omron kapcsolók hosszú élettartamot biztosítanak a klikkelési ellenállás szabályozásával
  • Három testreszabható profil és öt DPI szint használható a beépített memórián keresztül
  • Az egérnek 4 programozható gombja van
  • Háttérvilágítás 16,8 millió színnel és effektussal
  • Optikai szenzor 5000 DPI-ig

Paraméterek

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Szimmetrikus Kész!

Egyéb jellemzők

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Predator Cestus 300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator Cestus 300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Predator Cestus 300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Predator Cestus 300.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ