Rapture Shop roku

Acer TravelMate P645

Termékkatalógus
Acer TravelMate P645
Laptop - Intel processzor, 14 "LED 1920x1080 visszaverődés, 12 GB-os RAM, Intel HD grafika, SSD 256 GB, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, TPM, ujjlenyomat-
Kód:  NC344g6k5NAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer TravelMate P645

Az ultrabooks egyik képviselője különösen nagy teljesítményt, nagy mobilitást, tartósságot és megbízható biztonságot kínál . Mindezeket a funkciókat elsősorban olyan szakemberek értékelik, akiknek az irodájukon kívüli kihívásokkal kell szembenézniük. Az erős biztonsági és tartós formatervezéssel mindig támaszkodhat rá, és csak a sikeres munkaprojektek létrehozására összpontosíthat.

Főbb jellemzők

  • Tartós kivitel szénszálas és alumíniumötvözetből
  • 14 "teljes HD képernyő és tükröződésgátló kivitel
  • Erőteljes Intel processzorok
  • Akár 12 GB memória
  • Megbízható biztonság
  • Dokkoló csatlakozó
  • Gyakorlati háttérvilágítású billentyűzet

Tartós kivitel

Az ultrabook rendkívüli ereje egy szénszálas alvázzal és alumíniummal ellátott magnéziumötvözetet eredményez . Az ultrafinom IPS kijelző tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, amely jobban olvasható, nemkívánatos káprázás nélkül, és a test többi részéhez tömör fém csuklópántokkal van összekötve. Az Acer DustDefender segítségével a TravelMate P645 túlmelegedése nélkül gyorsabban tud dolgozni.

Biztonságos környezet

Az Acer TravelMate ultrabook használata csak öröm. Élvezze az előre telepített Windows 7 Professional vagy a Windows 8.1 Pro teljes előnyeit. A magas szintű biztonságot egy ujjlenyomat-olvasó és egy integrált TPM chip képezi, amely az Acer ProShield és az Intel lopásgátlóval együtt védi az érzékeny adatokat a visszaélésektől.

Időmérő berendezés

Az Intel fejlett processzorai a számítástechnikai teljesítményért felelősek. Ez biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését és az akkumulátort. A gazdag kapcsolódási lehetőségek közé tartozik a nagysebességű USB 3.0 portok és a 802.11ac vételt képes 5GHz-es sávban képes vezeték nélküli WiFi. Nagyobb képernyőn nézheti meg munkáját HDMI-n keresztül vagy vezeték nélkül az Intel Wireless Display technológiával. A dokkolócsatlakozónak köszönhetően könnyen csatlakoztatható a dokkolóegységhez.

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer TravelMate P645 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer TravelMate P645. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer TravelMate P645. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer TravelMate P645.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ