A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Adobe Premiere Elements 2021 CZ (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Adobe Premiere Elements 2021 CZ (elektronikus licenc)
4,4 6 értékelés
Grafikai szoftver - Adobe Premiere Elements, 1 készülék számára, korlátlan licenc, szoftver típusa: fotók szerkesztése és 2D grafika, nyelv: CZ, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
Kód:  EO600ag1 Gyártó honlapja:
Adobe Premiere Elements 2021 CZ (elektronikus licenc) Megszűnt

Adobe Premiere Elements 2021 CZ (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?


Az Adobe bemutatja a népszerű Photoshop Elements szoftver új verzióját. Ha videofelvételek vagy fényképek segítségével szeretnél emlékezni a múltra, ez a szoftver lesz az ideális megoldás. Az Adobe Photoshop Elements + Premiere Elementsmindent tartalmaz, amire szükséged van, hogy videóidnak / fényképeidnek eredeti és felejthetetlen megjelenése legyen. Ezzel a szoftverrel ez magától fogmenni. Biztosan értékelni fogod, hogy a termék csúcsminőségű támogatást biztosít és lépésről lépésre támogat a részletes videókkal.

Az Adobe Premiere Elements CZ új funkciói 

  • Automatikus prezentáció szerkesztés videókból a  Sensei támogatásával
  • Praktikus indító oldal a munka elkezdésére  – megmutatja az újdonságokat, amelyek a legutolsó verziótól kerültek a kínálatba
  • 20 szerkesztés útmutatókkal - részletes információkat kaphatsz a videók szerkesztéséről
  • Glass Board Effects - készítsen elegáns effektust egy videó overlay hozzáadásával
  • Átmenetek a Luma keverésen keresztül - drámai jelenetváltozások a színek a legsötétebbtől a legfényesebbig történő összekeverésével
  • Nagyobb teljesítmény és támogatás a VFR, a HEIC és a HEVC számára

Az Adobe Sensei mesterséges intelligencia programjai

A szoftver új verziója az Adobe Sensei Mesterséges Intelligenciáját tartalmazza, amely sok munkát helyetted is meg fog tenni, és számos nagyszerű ötletet ad. A program bekapcsolása után azonnal elkezd dolgozni, így automatikusan felveheted a kollázsokat és prezentációkat videókból és fotókból, amelyeket azonnal fel tudsz használni és megoszthatsz  másokkal az üdvözlőképernyőn.AzAdobe Sensei segítségével a multimédiás elrendezés nagyon egyszerű, köszönhetően az automatizálási algoritmusoknak, a videókat és a fényképeket magától fogja rendezni. Mindent egy új, frissített felhasználói felületen.

Az Adobe Premiere Elements főbb jellemzői

  • Szórakoztató mémek és többfotós szövegek létrehozása
  • DVD támogatás, egyszerű navigálás
  • Animált hozzászólások a szociális hálózatokon
  • Videó keresése különféle paraméterek szerint, mint például az idő, esemény, album vagy motívumok
  • Fantasztikus filmek készítése egy érintéssel
  • Intelligens filmvágás
  • A filmek 4K felbontásban történő feldolgozása

Grafikus program mindenki számára

Az Adobe Premiere Elements CZ elektronikus licencet Windows vagy MAC operációs rendszerrel működő számítógépek számára tervezték, és cseh nyelven szállítják.

Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Grafika, Video Kész!
SW típusa
Adobe Premiere Elements Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Grafika, Video Kész!
SW típusa
Adobe Premiere Elements Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
Fotók szerkesztése, 2D grafika Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
Videó szerkesztése Kész!
Több paraméter

Mit kell tenni vásárlás után: https://licensing.adobe.com

  • Miután feliratkoztál az Adobe Cloud-ra, e-mailben meghívót kapsz az Adobe Cloud Admin console-tól (creative.adobe.com) az Adobe licencek kezeléséhez. A címzett lesz a fiók adminisztrátora (a meghívó hétköznap 9.00–17.00 között generálják). A fiókodat beállíthatod az anyanyelvedre vagy angolra. A beállítások bejelentkezés után megváltoztathatók (az oldal láblécében lehet nyelvet választani).
  • Miután az adminisztrátor elfogadta az e-mail meghívást (vagy létező Adobe ID-vel regisztráltál, vagy a meghívás kézhezvételekor hozz  létre egyet), a rendszer éves előfizetést generál. A lejárati dátumot nem lehet megváltoztatni, és a licenc egy év után lejár.
  • A megvásárolt licencek hamarosan megjelennek a fiókodban (munkanapon legkésőbb a megrendelés napján), amelyeket azonnal használhatsz.
  • Minden licencet hozzá kell rendelni a tervezett felhasználóhoz (nem feltétlenül a fiók adminisztrátorához). Ha a felhasználó és az adminisztrátor ugyanaz, akkor a licencet saját magára kell átruháznia; ha a felhasználó máik személye, akkor hozzá kell rendelni a felhasználó e-mailéhez. A felsorolt e-mail címekre meghívó érkezik a licence aktiválásához.
  • A felhasználó azonnal elkezdheti a letöltést, amint megerősítette a licenc-re vonatkozó meghívót. A licenc e-mailben aktiválható (ez egy Adobe ID; ezt az ID-t nem csak az adminisztrátornak, hanem minden a licencet használni kívánó felhasználónak létre kell hoznia). Az Adobe Cloud Manager az első letöltött termékkel együtt letöltődik (az All Apps verzióhoz). Ez egy egyszerű felület, ahol ki tudod választani a letölteni kívánt termékeket. (nem kell minden terméket telepítened). A szoftver korábbi verzióit is kiválaszthatod (legfeljebb 2 régi verziót). A terméket csak egyszer aktiválod, még az All Apps verzióval is.

Megjegyzések az Adobe Subscriptions (Adobe Cloud) használatához:

  • Az licenceket bármikor átruházhatod egy másik felhasználóra. Ehhez egy létező felhasználót el kell távolítanod és a licencet egy másik felhasználóhoz rendelheted hozzá (lásd: # 4.).
  • Minden licenc egy felhasználóra szól, de az Adobe ID-vel kétszer lehet aktiválni őket, például a munkahelyen és otthon (vagy PC-n és laptopon), feltéve, hogy nem egyszerre futnak.
  • Létezhet több fiók adminisztrátor is. Az eredeti adminisztrátor az "elsődleges adminisztrátor" státuszt is átadhatja egy másik személynek. Ezt a fiókon belül kell megtenni (lépj a csoportok/felhasználók oldalra, és ellenőrizd a felhasználói konzol egyéb funkcióit). A műveletet az új adminisztrátornak küldött e-mailben erősítjük meg, melyben el kell fogadni a licencfeltételeket.
  • Az admin hozzáadhat licenceket a fiókjához gyorsan is (pl. hétvégén vagy ünnepnapokon). A licenc azonnal aktív lesz, és hozzárendelhető a felhasználóhoz (lásd # 4). Ne feledd, hogy ezt a műveletet az Adobe kötelező érvényű rendelésnek tekinti, és a licencet 7 napon belül meg kell rendelned a viszonteladótól. Annyi hónapot rendelj meg, amennyit az új licenc generálásakor látsz. A szám az éves lejárat dátummal egyezik (lásd # 2). A feldolgozás után üzenetet kapsz a folyamat sikeres befejezéséről. Ha ezt teszed meg, a fiókodat pár napon belül blokkolják( a megvásárolt licencek korlátozás nélkül érvényesek és működőképesek maradnak a lejárati dátumig).
  • Vedd figyelembe, hogy az alkalmazást 99 naponta meg kell újítani akkor is, ha asztali alkalmazásról van szó (az alkalmazás nem az Adobe szerveren fut, hanem közvetlenül a felhasználó számítógépén), és akkor is, ha a számítógép offline állapotban van (az újra aktiváláshoz Adobe ID-ra van szükség). Választhatod, hogy internet nélkül offline üzemmódban dolgozol kb. 3 hónapig (az online alkalmazások és szolgáltatások, például a felhőtárhely stb. ebben a módban nem fognak működni). Függetlenül attól, hogy online vagy-e, a rendszer 30 nappal a tervezett megújítási dátum előtt értesít.
  • 30 nappal a licenc lejárta előtt az adminisztrátor emlékeztető e-mailt kap az Adobe-től, arról, hogy meg kell rendelni a megújítást (ezt még legalább két emlékeztető követi). A megfelelő terméket megtalálod az Alza online áruházban. Az ár ugyanannyi, mint az ún licenceké, de a zökkenőmentes átmenethez érdemes a megújító licenceket használni (azért, hogy ne kelljen végigcsinálnod az újraaktiválást,stb.). Ha nem akarod tovább használni a licenceket, a licencek az éves lejárat dátuma után 30 nappal járnak le. Ha másik terméket szeretnél, akkor csak rendelj új licenceket egy másik termékhez.
  • Mindig legalább 12 hónapos licencek vásárolhatók (új számla esetén vagy a számla éves lejáratának megfelelően). Rövidebb előfizetést csak akkor vásárolhatsz, ha egy meglévő fiókhoz veszel valamit (például ha egy periódus közepén veszel egy 6 hónapos terméket, az ár ezzel arányos lesz). A megújítás mindig csak 12 hónapra szól. 12 hónapnál hosszabb szerződések esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot (a több évre szóló ár az egy évre szóló összeg többszöröse lesz. A leghosszab idő max. 48 hónap, az ára felhasználó típusától függ, kedvezmény tehát nem jár a hosszabb időszakra.)
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ