A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

AEG Dualsense L7WBE69S

Termékkatalógus
AEG Dualsense L7WBE69S
5 6 értékelés
Gőz mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 376 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 70 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, késleltetett indítás, kijelző és gyerekzár, Aqua stop és Fuzzy logic, fehér színű, 85 cm × 60 cm × 66 cm (ma×szé×mé), tömege: 78,5 kg
Kód:  AEGPS0003 Termékszám:  L7WBE69S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AEG Dualsense L7WBE69S


A mosás forradalma

Az AEG felhasználói visszajelzések alapján forradalmasította a mosást annak érdekében, hogy azok is megelégedéssel használják a cég készülékeit, akiknek a tiszta, mosott ruhanemű mellett fontos, hogy a textíliák sokáig szépek, ezáltal a ruhák tovább hordhatóak maradjanak. Az AEG L7WBE69S mosó-szárítógép a DualSense technológiának hála maximálisan védi a ruhanemű textilszálait, a színeket és az anyagszerkezetet. Mosásés szárítás közben figyelembe veszi a különböző anyagok összetételét, és ehhez igazítja a hőmérsékletet valamint a dob mozgatását, továbbá ez alapján határozza meg a szükséges programot és töltetet.


Az AEG Dualsense L7WBE69S mosó-szárítógép legfontosabb jellemzői

  • Woolmark Blue tanúsítvány
  • Mosás és szárítás energiaosztálya: E
  • A DualSense segítségével alkalmazkodik a textilhez, ez alapján határozza meg a hőmérsékletet és a dob forgását
  • A készülék mosási kapacitása: 9 kg
  • A készülék mosási és szárítási kapacitása: 6 kg
  • Számos speciális program
  • A motor típusa: mágneses
  • Terheléskiegyenlítő funkció a dobban
  • Túlhabzás elleni funkció
  • Kondenzációs szárítógép - nincs szükség a gőz elvezetésére, mert a nedvesség közvetlenül a tartályba gyűlik össze

Innováció és stílusos design

Az legújabb AEG termékek rendkívül tartós fém borítással készülnek, ötvözik a fejlett technológiát az elegáns német designnal és kitűnő ergonómiával. A mosógép tetszetős és könnyen használható kezelőfelülettel rendelkezik, segítségével teljes körű ellenőrzést gyakorolhatsz a szennyes tisztára varázsolásában.


Hosszú élettartam és energiahatékonyság

A mosógép az erőteljes és csendes ÖKOInvertor motornak köszönhetően fejlett technológiát kínál a nagyobb hatékonyság és a hosszabb élettartam tekintetében. A motor kefe nélküli kialakítása és állandó mágnesesedése kiküszöböli a súrlódást, ezáltal növelve élettartamát és csökkentve a javítás szükségességét.


ProSteam gőzrendszer

A ProSteam technológia gőzölést is biztosít a mosás végén, de önálló gőzprogramként való használata is lehetséges. A mosógép alján lévő kis mennyiségű víz felmelegszik, és a mosógép dobjában lévő speciális lyukakból finom gőz áramlik közvetlenül a ruhákra. A ProSteam akár harmadával is csökkenti a gyűrődést valamint eltávolítja a kellemetlen szagokat.


A ruhanemű mindössze egy órán belül készen áll

Teljes mosás mindössze egy óra alatt

Ha sietsz, akkor biztosan értékeled a NonStop 60 perc programot, amely egyetlen óra alatt kimoss és megszárítja a kisebb adag ruhát.

Maximális rugalmasság

Maximális rugalmasság

Válassz egyet a komplett mosó-szárító programokból, hogy a szennyest egyszerre mosd és szárítsd, vagy indíts külön programot egy adott típusú textil mosására és szárítására.

Menthető ciklusok

Gazdaságos programok

A ProSense automatikusan beállítja a mosás és szárítás hosszát a ruhanemű mennyiségének megfelelően. Ezzel energiát és időt takarítasz meg.


Gyapjú és kényes textíliák gyengéd mosása és szárítása

Az AEG Dualsense L7WBE69S készülékek Woolmark Blue minősítést kaptak, így biztonságosan moshatod és száríthatod még a legmodernebb, csak kézzel mosható textíliákat is.


Az ÖKOinvertor motor élethosszig tartó garanciája

Ha 2016. július 1. és 2018. december 31. között vásárolsz ökoinverteres motorral ellátott AEG mosógépet, és legkésőbb a vásárlás után három hónapon belül regisztrálod a készüléket az AEG weboldalán található regisztrációs űrlapon, akkor élethosszig tartó garanciát kapsz. A meghosszabbított garancia csak a készülék első tulajdonosára érvényes.



A MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉPEKKEL KAPCSOLATOS MÍTOSZOK ÁTTEKINTÉSE

1.

MÍTOSZ: A MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉPEK NEM TAKARÉKOSAK

Az AEG szárítógép a DualSense® technológiával kombinálva kimossa és megszárítja a különféle textilből készült ruhákat, és személyre szabott programot állít be, függetlenül attól, hogy pamut pólót, átmeneti zakót vagy gyapjú pulóvert szeretnél tisztára varázsolni. A mosás és szárítás megkapta a Woolmark Blue tanúsítványt, amely garantálja a megfelelő, biztonságos mosást azoknál a ruhadaraboknál is, amelyeket kézzel kell mosni a gyártói ajánlás szerint. A DualSense® technológiának köszönhetően a mosógép ésa szárítógép a dob hőmérsékletét és mozgását a különféle szövetekhez igazítja a mosás és szárítás szakaszában, így nem kell aggódnod azon, hogy milyen textíliákat moshatsz a készülékben. Néhány kényesebb anyag esetén a mosás gépi szárítással kombinálva még inkább ajánlott, mint a levegőn történő szárítás. Például kabátok, kirándulásra szánt ruházat esetén, amelyeknél ez a technológia képes fenntartani és helyreállítani az anyagok funkcionális tulajdonságait - vízállóságot és légáteresztő tulajdonságokat.

2.

MÍTOSZ: KISEBB SZÁRÍTÁSI MINT MOSÁSI KAPACITÁS

Ha a ruhákat színek és anyagok szerint válogatva mosod, ritkán töltöd meg teljesen a dobot. A szárítóval kombinált mosógépek dobja 10 kg-os kapacitással rendelkezik a mosáshoz és 6 kg ruhát száríthatsz meg benne: ez megfelel egy mosógép átlagos mosási terhelésének, ezért ne aggódj, hogy a töltet meghaladja-e a szárítási kapacitást. Ha mégis nagyobb adag kerül a mosógépbe, mint amennyit a kiválasztott program megkíván, hangjelzéssel figyelmeztet a készülék. 
3.

MÍTOSZ: A MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉPEKBEN TÖRTÉNŐ KISEBB ADAGOK MOSÁSA RENDKÍVÜL KÖLTSÉGES

A ProSense® technológia automatikusan módosítja a mosási és szárítási időt a töltet méretének megfelelően. Ez kényelmes ciklusokat biztosít - időt, energiát és vizet takarít meg - függetlenül attól, hogy egyetlen inget mosol ki, vagy az egész heti szennyest. Ezenkívül egy beépített súlyérzékelő figyelmeztet, ha túl sok ruhát helyezel el a dobba az adott fázisban.

4.

MÍTOSZ: A MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉPEK KEZELÉSE BONYOLULT

A mosó-szárítógép egy "2in1" készülék, de a kezelése olyan egyszerű, mint aZ önálló gépeké. Minden AEG modell kínál előre beállított nonstop programokat, amelyek időben és a mosás mennyiségének tekintetében a legideálisabb választásnak bizonyulnak. Az előre beállított nonstop programok közvetlenül a bekapcsolás után megjelennek a kijelzőn, annyi a dolgunk csak, hogy megnyomjuk a start gombot. Egyéb mosási, szárítási programok beállítása is rendkívül gyors és egyszerű. A mosás/szárítás mód gombsegítségével gyorsan kiválaszthatod, hogy egymás után szeretnéd a két funkciót vagy külön-külön tervezel mosni és szárítani.

5.

MÍTOSZ: A KOMBINÁLT MOSÓGÉPEKEN NINCS GŐZÖLŐ FUNKCIÓ

Természetesen van. A különleges gőzprogramok az AEG minden modelljére jellemzőek, ezzel a funkcióval kevésbé gyűrődnek a ruhák, így vasalnod is kevesebbet kell. A ruhák gyors frissítésére is kínál lehetőséget, ami azt is jelenti, hogy a textília kevésbé van kitéve a hőnek és a mozgásnak, így sokáig olyan lesz, mintha új lenne. Ezenkívül, a ruhád azonnal készen áll a viselésére egy gőzciklus után.

6.

MÍTOSZ: A MOSÓ-SZÁRÍTÓGÉPEK EGY RÉGEBBI TECHNOLÓGIÁT KÉPVISELNEK, ÍGY AZ ÖNÁLLÓ KÉSZÜLÉKEKNÉL JELLEMZŐ ÚJÍTÁSOK NEM ELÉRHETŐEK A "2IN1" GÉPEKNÉL

Erről szó sincs. Az AEG mosó-szárítógépek ugyanazt az innovatív technológiát kínálják, mint az önálló mosógépek és szárítógépek. Kitűnő példa erre a legújabb, korszerű ökoinventor motor, amelyre élettartam garanciát kínál a gyártó. Az AEG az egyetlen olyan márka a világon, amely egyesíti a mosógépeket és szárítógépeket, mindezt olyan technológiákkal, amelyek csak az önálló készülékeknél megszokottak, mint például az ÖKOMix® vagy a SensiDry® (hőszivattyús technológia).


A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.

Paraméterek

Maximális centrifugálási sebesség
1 600 ford/perc Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
78,5 kg Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,4 m (1,4 m) Kész!

Tömeg

Tömeg
78,5 kg Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,4 m (1,4 m) Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
E Kész!
Energiaosztály
C Kész!
Energiafogyasztás (teljes működési ciklus)
376 kWh/100 c. Kész!
Energiafogyasztás (mosási ciklus)
65 kWh/100 c. Kész!
Maximális töltési kapacitás (teljes működési ciklus)
6 kg Kész!
Maximális töltési kapacitás (mosási ciklus)
9 kg Kész!
Súlyozott vízfogyasztás ciklusonként (teljes működési ciklus)
70 l Kész!
Súlyozott vízfogyasztás ciklusonként (mosási ciklus)
49 l Kész!
Program időtartama (teljes működési ciklus)
485 perc (8,08 óra) Kész!
Program időtartama (mosási ciklus)
220 perc (3,67 óra) Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!
Zajkibocsátási osztály az ECO 40-60° program mellett
B Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárítóval Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Maximális centrifugálási sebesség
1 600 ford/perc Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
66 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG Dualsense L7WBE69S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG Dualsense L7WBE69S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG Dualsense L7WBE69S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ