Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

AEG HK 693320 FG

Termékkatalógus
AEG HK 693320 FG
Főzőlap - beépíthető, indukciós, három főzőzóna (1 kétkörös), MaxiSight színes kijelző, 10 különböző beállítás, DirectControl vezérlés, OptiHeat, edényfelismerés, ProBox™ amivel a főzőlapot gyorsan és biztonságosan építheted be a konyhai munkalapba
Kód:  FBV1206d Termékszám:  HK693320FG Gyártó honlapja:

AEG HK 693320 FG

Az AEG HK 693320 FG beépíthető főzőlap tökéletesen illeszkedik a munkalapba. Az indukciós és a kerámia főzőzónák kombinációja valamennyi igényt kielégít, mivel pillanatok alatt melegszik fel és hűl le.

A könnyű kezelés az érintővezérlésnek köszönhető, a beállításokat a világító kijelzőn ellenőrizheted. A maradványhő-kijelzésnek köszönhetően pontosan tudni fogod, hogy meleg-e még a főzőlap. A maradványhővel melegen tarthatod az ételt, vagy például olvaszthatsz rajta csokoládét. A STOP és a GO funkciókkal gyorsan leállíthatod, majd újraindíthatod a zónát. Ennek örülni fogsz akkor, ha csak egy pillanatra kell kiugranod valahová. A PowerBoost funkció biztosítja azt, hogy a főzőlap egy pillanat alatt felmelegedjen. A biztonságot a gyerekzár és az automatikus kikapcsoló garantálja.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG HK 693320 FG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG HK693320FG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG HK 693320 FG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG HK693320FG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG HK693320FG.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ