A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

AEG HK 894400 FG

Termékkatalógus
AEG HK 894400 FG
Főzőlap - beépíthető, indukciós, négy főzőzóna, STOP & GO funkció, MaxiSense, érintővezérlés, maradványhő-kijelzés, kijelző, kiemelt perem, 77 cm széles, sötétszürke
Kód:  FBV1206h2 Termékszám:  HK894400FG Gyártó honlapja:

AEG HK 894400 FG

 

Optimális hőmérséklet-vezérlés a ProFry szenzoros érzékelővel

Az előre beállított sütési fokozataival a ProFry érzékelő gondoskodik arról, hogy a főzőlap hőmérséklete mindig megfelelő legyen, mindig következetesen ugyanolyan jó lesz az étel minősége és íze. Válaszd ki a sütési fokozatot, és utána foglalkozz mással. Otthonod energiafogyasztását könnyebben ellenőrizheted. A főzőlapon tíz különféle energiaszint-beállítás közül választhatod ki azt, amelyikkel a leginkább kézben tarthatod otthonod energiafogyasztását.
 

Pontos beállítás egyetlen érintéssel

A főzés fontos eleme a precizitás és a megfelelő beállítás. A főzőlap a DirectTouch rendszerrel azonnal kezedbe adja az irányítást, egyetlen érintéssel választhatod ki a pontos beállításokat.


Maximális teljesítmény, amikor csak kell

Számos étel elkészítéséhez elegendő az, ha gyorsan és intenzíven felmelegíted, ezért a főzőlapon van gyorsmelegítés funkció. Tíz percen át intenzív hőt biztosít, majd visszakapcsol a legmagasabb hőmérsékletre, hogy a főzést befejezhesd. A főzőlap energianövelő funkcióját arra találták ki, hogy a gyors és intenzív hővel azonnal megkezdhesd a főzést.


Spórolj a maradványhővel

Az OptiHeat funkcióval a legtöbbet hozhatod ki a maradványhőből úgy, hogy a funkció figyeli a főzőzónák fokozatos lehűlését.  Az OptiHeat funkció tájékoztat arról, hogy a főzőzóna elég meleg-e a főzéshez, az étel melegen tartásához, vagy egyszerűen csak meleg. A maradványhő szintjét főzőzónánként figyelheted, és így az optimális energiafelhasználás érdekében eldöntheted, hogy mennyi hőt tudsz még kihasználni.
 

ProBox

A ProBox funckióval egyszerűen és biztonságosan építheted be a főzőlapot a konyhai munkalapba. A biztonságos távolságok figyelembe vételével gyorsan és egyszerűen rögzítheted a főzőlapot.

Egyéb funkciók és jellemzők:
Fejlett vezérlés a hangjelzővel ellátott MaxiSight kijelzővel
Indukciós zónák teljesítménynövelő funkcióval
Edényérzékelés
Valamennyi zóna: indukciós, 2300 / 3200W / 210 mm
Automatikus gyors felfűtés
A Stop and go funkcióval a zóna gyorsan leállítható és újraindítható
Zár
Gyerekzár
Automatikus kikapcsolás
Kikapcsoláskor hangjelzés
Időzítő
Eco Time funkció
Idő funkció
OptiHeat ellenőrző funkció
Három fokozatú maradványhő-ellenőrzés
Könnyen telepíthető rendszer

Méret:
Szélesség: 780 mm
Mélység: 520 mm
Beépítési magasság: 50 mm

Kivágás:
Szélesség: (mm) 750
Mélység: (mm) 490
Vágósugár: (mm) 5

Tömeg:
13,16 kg

Szín:
sötétszürke

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AEG HK 894400 FG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEG HK894400FG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AEG HK 894400 FG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AEG HK894400FG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AEG HK894400FG.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ