Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB

Termékkatalógus
ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB
4,7 378 értékelés
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, olvasási sebesség akár 520 MB/s, írási sebesség akár 320 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm
Kód:  DU102n2a Termékszám:  ASU650SS-120GT-C

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB

Ha növelni szeretnéd a notebook teljesítményét, akkor a legjobb választás, ha a klasszikus merevlemez-meghajtót kicseréled egy SSD-vel, amelyek nemcsak megbízhatóbbak és gazdaságosabbak, hanem sokkal gyorsabban adatátvitelre is képesek. Az ADATA most igazán megfizethető megoldást kínál. Az ADATA Ultimate SU650 SSD a Marvell nagysebességű vezérlőjét használja, és támogatja az egyszintű cella alapú SLC-eket (Single-level Cell) a továbbfejlesztett olvasási és írási teljesítmény érdekében. A fejlett LDPC ECC motorral az Ultimate SU650 az adatintegritást és az átvitel minőségét javítja. Támogatja a magas TBW és a DEVSLP technológiát, segítve téged abban, hogy javítsd a notebookod teljesítményét, mintha csak új lenne.

Az ADATA Ultimate SU650 SSD legfőbb jellemzői

  • Az ADATA Ultimate SU650 ideális a klasszikus meghajtóval rendelkező notebookod frissítéséhez
  • Az SSD lemez gyorsabb olvasást és írást kínál, mint egy klasszikus merevlemez
  • Alacsonyabb energiafogyasztás - hosszabb akkumulátor-üzemidő a notebook számára
  • Megbízhatóság és adatintegritás-védelem
  • Kapacitás: 120 GB

Az ADATA Ultimate SU650 olyan sebeséget kínál, amelyet mindenki értékelni fog

A Marvell vezérlőknek köszönhetően az ADATA Ultimate SU650 SSD meghajtó minden területen jobban teljesít, mint a hagyományos merevlemezek. A számítógép indítása, a programok telepítése, az alkalmazások futtatása, valamint az olvasás és az írás gyorsabban megtörténik a használatával. A maximális 520 MB/s olvasási sebességgel és az akár 320 MB/s írási sebességgel bármilyen művelet csupán néhány pillanatot vesz igénybe.

Az alacsonyabb energiafogyasztás és hosszabb akkumulátor-élettartam

Az ADATA Ultimate SU650 SSD meghajtó támogatja a DEVSLP (Device Sleep) funkciót a jobb energiahatékonyság érdekében. Ez alacsonyabb energiafelhasználást eredményez, és lehetővé teszi a gép hosszabb, akkumulátorról történő működését. A hagyományos merevlemezekhez képest az Ultimate SU650 SSD meghajtó alvó üzemmódban mindössze 0,5% energiát, míg normál működés esetén 50%-kal kevesebb energiát használ. Azoknak a felhasználóknak, akik gyakran utaznak, az Ultimate SU650 nagyszerű partner a maga rendkívüli mobilitásának és az energiatakarékos képességeinek köszönhetően. Ezen kívül támogatja az adatvédelmi és hibajavító technológiákat a nagyobb adatintegritás érdekében.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
70 mm (7 cm) Kész!
Magasság
7 mm (0,7 cm) Kész!
Mélység
100 mm (10 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
47,5 g (0,05 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
SATA III Kész!
Olvasási sebesség
520 MB/s Kész!
Írási sebesség
320 MB/s Kész!

Cellaméret

Cellaméret
TLC (Triple-Level Cell) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester
» Összes HDD

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ADATA Ultimate SU650 SSD 120 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA Ultimate SU650 SSD 120 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA Ultimate SU650 SSD 120 GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ