A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

DiCAPac Action WP-C1A

Termékkatalógus
DiCAPac Action WP-C1A
4,8 5 értékelés
Mobiltelefon tok - Samsung Galaxy Note, iPhone 6 Plus és egyéb 5,7" kijelzős telefonokra, vízálóság 10 méterig (JIS IPX8), használat DiCAPac Action kiegészítővel
Kód:  GE165a3 Termékszám:  WP-C2A

DiCAPac Action WP-C1A

Minden aktív felhasználó és adrenalin sportkedvelő számára itt a vízálló DiCAPac védőtok. Telefonját megvédi a tartós kialakításnak köszönhetően, a légpárnák pedig biztosítják, hogy a vízen mindig fent maradjon. A speciális duplaréteg megvédi a készüléket az ütésektől és a karcolásoktól. A védőtok méreganyagmentes és kíméli a környezetét.

Főbb jellemzők

  • Vízálló védőtok tartós konstrukcióval
  • A légpárnák biztosítják a víz felett maradást
  • Dupla védőréteg
  • Átlátszó hátsó rész = könnyed fényképezés

Nyaraljon aggodalmak nékül

Ezentúl nem kell folyamatos felügyelet mellett tartania okos készülékét a medencénél, strandon vagy az esőben és nyugodtan összpontosíthat a fontosabb pillanatokra. A védőtok ezek mellett véd a portól, párától és a hótól. Az átlátszó tiszta polikarbonátból készült háti résznek köszönhetően nem kall aggódnia attól, hogy a fényképek veszíteni fognak a minőségükből. A védőtokot hordhatja nyakba akasztva vagy felerősítve a ruházatra.

 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók
Vízálló, Kijelző karcolás elleni védelme, Övre csatolható Kész!
Használat
Vízálló Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Vízálló, Kijelző karcolás elleni védelme, Övre csatolható Kész!

Típus és anyag

Használat
Vízálló Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DiCAPac Action WP-C1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DiCAPac Action WP-C2A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DiCAPac Action WP-C2A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DiCAPac Action WP-C2A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DiCAPac Action WP-C2A.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ