Shop roku 30 dnů na vrácení

Adonit Snap White

Termékkatalógus
Adonit Snap White
Érintőceruza - iOS és Android okostelefonokhoz, rendkívül vékony, mágneses rögzítés a telefonhoz, 1.9 mm-es hegy, alumínium test, akár 6 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  MF115i29r2 Termékszám:  ADSPW

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Snap White

Használja telefonját eddig még sosem tapasztalt hatékonysággal. A pontos és kompakt Adonit Snap érintőceruza kifejezetten Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonokhoz készült. A mindössze 1,9 mm vastagságú, precíz ceruzahegy páratlan pontosságú írást és rajzolást tesz lehetővé. Csupán nyomja le a ceruza gombját, és akárcsak egy hagyományos toll, ezzel a ceruza készen is áll az írásra, illetve rajzolásra. Az érintőceruza segítségével rendkívül könnyen aláírást, diagramokat és jegyzeteket hozhat létre.

Legfontosabb jellemzők

  • Vékony alumínium test
  • Mágneses rögzítés a telefonhoz
  • Rendkívül pontos, 1.9 mm-es ceruzahegy
  • Akár 6 óra üzemidő
  • Fényképezőgép vezérlésének lehetősége
  • LED-es jelzőfény

A remek illeszkedést a női, de éppúgy a férfi kézbe a rendkívül vékony, alumínium kialakítás garantálja. A beépített mágnes segítségével a ceruzát mobiltelefonjához erősítheti - ezzel megelőzheti annak nemkívánatos elvesztését. Csatlakoztassa az Adonit Snap érintőceruzát Bluetooth-kapcsolaton keresztül mobiltelefonjához és vezérleje az eszköz fényképezőgépét csupán egy gombnyomás segítségével. A beépített akkumulátor egy töltéssel akár 6 óra használatot tesz lehetővé. A töltést microUSB konnektor segítségével teheti meg, melyhez akár notebook USB port is megfelel.

Kompatibilitás:

  • iPhone 5 és újabb, illetve Google Android 5.0 és újabb
  • Alkalmazások: például Draw Something, Snapchat vagy Snapseed

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit Snap White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit Snap White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonitol Snap Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonitol Snap Weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ