30 dnů na vrácení Shop roku

Sony ActionCam HDR-AS20

Termékkatalógus
Sony ActionCam HDR-AS20
4,8 12 értékelés
Digitális videókamera CMOS Exmor R 11.9Mpx, Carl Zeiss Tessar lencse, 170 ° látószög, 16: 9, sztereó mikrofon, USB, HDMI, microSD / SDHC / SDXC / Memory Stick Micro, Wi-Fi
Kód:  OT156i28 Termékszám:  HDRAS20 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony ActionCam HDR-AS20

Az alapja egy minőségi szkenner

Kültéri kamera Sony lepni kiváló eredményeket még gyenge fényviszonyok mellett is. Kivételes teljesítmény CMOS érzékelő Exmor R költözött vezető a régió elfog fény fényképezés és ezáltal jelentősen javult érzékenység és zajcsökkentés. V kombinaci s vyšší rychlostí paralelního zpracování signálu a jeho rychlejším převodem ve výsledku znamená bohatší přechody a širší dynamický rozsah. Mindez azt eredményezte, hogy szigorúan részletes, csodálatosan tiszta képet. 

Széles látószögű objektív Zeiss Vario Tessar 170 ° biztosítja a lélegzetelállító felvételeket. Arra is van lehetőség, hogy váltson a leggyakoribb 120 ° lövés. Ez az optika biztosítja az intenzív kontraszt, élesség nélkül csökkenti a tükröződést, főleg köszönhetően a fejlett többrétegű bevonat. Lényeges része a jó videó egy tökéletes hang. Beépített sztereó mikrofon lehetővé teszi elfog minden természetes hangzás.

legfontosabb jellemzői

  • vízálló tok
  • Felvétel Full HD
  • sztereó mikrofon
  • Elektronikus képstabilizátor
  • Nagy kapacitású akkumulátor
  • memóriakártyák
  • Wi-Fi
  • csúcs objektív

Bármit is teszel, soha nem készít értékes rekord az esemény. Hála a mellékelt akkumulátor, amely elegendő akár 150 perc működés, elfog mindent, amire szüksége van. A vékony kialakítás jobb ellenáll az időjárás és a víz nyomása, így ideális kültéri kaland sport. Karcsú profilja biztosítja, hogy a kamera nem lesz off-axis forgatás, mint ahogy az más konkurens márkákat. Persze, könnyen kezelhető, még kesztyűben is a gombokkal.

Top stabilizáció


Sem ruhát csatlakozók sántít. Ossza meg tapasztalatait a nagy képernyős TV-HDMI kábelen keresztül. Van is egy szabványos USB interfész, vagy a vezeték nélküli Wi-Fi technológia távirányító, amely képes átalakítani az ilyen. okos telefon vagy tabletta.

Elektronická stabilizace SteadyShot zaručí nahrávky bez otřesů a nárazů. A szenzorok érzékelik a kezet, és egyéb mozgások, amelyek akkor stabilizáció kompenzál egy dedikált puffer terület az érzékelő.

A víz alatti mód, hogy elfog a gyönyörű és természetesen színes képeket még a víz alatt. Víz alatti fehéregyensúly torzulásának megakadályozása, zöld és kék vízmegtartó mint a valóságban. A felvételek tárolhatók a microSD memóriakártya, Memory Stick Micro. Videa jsou zaznamenávána v rozlišení Full HD v režimu 60p/50p a rychlostí 28 Mb/s. Fordított érzékelés funkció különösen kényelmes, ha a videokamera fejjel lefelé.

lő bárhol


Součástí dodávky je robustní voděodolné pouzdro s držákem na stativ, které je vodotěsné do hloubky až 5 metrů a odolá pádu z výšky až 2,5 metru. Természetesen van ellenállás a por és piszok, így könnyen megbirkózni sár, hó, eső, vagy homok.

A csomag tartalma:

  • Ragasztó tartó (VCT-AM1)
  • Micro USB kábel
  • Használati útmutató
  • Újratölthető akkumulátor (NP-BX1)
  • Vízálló tok (SPK-AS2)

Paraméterek

Érzékelő mérete
1" Kész!
Érzékelő felbontása
11,9 Mpx Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,45 óra Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
2,45 cm Kész!
Magasság
5,7 cm Kész!
Mélység
8,2 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Tok, Tartó Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony ActionCam HDR-AS20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony ActionCam HDR-AS20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony ActionCam HDR-AS20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony ActionCam HDR-AS20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony ActionCam HDR-AS20.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ