Shop roku 30 dnů na vrácení

AeoTec Sensor 6 érzékelő

Termékkatalógus
AeoTec Sensor 6 érzékelő
Nyitásérzékelő - érzékelő, ablakokra és ajtókra helyezhető
Kód:  ZW598h Termékszám:  AEOEZW112 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AeoTec Sensor 6 érzékelő

Nyitva van az ablaka vagy a bejárati ajtaja? Valóban nyitva kell, hogy legyenek? Ezeket a dilemmákat segít megoldani az intelligens AeoTec Sensor 6 ajtókra és ablakokra szerelhető mozgásérzékelője.

Ha a riasztót a szenszorhoz csatlakoztatja, azzal a szenzor a biztonsági rendszerének a részévé válik. Az érzékelő 150 méteres távolságig képes jelekkel kommunikálni és kommunikációját egy 128 bites AES jelzéstitkosító biztosítja.

 

 

A termék fő előnyei

  • kicsi és könnyű kialakítás
  • az ún. okos otthon koncepció része
  • biztonságos adatátvitel akár 150 méteren
  • hosszú akkumulátor-élettartam akár egyetlen feltöltéssel
  • egyszerűen felhelyezhető
  • különböző színekben kapható

Stílusos megjelenéssel minden otthonban

A hagyományos kialakítású biztonsági szenzorok többsége csúnya és bumfordi. Az AeoTec érzékelő más. Kialakítása akár 50%-al vékonyabb, mint a forgalomban lévő klasszikus érzékelőké. Mindössze 9 mm-es magasságával gyakorlatilag észrevétlen marad az ajtókra és az ablakokra helyezve.

A szenzor színezett ABS műanyagból készült. A termék többféle színárnyalatban kapható, így garantáltan megtalálja azt a színt, amely tökéletesen és átmenetek nélkül illeszkedik ajtó- vagy ablakkeretének színéhez.

 

 

Tartós, és egyszerűen felhelyezhető

Attól tart, hogy a legváratlanabb pillanatokban kell majd aksit cserélnie? Nos, attól nem kell. A szenzor egyszeri feltöltéssel egy évig is kitart, akár 10 hónapig használható az ajtóra helyezve. Újbóli feltöltéséhez csak távolítsa el az érzékelőt a dobozból, és töltse több órán át USB-n keresztül. 

A szenzor felhelyezéséhez, fogja a szenzort és rögzítse a vele szembenlévő vékony, mágneses csíkhoz. A két oldalú ragasztószalag a rögzítésre szolgál.

 

 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AeoTec Sensor 6 érzékelő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AeoTec Door/Window Sensor 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AeoTec Door/Window Sensor 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AeoTec Tür- / Fenstersensor 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AeoTec Tür- / Fenstersensor 6.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ