Alzaboxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Acer Windows Mixed Reality szemüveg + vezérlőegység

Termékkatalógus
Acer Windows Mixed Reality szemüveg + vezérlőegység
4,0 2 értékelés
VR szemüveg - 2 LCD kijelző, 1440x1440 felbontás, 90Hz, HDMI 2.0, USB 3.1 Gen 1
Kód:  ACRVR2 Termékszám:  VD.R05EE.003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Acer Windows Mixed Reality szemüveg + vezérlőegység Megszűnt

Acer Windows Mixed Reality szemüveg + vezérlőegység


Képzeld el a virtuális valóság izgalmát fenomenális térbeli élménnyel kombinálva, amely garantálja az igazi, lenyűgöző hatást. 

  • Lépj be a virtuális világba
  • A leggyorsabb és legegyszerűbb beállítások 
  • Inside-Out követés
  • Több mint 20.000 univerzális Windows alkalmazás 
logo

Az 1976-ban alakult Acer vállalat, olyan hardverek, szoftverek fejlesztésével, illetve a kutatás, a tervezés, a marketing és értékesítési feladatok, támogatási innovatív termékek korszerűsítésével foglalkozik, amelyek javítják az emberek mindennapi életét. Az Acer termékei között számítógépek, monitorok, projektorok, szerverek, tabletek, okos telefonok és hordozható elektronikai eszközök szerepelnek. Emellett az Acer is kialakította a saját felhő rendszerét. 2016-ban, az Acer 40. születésnapján már az első öt számítógépes nagyvállalat közé tartozott  a világon. 


Acer A Windows vegyes valóság Headset

Szabad mozgás

Helyezd el az érzékelőket egyszerűen és gyorsan a szoba falára, és merülj el az új, általad teremtett környezetben az Inside-Out nyomkövetés előnyeit kihasználva. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Összecsukható szemüveg 

Ideiglenesen távolítsd el a fülhallgatót. Csak emeld fel a szemüveget, és máris visszatérhetsz a valóságba. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Állítható, duplán párnázott rögzítés 

Könnyedén beállítható, kettős párnázott pánt biztosítja a tökéletes illeszkedést a fejedre.

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Lépj be a virtuális világba

Az utazás, a sport, a kultúra, az élő koncertek, az időutazás témakörébe tartozó virtuális alkalmazások, az olyan játékok, mint például az Minecraft, és ezen felül több, mint 20.000  személyre szabott Windows alkalmazás a mindennapi életből egy egyedülálló világba repít. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Merülj el az élményben 

A virtuális környezetet bizonyára élvezni fogod a szabad mozgásnak (6 fok szabadság, 6DoF) és a térhatású hangzásnak köszönhetően. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Gyorsabb, egyszerűbb telepítés

A Windows headset a leggyorsabb és legegyszerűbb telepítést kínálja - kevesebb, mint 10 perc alatt használatra készen áll. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Fokozott kölcsönhatás 

A Windows Mixed Reality világában a nagyobb rugalmasság és szabadság érdekében a felhasználók képesek közvetlenül kommunikálni környezetükkel. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Utazás egy új valóságba

A virtuális világban könnyedén sétálhatsz, a fülhallgató a mozgás irányára reagál. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Mozgásszabályozás

A Windows Mixed Reality mozgásvezérléseit a fejhallgató érzékelői közvetlenül felügyelik, így jobban reagálnak a mozgásra. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

A Windows Mixed Reality

A Windows Vegyes reality (WMR) kombinálja a virtuális valóság izgalomas és fenomenális érzését a térbeli tudatosság mellett, amely valóban lenyűgöző élményt teremt számodra. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Hat szabadságfok

A hat szabadságfok (6DoF) elnevezés a mozgás szabadságát jelöli: háromdimenziós térben mozoghatsz egy rögzített eszközzel. A Windows Mixed Reality-vel előre, hátra, fel, le, balra, jobbra fordulhatsz. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Inside-out 

Az Inside-Out követés beépített kamerákat használ a külső világ megfigyelésére, és automatikusan módosítja perspektíváját anélkül, hogy további érzékelőket kellene felszerelned a helyiségbe. 

Acer A Windows vegyes valóság Headset

Térbeli kép és hang 

A térbeli hangzás lehetővé teszi, a valósághű hangzást bármilyen helyszínen is legyél, a fejlett mozgásvezérlő segítségével pedig könnyű mozogni a virtuális térben. A kettő precízen kivitelezett kompozíciója a virtuális és a fizikai világ tökéletes szinkronizációja késedelem vagy torzítás nélkül, a fenomenális érzésért. 

Az Acer tevékenységének középpontjában a saját márkás információs technológiai termékek fejlesztése és értékesítése áll. A cég termékeit Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsia csendes-óceáni területein, Kínában és Taiwanon kínálja. A céget 1976-ban alapították, létének mérföldkövei az American Society of Texas Insruments IT részlegének (1997), valamint a Gateway, és a Packardbell (2008) felvásárlása voltak. Az Acer Group egyike világ a négy legnagyobb, személyi számítógépeket előállító cégének, és több, mint 7400 alkalmazottat foglalkoztat. Az Acer fejlődésének jelenlegi mozgatórugója, hogy áttörje a határokat az emberek és a technológia között.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Acer Windows Mixed Reality szemüveg + vezérlőegység Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Windows Mixed Reality Headset AH101 + pohybové ovladače. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Acer Windows Mixed Reality Headset + pohybové ovládače.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ