Shop roku Akvizice ApF HU

ActionFit Philips SHQ2405BL kék

Termékkatalógus
ActionFit Philips SHQ2405BL kék
Fej-/fülhallgató - sport fülhallgató, fülbe helyezhető, mikrofon, 7-24000 Hz, 8,6 mm-es hangszórók, 107 dB érzékenység, 16 Ohm impedancia, három különböző méretű cserélhető fülbetét1,2 m kevlár erősítésű kábel, verejték és vízálló
Kód:  JPI832f93a Termékszám:  SHQ2405BL/00 Gyártó honlapja:

ActionFit Philips SHQ2405BL kék

A Philips fejhallgatók azoknak készültek, akiknek a zene feltöltődést, hajtóerőt jelent. Segítségükkel elérd az elérhetetlent is. Ha olyan fejhallgatót szeretnél amely tökéletesen adja vissza kedvenc számaid dallamait, nem kell tovább keresned, most tulajdonosa lehetsz egy olyannak, ami tökéletesen ötvözi a modern technológiát egy bohókás, de funkcionális külsővel. Tökéletes társad lesz, mivel a helyén marad. A kényelmes viseletet a három szilikonból készült füldugó biztosítja, ezekből már csak a méreted kell kiválasztanod. 

Fontosabb jellemzők

  • Három méretbeli füldugók (S, M, L)
  • 8,6 mm átmérőjű erőteljes hangszórók
  • Tartomány 7-24000 Hz
  • Híváskezelés (felvétel, hívás befejezés, váltás hívások és zene között, hívástartás)
  • Vízálló fülhallgató (IPX2 standard)
  • Kevlar bevont kábelek
  • Kiváló hangminőség

Korlátok nélküli zenehallgatás

A kábel miatt sem kell aggódnod. A kevlar borításnak köszönhetően védve van a szakadásoktól, valamint ellenálló az extrém időjárással és mozgásformákkal szemben is. Az 1,2 méter hosszú kábel aranybevonatú, 3,5 mm-es jack csatlakozóban végződik. A vízálló kialakítás megvédi a nedvességtől, így nem kell aggódnod, ha elázól vagy túlságosan izzadt leszl. A csupán 4,3 grammnyi tömegének köszönhetően szinte észrevehetetlen lesz a füledben. A neodímium mágnesek felelnek a tiszta hangzásért a legmagasabb hangoktól a legmélyebb basszusig. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ActionFit Philips SHQ2405BL kék
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ2405BL modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHQ2405BL modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ2405BL blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ2405BL blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ