Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Több ezer termék HP Babyweeks

Adományozás összefoglaló: Segítünk, ahol tudunk

Termékkatalógus

Az Alza már a kezdetek óta komolyan veszi a társadalmi felelőségvállalást. Három országban (Csehország, Szlovákia, Magyarország) évente több mint 80 szervezetnek segített adomány formában. Magyarországon az Alza.hu egyedi lehetőséget nyújt szervezeteknek, egyesületeknek, nonprofit szervezeteknek, alapítványoknak jótékonysági támogatásra pályázni. A pályázat során lehetőségük van pénzbeli vagy tárgyi (laptop, tablet, mobilok, háztartási gépek, egyéb elektronikai eszközök, sporteszközök, játékok, plüss stb.) adományt szerezni, mely közhasznú vagy egyéb jótékonysági célt szolgál. Több információért látogasson el a: https://www.alza.hu/kapcsolat/tobbi.htm?qgid=67.

Továbbá az iskoláknak lehetőségük van pályázni egy 3D nyomtató 6 hónapig tartó ingyenes kipróbálására, melyről többet olvashat itt: https://www.alza.hu/3d-nyomtato-kolcsonadasa.

Bornemisza Péter Gimnázium

Az Alza, ahogy anyaországában, úgy hazánkban, Magyarországon is komolyan veszi a társadalmi felelőségvállalást. A cég társadalmi felelősségvállalása részeként civil szervezeteket segít. Magyarországon a Bornemisza Péter Gimnáziummal is együttműködik. A budapesti showroom megnyitásakor az iskola igazgatója és diákjai részt vettek a megnyitón, ahol az Alza ajándékaként 10 darab korszerű táblagépet adott át az iskolának. Ezt megelőzően is adományozott a vállalat az említett gimnáziumnak 10 tabletet, ugyanis az intézmény nagy hangsúlyt fektet a gyerekek korszerű, hatékony fejlesztésére.

Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 

Az Alza aktívan bekapcsolódik a koronavírus elleni csatába. Az üzleteikbe már bevezetett biztonsági intézkedések mellett, az első sorban harcoló egészségügyi dolgozókat is segíti, akik számára 3D nyomtatók segítségével védő arcmaszkokat gyártott. A Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány számára az Alza 1 000 darab arcmaszkot adományozott, aki a maszkokat szétosztotta több magyarországi kórház között.

Heim Pál Gyermekkórház

A Heim Pál Gyermekkórház hosszú évek óta Magyarország egyik legsikeresebben működő szervezete, mely egész Magyarországról fogadja a betegeket. Több kiválósági díjat szerzett már meg, pár példa az utóbbi évekből: Kiváló Országos Intézet 2019, Kiváló Klinikai Központ 2019, Kiváló Integrált Nagykórház 2019, Kiváló Városi Kórház 2019, Kiváló Megyei Kórház 2019, Kiváló Szakkórház 2019, Év Kórháza 2014 és 2015-ben. Az Alza is szerette volna támogatni kiváló munkásságukat és ezért 150 db plüss Alza figurát ajándékozott a kórháznak.

Cseppkő Gyermekotthon

Az Alza 50 db plüss Alza figurát ajándékozott Magyarország egyik legnagyobb, nagy hagyományokkal rendelkező gyermekotthonának a Cseppkő Gyermekotthonnak. Az intézmény nevelési filozófiájában egyaránt helye van az összes gyermek számára az állandóságot, érzelmi biztonságot nyújtó, a prevenciót előtérbe helyező teljes körű ellátásnak. 

0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket