30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Adonit Dash 2 Bronze

Termékkatalógus
Adonit Dash 2 Bronze
4,0 1 értékelés
Érintőceruza - iOS és Android készülékekhez, minőségi, kimunkált alumínium váz és rozsdamentes acélból készült klipsz, javított minőségű és pontosságú, 1,9 mm-es hegy, az akkumulátor üzemideje akár 14 óra
Kód:  MF115i29q1 Termékszám:  ADJD2BR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Dash 2 Bronze

Az Adonit Dash 2 egy új és továbbfejlesztett érintőceruza, Android és iOS rendszerű mobiltelefonokhoz. Ezzel a ceruzával a részeletek és precízió új szintjére léphetsz az érintőképernyőn. A továbbfejlesztett,  csupán 1,9 mm vastagságú hegynek köszönhetően most még precízebb és reszponzívabb a ceruza, így páratlan pontosságot tapasztalhatsz írás és rajzolás közben. Klasszikus toll forma, alumínium vázzal és rozsdamentes acél klipsszel, így minden kézbe tökéletesen illik, legyen az féri vagy női.

Legfontosabb jellemzők

  • Az akkumulátor élettartama akár 14 óra
  • Alumínium váz és rozsdamentes acélból készült klipsz
  • Precíziós, 1,9 mm-es hegy
  • USB dokkoló töltéshez
  • Luxus megjelenés
  • LED-es kijelző

Akár 14 óra egy feltöltéssel

Csupán annyit kell tenned, hogy megnyomsz egy gombot és máris dolgozhatsz akár egy hagyományos ceruzával. Segítségével könnyedén írhatsz alá dokumentumokat, készíthetsz diagramokat vagy írhatsz jegyzeteket. Az Adonit Dash 2 abban tűnik ki a többi termék közül, hogy egy töltéssel akár 14 órán keresztül is használható. Az érintőceruza az USB dokkolóval tölthető, ez körülbelül 45 percet vesz igénybe.

Kompatibilitás:

  • iOS és Google Android
  • Alkalmazások pl. GoodNotes, Notability vagy Procreate

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit Dash 2 Bronze. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit Dash 2 Bronze. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit Dash 2 Bronze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit Dash 2 Bronze.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ