Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Adonit Jot Pro 2.0 Ezüst

Termékkatalógus
Adonit Jot Pro 2.0 Ezüst
4,0 2 értékelés
Érintőceruza - iPad-hez, kompatibilis az összes kapacitív érintőképernyő technológiát használó tablettel
Kód:  MF115i17f Termékszám:  ADJP3S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Jot Pro 2.0 Ezüst

Az ujjainkat használva írni vagy rajzolni az érintőképernyőn nem a legkíméletesebb dolog. Ekkor jön a képbe a Jot érintőceruza, amely mind a rajz művészetét, mind a művész mozdulatait megörökíti. A Jottal lehelletfinom vonalakat húzhat. Az átlátszó precíziós korongnak köszönhetően pontosan látja, hogy hol kezd el írni vagy rajzolni a képernyőn. A Jotot nem csupán arra tervezték, hogy a magas elvárásoknak megfeleljen. A polírozott alumínium borítás és az acél hegy újszerű stílust kölcsönöz a ceruzának, amely mesteri készséggekkel kombinálva a legjobb választás bármely kapacitív képernyős tablethez.

A Jot Pro esetében, a klasszikus változattól eltérően, a ceruza közepét érdesebb alumínium bevonattal látták el a kényelmesebb fogás érdekében. Emellett a beépített praktikus klipsznek köszönhetően könnyedén rácsiptetheti a zsebére vagy füzetére. Elengedhetetlen tartozék a védőkupak, amely megvédi a ceruza fejét. A kupak menetes, így elhagyni szinte teljesen lehetetlen, ráadásul használat közben átcsúszik a ceruza másik végére, így mindig kéznél van.

Műszaki adatok:

Ajánlott:
Kapacitív érintőképernyő technológiával ellátott kijelzőkhöz

Hegy:
Precíziós korong

Hossz:
123 mm

Átmérő:
9,5 mm

Tömeg:
20 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit Jot Pro 2.0 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit Jot Pro 2.0 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit Jot Pro 2.0 Stylus Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit Jot Pro 2.0 Stylus Silber.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ