Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

Termékkatalógus
ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink
3,7 3 értékelés
Merevlemez hűtő
Kód:  DU199a1 Termékszám:  ASTORM-CTA001-17001N Gyártó honlapja:
ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink Megszűnt

ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink

Az ADATA műhelyében készült XPG STORM RGB M.2 hűtőborda a hűtési teljesítmény és a lenyűgöző tervezés tökéletes kombinációja. A borda alumíniumból készül és beépített ventilátort használ. A STORM így jelentősen csökkenteni tudja a hőmérsékletet, fenntartja az optimális teljesítményt, és az SSD-k számára a legjobb feltételeket biztosítja. Ezenkívül kompatibilis az alaplap RGB megvilágítás vezérlőivel is. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a színhatásokat és a világítást az ízlésüknek megfelelően állítsák be. Az ADATA hűtőborda tökéletes választás, amivel soha nem fogsz mellé. 

Az ADATA XPG STORM RGB legfontosabb előnyei

  • A hűtőborda tökéletes hűtést biztosít az  M.2 SSD számára
  • Az ADATA XPG STORM legalább 25%-kal csökkenti a tipikus hőmérsékletet,
  • Optimális feltételeket teremt a lemez hatékony teljesítményéhez
  • Kompatibilitás az RGB színvezérlő illesztőprogramokkal, amelyek szórakoztatnak
  • Az ADATA hűtőborda szerszám nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető 

Az ADATA STORM hibátlan hűtést biztosít

A legalább 25%-kal csökkentett hőmérsékletet a csupasz M.2 SSD-hez képest biztosítja az optimális környezetet a maximális teljesítmény érdekében. Ez az érték azonban sokkal nagyobb is lehet. A STORM felületén már előre felvitt hővezető paszta van, aminek köszönhetően elég ráhelyezni bármelyik M.2 SSD-re, és csatlakoztatni a ventilátor vezérlőjéhez. Az ADATA STORM hűtőborda szerszám nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető. A telepítés sohasem volt még könnyebb. A felhasználó kiválaszthatja, hogy a tápegységhez vagy az alaplapi csatlakozóhoz csatlakoztatja a hűtőt. Válaszd te is az ADATA megbízható és minőségi termékeit, mint sok más elégedett ügyfél. 

 

Paraméterek

Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD heatsink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD Kühler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ADATA XPG STORM RGB M.2 2280 SSD Kühler.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ