Shop roku Shop roku

Adonit Pixel - bronz

Termékkatalógus
Adonit Pixel - bronz
3,0 1 értékelés
Érintőceruza - iPhone és iPad modellekhez, kiváló minőségű alumínium test tollal, 1,9 mm-es hegy, tenyér elutasítás, programozható gombok
Kód:  MF115i29v2 Termékszám:  ADPBR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Pixel - bronz

Az új Adonit Pixel érintőceruza elhozza a rajz, és grafikai tudományok szerelmeseinek mindazt, amire eddig vártak! iPhone és iPad készülékekehez tervezve, a készülék rendkívüli pontosságot biztosít, nyomásérzékenységgel rendelkezik (2048-as érzékenységi fokozat), és 1,9 mm-es szélességgel. Ez a különleges készülék lehetővé teszi, hogy minden iPad és iPhone készülék képernyőjére rajzolj. 

Az érintőceruza tartós alumíniumból készült, adatátvitele Bluetooth-on keresztül biztosított. Programozható gombokkal van felszerelve, az egyszerű irányítás érdekében. Így egyszerűen tudsz szövegeket kitörölni, kimásolni vagy ráközelíteni.

A fő előnyök

  • Kompatibilis az iPhone és az iPad készülékekkel
  • Könnyű alumínium test
  • 2048-as érzékenységi szint
  • Programozható gombok
  • Kompatibilis a különböző grafikai alkalmazásokkal
  • Automatikus bekapcsolás

Kompatibilitás

Az Adonit Pixel érintőceruza kompatibilis a következő modellekkel:  iPhone 5, 5c, 5s, 6s, 6s, 6s, 6s, 6s, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad 4, iPad 4, IPad Pro 12.9.

Ami a grafikai alkalmazásokat illeti, a készülék kompatibilis a Photoshop Sketch, GoodNotes, Concepts, ProCreate, Notes Plus, NoteLedge Cloud, Autodesk Sketchbook, AstroPad, Zen Brush 2 és sok másik applikációval.

Kényelmes festés és írás

A beépített érzékelő azon nyomban bekapcsol, hogy kezedbe veszed a készüléket, így nem kell perceket várnod, mire az bekapcsol. Általában a kezedet a képernyőn tartod, miközben rajzolsz rá? Nyugodtan ezt is megteheted, ugyanis a ceruzát ez semmiben nem fogja zavarni!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit Pixel Bronze. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit Pixel Bronze. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit Pixel, bronze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit Pixel, bronze.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ