Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Adományozás összefoglaló: Segítünk, ahol tudunk

Termékkatalógus

Az Alza már a kezdetek óta komolyan veszi a társadalmi felelőségvállalást. Három országban (Csehország, Szlovákia, Magyarország) évente több mint 80 szervezetnek segített adomány formában. Magyarországon az Alza.hu egyedi lehetőséget nyújt szervezeteknek, egyesületeknek, nonprofit szervezeteknek, alapítványoknak jótékonysági támogatásra pályázni. A pályázat során lehetőségük van pénzbeli vagy tárgyi (laptop, tablet, mobilok, háztartási gépek, egyéb elektronikai eszközök, sporteszközök, játékok, plüss stb.) adományt szerezni, mely közhasznú vagy egyéb jótékonysági célt szolgál. Több információért látogasson el a Kapcsolatfelvételi űrlapunkra.

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, Szikra Tehetséggondozó Egyesület, Országos Mentőszolgálat

2021. 07. 21. – Idén támogattuk a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány jótékonysági gyermek programsorozatát, melynek résztvevői a Covidban elhunyt szülők gyermekei voltak. Számukra az Alza 725 410 Ft értékben 100 db Alza figurát adományozott (melynek a fele beszél is) és reméljük, hogy mosolyt csalt a gyermekek arcára.

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület autista gyermekek és szüleik fejlesztésével, segítésével foglalkozik. Hetente 200 gyereknek és családnak segít. Nyári táborukban a gyermekek mellett gyógypedagógusok vesznek részt. Tevékenységük támogatásaképpen és hogy mindig teljes erővel tudjanak a gyerekekkel foglalkozni, az Alza egy kávéfőzőt és Alza kávét adományozott az egyesületnek 111 800 Ft értékben.

Továbbá az Országos Mentőszolgálat Velencei mentőállomását, akik nap mint nap látnak el mentési és betegszállítási feladatokat, is megadományoztuk egy kávéfőzővel és Alza kávéval 135 290 Ft értékben. Bízzunk abban, hogy adományunkkal mi is tudtunk segíteni.

Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó családokért

2021. 06. 23. – A Gólyahír Alapítvány nap mint nap azért dolgozik, hogy az örökbefogadó családoknak támogatást nyújtson és az örökbefogadás után sem engedi el a családok kezét. Nemes munkásságukat mi is tudtuk segíteni azzal, hogy az Alza egy gáztűzhelyet, tabletet és beszélő Alza figurákat adományozott, melyek összértéke 228 951 Ft volt. Reméljük az ajándékok jó helyre kerülnek és örömet okoznak.

Ipoly-völgyi Különleges Mentőegyesület

2021. 05. 04. – Az Ipoly-völgyi Különleges Mentőegyesületet segítettük ki egy menetrögzítő fedélzeti kamerával, melynek értéke 50 679 Ft. A mentőegyesület tagjai esetenkénti emberfeletti kihívásokkal szembenézve önzetlenül segítenek a bajbajutottaknak. Bízunk benne, hogy munkájuk során adományunknak hasznát veszik.

Fanni házát támogató Alapítvány

2021. 04. 21. – Ezúton a Fanni háznak tudtunk segítséget nyújtani egy notebookkal 301 953 Ft értékben. Az eszköz segítséget nyújt a dolgozók és gyermekek közti kommunikációban. A Fanni ház gyermekeinek újra lehetőségük nyílik a magasabb szintű kommunikációra, érzelmeik, gondolataik kifejezésére, a szociális interakciókra akár szemvezérelt módban is, alkalmazkodva a gyermekek speciális igényeihez.

Szigetszentmiklós Kossuth utcai Református Egyházközség

2020. 12. 14. – Egy nehéz és megpróbáltató év végén segíteni tudtunk a Szigetszentmiklós Kossuth utcai Református Egyházközségnek, akiknek egy Televíziót adományoztunk 317 038 Ft értékben, hogy a nehéz időszakban online is tudjanak közvetíteni. Adományunkkal biztosítani tudják nem csak a videók, hanem például az énekeskönyvi információk kiváló láthatóságát is.

Hunyadi iskoláért Alapítvány

2020. 12. 18. – Ahogy a járvány alatt megváltoztak a körülmények, úgy megváltozott az oktatás is. Ahhoz, hogy segítséget tudjuk nyújtani a gyerekeknek, az Alza 10 darab notebook-ot adományozott a Hunyadi iskoláért Alapítvány számára 1 967 023 Ft értékben. A notebook-ok segítségével a diákok így könnyebben tudják a digitális oktatás nehézségeket leküzdeni.

Bornemisza Péter Gimnázium

Az Alza, ahogy anyaországában, úgy hazánkban, Magyarországon is komolyan veszi a társadalmi felelőségvállalást. A cég társadalmi felelősségvállalása részeként civil szervezeteket segít. Magyarországon a Bornemisza Péter Gimnáziummal is együttműködik. A budapesti showroom megnyitásakor az iskola igazgatója és diákjai részt vettek a megnyitón, ahol az Alza ajándékaként 10 darab korszerű táblagépet adott át az iskolának. Ezt megelőzően is adományozott a vállalat az említett gimnáziumnak 10 tabletet, ugyanis az intézmény nagy hangsúlyt fektet a gyerekek korszerű, hatékony fejlesztésére.

Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány 

Az Alza aktívan bekapcsolódik a koronavírus elleni csatába. Az üzleteikbe már bevezetett biztonsági intézkedések mellett, az első sorban harcoló egészségügyi dolgozókat is segíti, akik számára 3D nyomtatók segítségével védő arcmaszkokat gyártott. A Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány számára az Alza 1 000 darab arcmaszkot adományozott, aki a maszkokat szétosztotta több magyarországi kórház között.

Heim Pál Gyermekkórház

A Heim Pál Gyermekkórház hosszú évek óta Magyarország egyik legsikeresebben működő szervezete, mely egész Magyarországról fogadja a betegeket. Több kiválósági díjat szerzett már meg, pár példa az utóbbi évekből: Kiváló Országos Intézet 2019, Kiváló Klinikai Központ 2019, Kiváló Integrált Nagykórház 2019, Kiváló Városi Kórház 2019, Kiváló Megyei Kórház 2019, Kiváló Szakkórház 2019, Év Kórháza 2014 és 2015-ben. Az Alza is szerette volna támogatni kiváló munkásságukat és ezért 150 db plüss Alza figurát ajándékozott a kórháznak.

Cseppkő Gyermekotthon

Az Alza 50 db plüss Alza figurát ajándékozott Magyarország egyik legnagyobb, nagy hagyományokkal rendelkező gyermekotthonának a Cseppkő Gyermekotthonnak. Az intézmény nevelési filozófiájában egyaránt helye van az összes gyermek számára az állandóságot, érzelmi biztonságot nyújtó, a prevenciót előtérbe helyező teljes körű ellátásnak. 

Továbbá az iskoláknak lehetőségük van pályázni egy 3D nyomtató 6 hónapig tartó ingyenes kipróbálására, melyről többet olvashat itt: https://www.alza.hu/3d-nyomtato-kolcsonadasa.

Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ