30 dnů na vrácení Shop roku

Acer Predator Gaming Chair Rift lite

Termékkatalógus
Acer Predator Gaming Chair Rift lite
2,6 6 értékelés
Gamer szék - huzat anyaga: textil, aszinkron-mechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság és a felső rész forgatásával kartámasz, fix és fém szerkezet, műanyag lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete és kék, terhelhetőség: 150 kg
Kód:  WX394c2e2 Termékszám:  GP.GCR11.00C Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Predator Gaming Chair Rift lite

Gamer szék Acer Predator Gaming Chair Rift lite Oldalnézet

A lelkes játékfanatikusok felszereléséből egy eredeti gamer szék semmiképpen sem hiányozhat. A(z) Acer Predator Gaming Chair Rift lite egy praktikus felépítésű, kiemelkedő modell, amely sokkalta kényelmesebbé teszi a játékot. Működésének egyik fontos alapja a(z) aszinkron mechanika. A(z) Acer márkájú gamer szék konstrukciójának anyaga fém. Ez a rendszer az ülés és a háttámla egymástól független beállítására ad lehetőséget, így a saját igényeid szerint állíthatod be őket. Mivel játék közben a könyök támasztása is fontos, ez okból a gyártó a(z) állítható magasságú és felül elforgatható kartámaszt sem hagyta le róla. A fejtámasz a gamer székeknél majdnem elengedhetetlen, így ezzel a modellel kényelmesen megtámaszthatod a nyakadat és a fejedet. Hogy hosszú, játékkal töltött órák után se fájjon a hátad, jó használatot fog tenni a deréktámasz is, ami segít a megfelelő testtartásban ülni. Ennél a modelltípusnál a lábkeresztet és a lábakat műanyag anyagból alkották meg.

A(z) Acer Predator Gaming Chair Rift lite gamer szék főbb paraméterei

  • A(z) fekete és kék szín tovább fokozza a(z) Acer gamer szék látványos kivitelezését
  • Az aszinkron mechanika különböző beállításokat tesz lehetővé
  • A fejtámla egészen a nyaki gerincig segít a háttámasztásban
  • Ellenálló Fém konstrukció
  • A(z) Acer által tervezett gamer szék max. terhelhetősége: 150 kg
  • A lábak szilárd és tartós műanyagból készültek
  • Huzat: textil
  • A gamer szék huzata: Textil
  • A műanyag kerekek eléggé tartósak
  • A deréktámasz nem engedi, hogy görnyedten ülj
  • Állíthatóság: pozicionálás (zárral)
Gamer szék Acer Predator Gaming Chair Rift lite Oldalnézet
Gamer szék Acer Predator Gaming Chair Rift lite Hátoldal

A(z) Acer Predator Gaming Chair Rift lite gamer szék minőségi anyagai

A(z) Acer gamer szék új szintre emeli a játékélményt. A textil bevonat kényelmes és légáteresztő. A műanyagból készült lábak szilárd szerkezetűek és kellően tartósak. A zökkenőmentes gurulást a műanyagból létrehozott kerekek biztosítják, amelyek kiválóan bírják a terhelést és nem akadnak el.

Paraméterek

Karfa

Kartámaszok beállítása
Magasság, Felső rész elforgatása Kész!

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga
Műanyag Kész!
Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Textil Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
150 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!
Több paraméter

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Predator Gaming Chair Rift lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator Gaming Chair Rift lite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Predator Gaming Chair Rift lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Predator Gaming Chair Rift lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Predator Gaming Chair Rift lite.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ