A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Acronis True Image 2019 1 számítógéphez (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Acronis True Image 2019 1 számítógéphez (elektronikus licenc)
4,9 12 értékelés
Adatmentő program - Acronis True Image, 1 készülék számára, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
Kód:  SWLA0011
Acronis True Image 2019 1 számítógéphez (elektronikus licenc) Megszűnt

Acronis True Image 2019 1 számítógéphez (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A legnépszerűbb és széles körben használt, biztonsági mentésre alkalmas szoftver, amelyet több tízmillió felhasználó alkalmaz világszerte. Az Acronis True Image Backup szoftver a korábbi legkiválóbb verziók számos új funkcióval és különféle fejlesztésekkel történő kiegészítése révén jött létre. Az Acronis True image egy gyors és egyszerű szoftver, amely full-image biztonsági mentéseket végez Windows és MacOS rendszerű számítógépeken egyaránt. A számítógépek mellett a szoftver mobiltelefonok, operációs rendszerek, számítógépes programok, egyéni beállítások és fájlok biztonsági mentésére is alkalmas. Ezen kívül segítséget nyújt a rendszerinformációk különböző forrásokra történő, például külső merevlemezekre, NAS rendszerekre, hálózati elemekre vagy felhő alapú rendszerekre történő telepítésében.  

Újdonságok az Acronis True Image szoftverben

  • Acronis Survival Kit - a rendszer összeomlás utáni helyreállítása rendkívül egyszerűvé válik ezzel az eszközzel. Külső lemezen létrehozva mindent tartalmaz, amire szükséged van – boot média, rendszer partíció és az összes biztonsági mentésed – annak érdekében, hogy megbízhatóan állítsd helyre a teljes rendszert.
  • Eszköz a biztonsági mentések tisztításához - szerezz nagyobb felügyeletet a helyi biztonsági mentések fölött a lemezterület jobb kezelése érdekében. A biztonsági mentés tisztítása a szükségtelen biztonsági mentések és szükségtelen fájlok eltávolításának manuális kiválasztásával lehetővé teszi bizonyos lemezterület felszabadítását.
  • Aktív lemezklónozás Mac-re - klónozz extra másolatot a rendszeredről még akkor is, ha éppen használod – ehhez nem kell megállítanod a futó alkalmazásaidat vagy újraindítanod a rendszert. A szupergyors adatátvitel érdekében csatlakoztasd az USB-C kábelt vagy dugd rá egy külső lemezre bootolható másolat létrehozásához. A szoftver a Boot Camp telepítéseket is támogatja.
  • Parallels Desktop Backup - a virtuális gép-helyreállítás Mac-en sokkal hatékonyabb, mint valaha. A Paralells Desktop-ban még a VM-ek is helyreállíthatók futtatható fájlok halmazaként.
  • Továbbfejlesztett biztonsági mentés felhőhöz - az Archive 3 technológia javítja a Windowds és a Mac megbízhatóságát és teljesítményét. A biztonságos adattárolás a webhelyen kívül, fejlett titkosítással biztosítja a digitális adatvédelmet..
  • Biztonsági mentés USB eszközök számára, frissítések WinPE Media-hoz és a zsarolóprogramok elleni aktív védelemhez.

Licenc az Acronis True Image biztonsági szoftverhez

Az Acronis True Image backup szoftver állandó elektronikus lincect kínál 1 számítógép (eszköz) számára. Az online licenc online technikai támogatást is biztosít a felmerülő kérdések megválaszolása érdekében.

Az Acronis True Image többféle platformon is működik

Támogatott platformok:
Microsoft Windows: Windows Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 SP1, Windows Home Server 2011 a Windows XP SP3 (32-bit) korlátozásokkal
Apple Mac OS X: Apple Mac OS X, High Sierra 10.13, Sierra 10.12, El Capitan 10.11 és Yosemite 10.10

Fájlrendszerek:
NTFS
FAT32
Ext2/Ext3/Ext4
ReiserFS
Linux SWAP
HFS+
APFS

Mobil operációs rendszerek:
iOS 8.0 és újabb
Android 4.1 és újabb


Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Biztonsági mentési szoftver Kész!
SW típusa
Acronis True Image Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Biztonsági mentési szoftver Kész!
SW típusa
Acronis True Image Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
Mobilkészülékek száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
Mobilkészülék, PC Kész!
Operációs rendszer
Windows, macOS, Android, iOS Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ