A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

MSI Aegis X-001EU

Termékkatalógus
MSI Aegis X-001EU
5 1 értékelés
Gamer PC - 4.2GHz Intel Core i7 6700K vízhűtéssel, Intel Z170, 16GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce GTX 1080, 8GB GDDR5X, 128GB 2x SSD M.2 RAID 4, 2TB HDD, DVD/RW, GLAN, Wi-Fi ac, Bluetooth, USB 3.0 , USB 3.1, C típusú USB 3.1, HDMI, Windows 10 Home
Kód:  NR203a1 Termékszám:  Aegis X-001EU Gyártó honlapja:

MSI Aegis X-001EU

Teljesen új, teljes egészében és eredeti design


MSI nulláról indult a termelés Aegis

A cég MSI indít egy új generációs számítógépek Aegis. Ez egy mini ITX számítógép rendszer egy egyedülálló és eredeti design, kompakt. A szekrény fel van szerelve egy okos hűtési rendszer, hogy együtt nagy teljesítményű Intel Core processzorok és grafikus kártya NVIDIA GeForce GTX felmerül kiváló játék készlet, ahol lesz egy hűtési probléma.


Intelligens hűtési rendszer

Abychom mohli mít výkonný počítač a plně jej využívat, potřebujeme dobré chlazení proto je Aegis vybavený efektivním a tichým systémem chlazení Silent Storm Cooling 2. Levegő áramlik három különálló folyamok lehűlni az összes fontos összetevőket és azok hőmérséklete a lehető legalacsonyabb és károsodásának megelőzése érdekében. És ha ez nem lenne elég, a processzor vízzel lehűtjük hűtés.


Az nagy ágyú játék

Élvezze a legforróbb játék hírek a legmagasabb részleteket. Aegis kicsi, de nagyon erős. Hála az ügyes elrendezés alkatrészek tudni illik a kis test teljes értékű grafikus kártya hihetetlen teljesítményt. Elég hely, hogy biztosítsa a zökkenőmentes frissítést a jövőben, ellenőrizze, hogy a gép még mindig az egyik legjobb. Přístup ke všem vyměnitelným komponentám je možný a velice jednoduchý.


Háttérvilágítás, mint egy tündérmese

Megkapja vörös háttérvilágítás unalmas, utánzott és okoukaná? Ragyog saját színkombináció köszönhetően a beépített háttérvilágítás misztikus fény RGB LED az előlapon. Színek lehet úgy kombinálni, hogy kell hangolni a más alkatrészei, a szobában. Ugyanakkor, akkor is választhat egy a sok hatások Aegis lehet például, amely lüktető vagy villog az időben a zene.  


Oneedi minden irányban

Az egyedi design támogatja az oldallapok amiről nem mindkét oldalán egy kis doboz vörös plexi, aminek köszönhetően meg tudjuk nézni bármikor a "belek" az ő namakaného gépek. Velice praktické je držadlo pro snadný přenos počítače. Mi is magas oldalú USB 3.1 Type C Mivel az operációs rendszert használják a modern Windows 10.

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Gamer PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i7 6700K Skylake Kész!
Processzor frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Gamer PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i7 Kész!
Processzor modell
Intel Core i7 6700K Skylake Kész!
Processzor frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
8 MB Kész!
Core boost frekvencia
4,2 GHz (4 200 MHz) Kész!
Max TDP
91 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1080 Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
7,81 GB Kész!
Speciális videókártya funkciók
GeForce VR-Ready Kész!

Alaplap

Foglalat
Intel 1151 Kész!
További kártyafoglalatok
PCI Express x16, M.2 Kész!

Merevlemez

Tárhelykapacitás
2 256 GB (2,26 TB) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11b/g/n/ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!
Ház mérete
Mini Tower Kész!

Tápegység

Tápegység
600 W Kész!

Rendszermemória

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
9 × Kész!
Grafika
DVI, HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
Combo Audio Jack, LAN, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet, audiobemenet (line in), Audió kimenet (line out) Kész!

Szekrény

Szélesség
433,18 mm Kész!
Magasság
376,11 mm Kész!
Mélység
169,92 mm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Gamer PC-k széles választékban.
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes asztali számítógép kínálatunkban.

Információ a feltüntetett tárhelyről Windows operációs rendszer alatt.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Aegis X-001EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Aegis X-001EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Aegis X-001EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Aegis X-001EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Aegis X-001EU.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ