Adonit Snap, fekete

Termékkatalógus
Adonit Snap, fekete
5 3 értékelés
Érintőceruza - iOS és Android okostelefonokhoz, nagyon vékony, mágnesesen rögzíthető az okostelefonhoz, 1,9 mm-es hegy, alumínium test, akkumulátor élettartam: akár 6 óra
Kód:  MF115i29r Termékszám:  ADSPB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Adonit Snap, fekete

Használd a mobiltelefonod úgy, mint még soha. Pontos és kompakt Adonit Snap érintőceruza kifejezetten Android és iOS rendszerű mobiltelefonokhoz készült. 1,9 mm-es precíziós hegye páratlan pontosságú írást és rajzolást tesz lehetővé. Csak nyomd meg a gombot, és írj vagy rajzolj, mint egy normál tollal. Ezzel tollal könnyedén rajzolhatsz grafikonokat, hozhatsz létre különböző megjegyzéseket vagy írhatsz alá dokumentumokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Vékony alumínium burkolat
  • Mágnesesen rögzíthető az okostelefonhoz
  • 1,9 mm-es hegy
  • Akár 6 órán keresztüli működés
  • Kamera-vezérlés
  • LED

Extra vékony kialakítású alumínium burkolata minden kézbe illik, férfiaknak és nőknek egyaránt. A beépített mágnes segítségével mobiltelefonhoz rögzíthető - így nem veszíted el egykönnyen. Az Adonit Snap Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható a mobiltelefonhoz és a kamera egy gombnyomással működtethető. A beépített akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 6 órán keresztül működik. MicroUSB csatlakozón keresztül tölthető akár a laptop USB-portján keresztül.

Kompatibilitás:

  • iPhone 5, vagy legalább Google Android 5.0
  • alkalmazások: pl. Draw Something, Snapchat vagy Snapseed

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Adonit Snap Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Adonit Snap Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Adonit Snap Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Adonit Snap Schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ